Κυριακή 6 Αυγούστου 2017

ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΣΤΟΛΕΣ ΟΙ "ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ" ΓΑΛΟΝΑΔΕΣ! ΡΕΖΙΛΙ ΤΩΝ ΣΚΥΛΙΩΝ ΕΓΙΝΑΝ! ΟΙ "ΤΣΑΛΑΚΩΜΕΝΟΙ" ΤΟΥ ΓΕΕΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ...ΝΟΣΟΚΟΜΕΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΤΡΙΕΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ! ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ...

Ξεφτιλίζουν τις στολές οι «προοδευτικοί» Γαλονάδες. Ρεζίλι των σκυλιών έγιναν!

Οι «τσαλακωμένοι», είναι και νοσοκόμες και υπηρέτριες. Στρατιώτες δεν είναι !

Τους έπνιξε το δίκιο τους που τους έβρισε ο μεταρρυθμιστής και τους...

είπε «ατσαλάκωτους», ενώ είναι τσαλακωμένοι. Και έβγαλαν ανακοίνωση.
Οι «τσαλακωμένοι» του ΓΕΕΘΑ ενημέρωσαν τον ελληνικό λαό που τους πληρώνει, ότι , από την αρχή του έτους, έχουν πραγματοποιηθεί 1.593 ώρες πτήσεων εναέριων μέσων των Ενόπλων Δυνάμεων, διαφόρων τύπων, σε 653 αποστολές αεροδιακομιδών 917 ατόμων που έχρηζαν ιατρικής συνδρομής. Και ότι, στην παρούσα περίοδο οι Ένοπλες Δυνάμεις λειτουργούν 31 δομές φιλοξενίας προσφύγων στην ηπειρωτική χώρα και σε νησιά του Ανατολικού Αιγαίου. 
Από την έναρξη της εμπλοκής τους στην προσφυγική κρίση, οι τσαλακωμένες Ένοπλες Δυνάμεις της Κοινοπραξίας έχουν συνεισφέρει στην κατασκευή 50 δομών φιλοξενίας, στην ανάπτυξη 5.000 σκηνών και την τοποθέτηση 3.000 οικίσκων,στην δημιουργία 45.000 θέσεων φιλοξενίας, στην μεταφορά 17.000 τόνων υλικών, στην παροχή περίπου 15.000.000 μερίδων σίτισης, στην καθημερινή υγειονομική υποστήριξη των δομών με ιατρούς και νοσηλευτές. 

Επομένως, οι Τσαλακωμένοι του ΓΕΕΘΑ είναι και νοσοκόμες και λαθρο-υπηρέτριες. Στην ανακοίνωσή τους, δεν μας ενημέρωσαν σε πόσες νατοϊκές ασκήσεις πήραν μέρος, σε πόσες τους είπαν μπράβο οι αμερικανοί και σε πόσες ασκήθηκαν μαζί με τα καρντάσια. 

ΥΓ. Γιατί δεν υπολόγισαν και τους τόνους λαθρο-λύματα που απομάκρυναν ;

1 σχόλιο:

  1. ΜΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΗ ΚΟΙΜΩΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΡΙΞΙΥΝ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΤΟ ΝΑΔΙΡ ΩΣΤΕ Η ΕΛΛΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΣΤΡΑΤΟ ΙΚΑΝΟ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ !!!!!!!!!!!!!!! ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΤΟ ΧΕΙΡΩΤΕΡΟ ΕΙΔΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΗΤΑΝ ΤΟΥ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΟΥ!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή