Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017

ΕΓΚΛΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΤΙΜΩΡΙΑ! ΞΕΡΑΘΗΚΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟ ΠΕΥΚΟ ΤΗΣ Λ.ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΔΥΟΜΙΣΗ ΧΡΟΝΙΑ ΕΡΙΞΑΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΣΟΣΤΗΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΣΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΤΟΥ...


Αυτό πιστεύαμε κι εμείς. Όμως, δεν άντεξε το ιστορικό δένδρο. Το έγκλημα ολοκληρώθηκε με καθυστέρηση δυόμιση ετών. Ο άγνωστος ή οι άγνωστοι δράστες δεν συνελήφθησαν. 
Ντροπή και αίσχος που υπάρχουν αν ανάμεσά άνθρωποι με τέτοια δολοφονικά ένστικτα. 



1 σχόλιο:

  1. ΚΡΙΜΑ κρίμα, ένα πεύκο μισού αιώνα ή και περισσότερο, να πέφτει "θύμα" μιας αντί οικολογικής ενέργειας, που αποσκοπεί στο να είναι "καθαρή η...θέαση" των ανοίκιαστων καταστημάτων από την Λ.Μεσογείων!
    Εκεί σ'αυτό το πεζοδρόμιο ήταν το θρυλικό ζαχαροπλαστείο ``ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ΄΄ Χολαργού και γύρω-γύρω από το πεύκο ήταν τα τραπεζοκαθίσματα του μαγαζιού, που φιλοξενούσαν τους θαμώνες από την άνοιξη έως και το φθινόπωρο και...με μια λεωφόρο δίπλα, που κυκλοφορούσαν ελάχιστα οχήματα!!!
    Τα χρόνια πέρασαν, το ζαχαροπλαστείο έκλεισε, είχε μείνει μόνο το αγέρωχο πεύκο να μας θυμίζει κάτι από το παλιό στέκι των Χολαργιωτών, όταν οι Χολαργιώτες ήμασταν λίγοι ακόμη και σεβόμασταν το όμορφο προάστιό μας!
    Τώρα κάποιος, "δολοφόνησε" και το δένδρο...
    Τι να πεις;

    Γ.Χ ένας παλιός Χολαργιώτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή