Τρίτη 6 Ιουνίου 2017

ΣΑΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΚΑΖΑΚΟ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΟΙ ΝΕΟΙ ΠΟΥ ΦΕΥΓΟΥΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ. ΒΙΝΤΕΟ! ΕΝΩ ΟΙ ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΕΤΣΙ;;;

Σάλος έχει προκληθεί από τη δήλωση του ηθοποιού και πρώην βουλευτή...

του ΚΚΕ Κώστα Καζάκου για τους χιλιάδες νέους Έλληνες που αναζητούν την τύχη τους στο εξωτερικό, λόγω υψηλής ανεργίας και μνημονίου.

«Ό,τι θέλει ο νέος, ό,τι επιθυμεί, δουλειά, σπίτι, οικογένεια πρέπει να τα παλέψει και να αγωνιστεί να τα κερδίσει στον τόπο του» δηλωσε ο ηθοποιός στην κάμερα της εκπομπής Happy Day.

«Αλλιώς είναι ξένος. Έφυγαν και πάνε και δουλεύουν στις ξένες χώρες. Και ο τόπος τι θα γίνει; Αυτό είναι στην ουσία προδοσία» συμπλήρωσε στη δήλωσή του που προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις.

Ακολούθησε σάλος στα social media και πολλοί υπενθύμισαν στον Κώστα Καζάκο ότι πληρώνεται πλουσιοπάροχα από το ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας, όπου είναι διευθυντής.






iefimerida.gr (τίτλος: παραλλαγμένος από εμας)

16 σχόλια:

  1. Καζάκο βγάλε τον ΣΚΑΣΜΟ!!! ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να ξέρεις Καζάκο εσείς οι Αριστεροί δεν είστε Έλληνες, ούτε γεννηθήκατε Έλληνες και πρέπει εσείς οι Αριστεροί να πάρετε δρόμο από την Ελλάδα και να πάτε εκεί στα βάθη της Ασίας εκεί στις σπηλιές, στους βόθρους και στέπες που είναι οι τόποι καταγωγοί σας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΖΑΚΟ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΔΡΟΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΔΙΩΞΑΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΦΕΡΑΤΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΖΑΜΙΑ!!!!!!!!!!
    ΚΑΖΑΚΟ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΔΕΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ ΠΟΤΕ!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ατάλαντε, "πούλησες" στα συντρόφια αριστεροφροσύνη στην μεταπολίτευση, αφού πρώτα κονόμησες καλά στην εποχή της "χούντας" από τις ταινίες των "χουντικών" Τ.Πάρις & Ν.Φώσκολου και όχι μόνο...
    Αποδείχτηκες πιο "ξύπνιος" από τον Έλληνα Πατριώτη Κ.Πρέκα!!!
    Αλλά εγώ και πολλοί Έλληνες τον Κ.Πρέκα τιμούμε, για την πίστη του στην Ελλάδα!!!
    Εσένα σε έχουμε χ@σμ@νο ατάλαντη φούσκα...!

    ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΙΜΟΥΝ!
    ΤΟΝ ΤΙΜΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ ΚΚΕδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αν επερναν και τα νεα παιδια 4.500 χιλιαρικα τον μηνα σαν κι εσενα βρωμιαρη,δεν θα εφευγαν.
    Σκασε λοιπον μυασμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. O ANTIΠΑΘΕΣΤΑΤΟΣ ΚΚΕ ΚΑΖΆΚΟΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΉΘΕΙΑ .ΣΤΟΝ ΠΟΕΜΟ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΔΕΝ ΤΟ ΒΆΖΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΑΝ ΤΙΣ ΚΟΤΕΣ ΝΑ ΑΦΉΣΟΥΜΕ ΤΟ ΛΑΘΡΟΣΤΡΤΟ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΝΑ ΑΛΩΝΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΠΟΥΔΕΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΛΑΝ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αξίζουν τα νεα παιδια οι Έλληνες να παίρνουν 4.500 χιλιαρικα τον μηνα γιατί έχουν να προσφέρουν πολλά στην Ελλάδα ένω όλα τα μνημονιακά ανθελληνικά αποβράσματα και αριστερά τομάρια δεν πρέπει να παίρνουν ούτε ένα ευρώ και οι λαθρομετανάστες να φύγουν από την Ελλάδα αμέσως!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καζάκο δες ξανά τις ελληνικές ταινίες που έκανες τον Έλληνα Αξιωματικό μπας και βάλεις μυαλό και θυμιθείς τον πραγματικό σου εαυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καζάκο το μέλλον της Ελλάδος και όλων των Ελλήνων είναι η Χρυσή Αυγή. Όλοι εσείς οι μνημονιακοί και οι λαθρομετανάστες σας τελειώσατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το έχουμε πει χιλιάδες φορές ότι οι κομμουνιστές είναι τα αποβράσματα και οι μεγαλύτεροι φασίστες που έβγαλε ο τόπος μας . Προδότες , ανθέλληνες , καιροσκόποι . κατσαπλιάδες και εχθροί του Ελληνισμού . Κανείς δεν πρέπει να ξεχνάει τα εγκλήματα των κομμουνιστών εις βάρος δεκάδων χιλιάδων αθώων ψυχών . Έσφαξαν το 5/42 Σύνταγμα Ψαρού το 1943 και 500 Έλληνες Στρατιώτες στο Κλίμα Βοιωτίας . ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΒΡΟΜΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΠΕΤΑΣΜΑΤΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Είναι κάτι τσογλάνια του antifa που βρωμίζουν την πόλη μας με ανθελληνικά συνθήματα . Ποιός θα τους Γ....... αυτούς ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο Κουτσούμπας του μικρού ξενόφερτου ανθελληνικού κκε καθαρίζει το μήνα μόνο 15.000 ευρώ . Παλιάνθρωποι και κοπρίτες ξεζουμίζουν τα Δημόσια Ταμεία .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 0ι κομμουνιστές είναι τα αποβράσματα και οι μεγαλύτεροι φασίστες που έβγαλε ο τόπος μας και πρέπει να απελαθούν από την Ελλάδα. Εξορία τους να γίνει αμέσως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Υπάρχει μια παράμετρος στη δήλωση Καζάκου που οι αυθόρμητοι σχολιαστές φαίνεται πως δεν αντιλαμβάνονται. Η δήλωση είναι ΑΝΤΙΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗ. Είναι ενάντια στο από παντού και προς τα πάντα ΚΥΜΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ που η Νέα Τάξη Πραγμάτων με κάθε τρόπο προωθεί τα τελευταία χρόνια με σκοπό την αποδόμηση των εθνοτήτων και τη σκλαβοποίηση των λαών. Όλοι εσείς είστε υπέρ αυτού του κύματος;
    Δεν αντιλαμβάνεστε ότι η δίκαιη οργή σας κατά του Καζάκου ξαφνικά
    ή κατά της αθλιότητας που μας έχει κυριεύσει, χρησιμοποιείται για την προώθηση ακριβώς του σχεδίου της μετανάστευσης;
    Ίσως κι ο ίδιος ο Καζάκος αν αντιληφθεί αυτή την πλευρά της δήλωσής του, να ανακαλέσει σαν καλός διεθνιστής - νεοταξίτης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. αι σιχτιρ ρε τσογλανε εσυ εισαι προδοτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή