Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017

Η ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ ΚΑΝΕΙ ΡΟΜΠΑ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ! ΑΠΟ ...ΦΙΛΟ-ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΣ ΑΝΤΑΡΤΗΣ, ΣΤΙΣ ΜΑΚΡΙΕΣ ΕΠΙΚΥΨΕΙΣ ΣΤΟΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΡΑΧΗΛ! ΤΕΤΟΙΟ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΞΑΝΑΔΕΙ....


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 Ραχήλ Μακρή: «Από το να διαδηλώνεις κατά των ισραηλινών πολιτικών γενοκτονίας, φορώντας την μαντήλα των παλαιστίνιων μέχρι τις επικύψεις στον ισραηλινό ομόλογο σου και την εκχώρηση σε αυτόν μέχρι και του νερού, μια πρωθυπουργική καρέκλα δρόμος»

Δήλωση της Ραχήλ Μακρή για την επίσκεψη του ισραηλινού  πρωθυπουργού Μπενιαμίν Νετανιάχου στην Θεσσαλονίκη....

Από το να διαδηλώνεις κατά των ισραηλινών πολιτικών γενοκτονίας, φορώντας την μαντήλα των παλαιστίνιων που παλεύουν για την πατρίδα τους με πέτρες και με ξύλα απέναντι σε αυτούς που βάζουν όλο τον πλούτο τους για να αποκτήσουν χώρα, μέχρι τις επικύψεις στον ισραηλινό Πρωθυπουργό και την εκχώρηση των υδάτων της χώρας σε ισραηλινές εταιρείες, μια πρωθυπουργική καρέκλα δρόμος.

Όχι δεν ήσουν ποτέ το καλό παιδί. Ο απλοϊκός λαός πάντα παρασύρεται από την εξωτερική εμφάνιση, και ο κόσμος αποτελείται κυρίως από απλοϊκούς.

Για αυτό ένας αχρείος σαν εσένα συνεχίζει να κάνει τις άπατες του.

Η ελληνική ιστορία θα σε καταγράψει ως τον μεγαλύτερο εφιάλτη όλων των εποχών.

Στις συνειδήσεις των απλοϊκών ανθρώπων ακόμα και των μικρών παιδιών, έχεις ήδη καταγραφεί ως ο πιο μισητός.

Κρίμα.

Ραχήλ Μακρή

Πρώην Βουλευτής – Επικεφαλής του Μετώπου Νίκης

Μέτωπο Νίκης

www.metoponikis.gr

3 σχόλια:

  1. Η εβραια ραχήλ ,που οπως η ιδια ελεγε στο facebook ειναι ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ, κανει και την αντιστασιακη.ΚΑΛΆ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΆΖΕΤΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ότι είναι εναντίον των εθνών πρώτη φορά το ακούω. Είναι αληθές;

      Διαγραφή
    2. Ενάντια στο Έθνος-Κράτος εννοεί και όχι γενικά ενάντια στα Έθνη. Και ναι, είναι η αλήθεια. Αυτή η κυρία είναι ταγμένη στο μοντέλο διακυβέρνησης της Παγκοσμιοποίησης και στα κράτη χωρίς Εθνική Ταυτότητα, δλδ, τα πολυπολιτισμικά κράτη-"κιμαδόπιτες"!!!

      ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ

      Διαγραφή