Δευτέρα 21 Μαΐου 2018

"ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΙΧΑΜΑΤΑ! ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΑΝ, ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΤΗΣ ΜΑΣΑΣ, ΟΙ ΜΑΠΕΣ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ Ο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ! ΚΑΝΑΤΕ ΟΜΩΣ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟ ΣΟΥΡΓΕΛΟ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ ΤΙΣ GAY ΞΕΝΟΦΕΡΤΕΣ ΑΝΩΜΑΛΙΕΣ ΤΗ ΜΕΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ"! ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΤΑ ΧΩΝΕΙ ΧΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΣΑΠΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΣΤΕΡΞΕ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΟΝ ΜΠΟΥΤΑΡΗ! ΔΙΑΒΑΣΤΕ...

από την Έλενα Σπανού
Σας πείραξε πολιτικάντηδες της μάσας και των ξένων συμφερόντων και καταδικάσατε τις μάπες που έφαγε ο Μπουτάρης!! Αντέδρασε κανένας....

από σας όταν οι Συριζανελ κατασκευάσανε το δημοψήφισμα και το ΟΧΙ των Ελλήνων έγινε την επόμενη μέρα ΝΑΙ??
Μήπως επίσης σκοτίστηκε κανένας σας για τους Έλληνες που τους παίρνουν τα σπίτια ή γι' αυτούς που ψάχνουν τα σκουπίδια???
Μήπως για την ισοπέδωση της Ορθοδοξίας μας παρά τη θέλησή μας, όταν καταργείτε τα θρησκευτικά και την προσευχή στα σχολεία των παιδιών μας??
Όχι βέβαια .......ή μήπως όταν το κάθε λαθρομεμέτι που μαζεψατε στη χώρα μου από όλα τα γειτονικά κράτη και μη, καίει την σημαία μου και τρώει το βιός μου σας ενόχλησε??
Δεν αντιδράσατε ούτε στη μέρα των Ελλήνων Ποντίων και κάνατε τα στραβά μάτια στο σούργελο που διοργάνωσε τις gay ξενόφερτες ανωμαλίες!
Δεν σας ενοχλεί επίσης ότι ο κάθε γνωστός κουκουλοφόρος και Ρουβίκωνας δεν συλλαμβάνεται απλά τον αφήνετε ανενόχλητο να καίει το αμάξι μου όποτε του καπνίσει και την σημαία μου σαν κουρελόχαρτο!
Επίσης δεν με προστάτεψε κανείς σας όταν η ίδια η τοπική αυτοδιοίκηση με τη μορφή του Μπουτάρη σας είπε ότι ΄΄χέστηκε΄΄ που ο Κεμάλ σκότωσε έλληνες!
Θα μπορούσαμε όλοι οι Ελληνες να γράψουμε βιβλίο για τις αδικίες σας εις βάρος μας! 
Είστε πολιτικά σιχάματα!!

3 σχόλια:

  1. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΥΡΙΑ ΕΛΕΝΑ ΣΠΑΝΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. https://www.facebook.com/hawkshellas/posts/2045688862169314

    http://www.hawkshellas.com/2018/05/arthro-gnomis-tis-elenas-spanou-eiste-politika-sichamata/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. οπως το πες πολιτικα σιχαματα που μας κυβερνουν με εργαλεια τους τα αλλα δημοσιογραφικα σιχαματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή