Κυριακή 26 Αυγούστου 2018

"ΘΕΑ" ΣΤΑ 58 ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΧΟΛΑΡΓΙΩΤΙΣΣΑ! ΤΕΤΟΙΟ ΣΩΜΑ ΟΥΤΕ 25ΧΡΟΝΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ! ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΗ ΣΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ.

Η γυναίκα στα μαθητικά της χρόνια έμενε στον Χολαργό, στην οδό Ελ. Βενιζέλου. Δεν γνωρίζουμε αν ακόμη παραμένει κάτοικος Χολαργού (μάλλον όχι), όμως το διαδίκτυο έχει πάρει φωτιά με φωτογραφίες της. Να σημειώσουμε ότι η ίδια δεν έχει απασχολήσει τα ΜΜΕ σαν μερικές...

άλλες που επιδιώκουν αυτού του είδους τη δημοσιότητα. Απλά αποτελεί από μόνης της είδηση η εικόνα αυτή μιας 58χρονης, που δεν κρύβει την ηλικία της και που έχει ένα σώμα απίθανο. 
Το διαδίκτυο λοιπόν αναφέρει για το θέμα:
«Προσπαθώ να μείνω στην ηλικία μου. Δεν είμαι η γυναίκα που αγωνιά υπερβολικά για την συντήρηση της νεότητας.
Η νεότητα είναι κάτι πολύ εσωτερικό, το οποίο ακτινοβολεί και δεν έχει να κάνει πάντα με τις ρυτίδες μας και τα χρόνια μας. Μαγκιά είναι να μεγαλώνεις και να λένε για εσένα ότι είσαι μια γοητευτική γυναίκα» είχε πει σε συνέντευξή της πριν από μερικά χρόνια η Πέγκυ Σταθακοπούλου, που μας άφησε άφωνους με τη φωτογραφία της από την παραλία..

Η ηθοποιός που είναι μία γοητευτική γυναίκα, που έχει κλείσει τα 58 της χρόνια, τόλμησε και πόζαρε με το αποκαλυπτικό της μπικίνι και ανάρτησε τη φωτογραφία στον λογαριασμό της στο Instagram

Δείτε την:




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου