Σάββατο 22 Ιουλίου 2017

ΡΑΒΙΝΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ: "ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΑΜΕΣΑ ΤΟ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΚΟ ΣΚΟΥΛΗΚΙ ΚΛΕΟΜΕΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΒΕΒΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΕΙΟΥ ΤΟΥ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ! ΝΑ ΤΟΥ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΒΑΡΙΑ ΠΟΙΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ. ΕΠΡΑΞΕ ΕΤΣΙ; ΙΔΟΥ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ! ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΥΛΛΑΒΕΤΕ ΑΜΕΣΑ...ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΑΣ. ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΘΡΕΥΕΤΑΙ ΤΟΝ ΕΒΡΑΪΚΟ ΛΑΟ ΕΧΘΡΕΥΕΤΑΙ ΤΟΝ ΘΕΟ. Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΙΗΣΟΥΣ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ..."! ΒΙΝΤΕΟ

Ο Ραβίνος Μορντεχάϊ Φριζής κάνει λόγο για αντισημιτικό σκουλήκι αναφερόμενος στον...


ψευτο-πατέρα Κλεομένη Κεφάλα ο οποίος έριξε αυγά στο μνημείο του Ολοκαυτώματος στη Λάρισα. 
Δείτε το βίντεο και πιο κάτω την είδηση για τον ψευτο-πατέρα Κλεομένη και όσα έπραξε.


Μετά το περιστατικό βεβήλωσης του μνημείου ολοκαυτώματος των Εβραίων στη Λάρισα οι αστυνομικές αρχές σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος του αυτοαποκαλούμενου "πατήρ Κλεομένη".
news247
Δικογραφία σχηματίστηκε σε βάρος του αυτοαποκαλούμενου "πατήρ Κλεομένη" και άλλων τριών δραστών για την βεβήλωση του Μνημείου Ολοκαυτώματος Ελλήνων Εβραίων Μαρτύρων της Λάρισας.
Σύμφωνα με την αστυνομία, οι δράστες την Δευτέρα το μεσημέρι επικόλλησαν στην είσοδο γραφείων της Ισραηλίτικης Κοινότητας Λάρισας φυλλάδια με ρατσιστικό περιεχόμενο, ενώ στην συνέχεια επικόλλησαν όμοια φυλλάδια και προέβησαν στη ρίψη αυγών στο Μνημείο Ολοκαυτώματος Ελλήνων Εβραίων Μαρτύρων της Λάρισας.
Στη δικαιοσύνη παρέπεμψε το βίντεο και η Γ.Γ. Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Μαρία Γιαννακάκη ζητώντας την ανάληψη δράσης για την ακραία ρητορική αντισημιτικού μίσους του ρασοφόρου.
Ομόθυμη καταδίκη
"Με θλίψη, οργή και αγανάκτηση πληροφορηθήκαμε για τη δράση του αποκαλούμενου «μοναχού Κλεομένη» στη Λάρισα και στα όσα  αποτρόπαια αλλά και φαιδρά, «πρωταγωνίστησε» στην περιοχή της Πλατείας Εβραίων Μαρτύρων, βεβηλώνοντας μάλιστα το Μνημείο που η πόλη μας έχει αφιερώσει στους συμπολίτες μας Εβραίους, θύματα του Ολοκαυτώματος. 
Πέρα από την αναμφίβολη γραφικότητα της όλης υπόθεσης, η δημοτική αρχή του Δήμου Λαρισαίων καταδικάζει απερίφραστα τέτοιες πράξεις και ενέργειες. 
Πρόκειται εξάλλου για αντιλήψεις που είναι πέρα και έξω από τις απόψεις της συντριπτικής πλειονότητας των συμπολιτών μας. Η ιστορία της Λάρισας είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την μακραίωνη παρουσία της Ισραηλιτικής κοινότητας της πόλης. 
Είμαστε σταθερά απέναντι στην μισαλλοδοξία και τον ρατσισμό. Η Λάρισα ήταν, είναι και θα παραμείνει μια ανοικτή κοινωνία" αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Δήμος Λαρισαίων.
Την αγανάκτησή του για το θέμα εξέφρασε και το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδας, το οποίο σε ανακοίνωση του, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, χαρακτηρίζει το περιστατικό «επαίσχυντο και λυπηρό», ζητώντας από τις αρμόδιες αρχές να προβούν στη σύλληψη του δράστη και την παραπομπή του στη δικαιοσύνη. Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση ο ρασοφόρος «βεβήλωσε με χυδαιότητα το πρώτο μνημείο Ολοκαυτώματος που ανεγέρθηκε στην Ελλάδα το 1987 στην μνήμη των Εβραίων που εκτοπίστηκαν και εξοντώθηκαν στα ναζιστικά στρατόπεδα του θανάτου».

9 σχόλια:

  1. Αυτός ο ραβίνος δεν είναι που καταριόταν τον υιό του Κ.Πλεύρη, τον Θ.Πλεύρη να πεθάνει, στην πρόσφατη περιπέτεια με την υγεία του, ενώ βρισκόταν στην εντατική νοσοκομείου και "αιτιολογούσε" μάλιστα τις..."ευχές του" ως, την από "θεού τιμωρία" στην οικογένεια Πλεύρη, διότι έχουν "προσβάλει" τους εβραίους κατά το παρελθόν;;;
    Αυτός δεν είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι αδελφε αυτο το σκουληκι ειναι

      Διαγραφή
    2. Αυτο το σκουλικι ειχε απειλησει παλια και την δημοσιογραφο Ποπη Σουφλή των Αττικων Νεων.

      Αν ειναι σαν κι αυτον οι ραβινοι τους... καλυτερα οι γκουρου...

      Διαγραφή
  2. Μπραβο στον Πατερ Κλεομενη!!!

    Ειναι Ηρωας
    γιατι ειναι ο μονος που αντιδρα.

    Κατι αρχιεπισκοποι σιχαματα,
    το βουλωνουν και προσκυνουν κατουρλια εβραιοσκυλων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αντισημιτιστης ???

    Εσεις ρε σκουλικια, ερπετα... που ειστε αντι ανθρωπιστες...
    πρεπει να εξαφανιστειτε απο τον πλανητη, να καθαρισει ο τοπος!

    συνεχιστε να πινετε αιμα νεογεννητων, αιμοβοροι...
    Ρουφατε το πουλακι τους... κτηνη !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ...και για να συμπληρώσω το αρχικό σχόλιό μου, των 12:50μ.μ
    αυτός ο "ραβίνος", που αποκαλεί τους άλλους ``σκουλήκια΄΄, στο video απειλεί ευθέως την σωματική ακεραιότητα και την ζωή του..."εχθρού(!)" π.Κλεομένη και μιλά κουνώντας μας το δάχτυλο, ότι η παραδειγματική τιμωρία του, έχει και τον "ιερό" σκοπό και, πρέπει να..."συνετίσει" και εμάς τους υπόλοιπους!!!
    Ακατάσχετο παραλήρημα το λογύδριό του, ενώ το μίσος του για τους Ορθόδοξους Χριστιανούς είναι εμφανέστατο, ιδιαιτέρως όταν μιλά -έχοντας απωλέσει εντελώς την ψυχραιμία του και στην πραγματικότητα γαυγίζει- για τον Μητροπολίτη Πειραιώς, Σεραφείμ!
    Αλλά γενικώς, τι διαφορετικό να περιμένεις από "ανθρωποειδή",
    που ο φανατισμός τους, τούς οδηγεί στο ολίσθημα ακόμη και...να "εύχονται(!)" τον θάνατο ασθενών που χαροπαλεύουν στην εντατική, μόνο και μόνο, επειδή τους θεωρούν εχθρικά διακείμενους...;

    ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να σας ερωτήσω κάτι; Το επίθετο αυτου του πάτερ είναι Κεφαλάς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι Κεφαλάς και ισχυρίζεται ότι είναι κληρικός στο Π.Η. αλλά αυτό είναι άλλο και δεν έχει σχέση με την συμπεριφορά του ραβίνου, την νοοτροπία του και τις απειλές που εκτοξεύει εναντίον όσων είναι καχύποπτοι με το εβραϊκό στοιχείο.

      Διαγραφή
  6. ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡ ΚΛΕΟΜΕΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή