Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018

Ο ΡΑΣΟΦΟΡΟΣ-ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΩΝ ΜΑΥΡΩΝ ΜΕΣΑΝΥΧΤΩΝ!

Μια πηγή μας, υψηλότατης διαβάθμισης Ασφαλείας, μας έδωσε την παρακάτω συνταρακτική πληροφορία:
Σημερινός μεγαλοσχήμων ρασοφόρος, υπέρμαχος της επαίσχυντης...

συμφωνίας Τσίπρα – Ιερώνυμου, είχε συλληφθεί περί τα μέσα της δεκαετίας του ΄80 σε κακόφημη κεντρική πλατεία της Αθήνας κατά τις μεταμεσονύκτιες ώρες, με πολιτική περιβολή! Είχε δε εξέλθει από ξενοδοχείο της πλατείας, όπου είχε πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στελεχών του ΠΑΣΟΚ! Μετά τη σύλληψη προσήχθη σε παρακείμενο τμήμα της Ασφαλείας! Αφέθηκε τελικά ελεύθερος με παρέμβαση του Υπουργού των Εσωτερικών της κυβερνήσεως του ΠΑΣΟΚ (σ.σ. μήπως ήταν ο Μένιος Κουτσόγιωργας;)! 
Για τον οποίο ρασοφόρο ακουγόταν, πως ήταν της σκληρής κλαδικής του ΠΑΣΟΚ! Δηλαδή ήταν πρασινοφρουρός!   
Συνεχίζοντας η πηγή μας, μας είπε, έτσι για να γνωρίζουν οι επαΐοντες, πως παρά την εντολή του τότε υπουργού, το περιστατικό καταγράφηκε στο βιβλίο συμβάντων του τμήματος Ασφαλείας, όπου έγινε η προσαγωγή, με πλήρη στοιχεία! 
Δυστυχώς η πηγή μου, την οποία εμπιστεύομαι απόλυτα, παρά τις πιέσεις μου προκειμένου να μου αποκαλύψει το όνομα του ρασοφόρου – πολίτη κατά τα μαύρα τα μεσάνυχτα, δεν ενέδωσε και δεν μου τον αποκάλυψε!
Εν τούτοις μου ζήτησε να γράψω, πως ο εν λόγω ρασοφόρος θα πρέπει να μην επιμείνει στη θέση που τώρα διατυπώνει για τη συμφωνία Τσίπρα – Ιερώνυμου, γιατί είναι πολύ εκνευρισμένος και όπως μου είπε έχει αντίγραφο του συμβάντος!
Αυτά μου είπε, αυτά σας λέω!!  

Πολιτικά δρώμενα στη Θεσσαλονίκη… 

Οι πληροφορίες μου έρχονται από τη Θεσσαλονίκη, από κάποιον που γνωρίζει πολλά για την υπέροχη Πρωτεύουσα της Μακεδονίας μας! 
Μου είπε λοιπόν, πως ο Γιώργος Ορφανός, ο πρώην Βουλευτής της Α΄ εκλογικής περιφέρειας της Θεσσαλονίκης και υπουργός σε κυβερνήσεις της ΝΔ, ζήτησε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη να είναι υποψήφιος στην Περιφέρειά του. Ο αρχηγός της ΝΔ του αρνήθηκε, όπως επίσης αρνήθηκε την κάθοδό του Γιώργου Ορφανού στη διεκδίκηση του Δήμου της Θεσσαλονίκης! Αφού, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θέλει “νέο αίμα” για το Δήμο! Που ενδεχομένως να είναι ο Ανδρέας Παπαμιμίκος, πρώην πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ και πρώην Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ.
Άλλωστε ακούγεται, πως θα στηριχτεί από τον Πρόεδρο του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη! Και ο Κυριάκος στηρίζει πολλά σε αυτήν την προοπτική! 
Ο ΣΥΡΙΖΑ στήριζε πολλά στον Γιάννη Μπουτάρη και είναι αλήθεια, πως ο Αλέξης Τσίπρας αιφνιδιάστηκε από την απόφαση του νυν Δημάρχου για την μη συμμετοχή του στη νέα διεκδίκηση του Δήμου!  
Έτσι, είναι σίγουρο ότι το όνομα που θα παίξει έντονα για το Δήμο Θεσσαλονίκης, θα είναι η Κατερίνα Νοτοπούλου! Σημερινή υφυπουργός Μακεδονίας – Θράκης! Αν φυσικά το επιτρέψουν οι πολλές ασχολίες της και η συμβία του Πρωθυπουργού Μπέτυ Μπαζιάνα! 
Η ευρωβουλευτής Εύα Καϊλή είναι το πρώτο φαβορί για το Δήμο Θεσσαλονίκης, αφού η Φώφη Γεννηματά προτίθεται να επιλέξει μια από τις δυο θέσεις σε ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ, την Α΄ Θεσσαλονίκης (όπου εκλέγεται η Εύα Καϊλή ) και επειδή στην ευρωβουλή έχει κλείσει η υποψηφιότητα του Νίκου Παπανδρέου!
Ο Βαγγέλης Βενιζέλος “τρέμει” τους Θεσσαλονικείς και θα είναι πρώτος στο ψηφοδέλτιο της Επικρατείας!
Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης θέλει να πάρει τον Δήμο, ευελπιστώντας πως θα κερδίσει πολλούς ψηφοφόρους λόγω της θέσεώς του στο Σκοπιανό ζήτημα!
Αλλά μάλλον λογαριάζει χωρίς τον ξενοδόχο, γιατί έρχεται “καλπάζοντας” ο Στέργιος Καλόγηρος! Ο οποίος όπως μας πληροφόρησαν τα πάει καλά σε καταγεγραμμένη δημοσκόπηση στην Θεσσαλονίκη!
Και βεβαίως δεν ξεχνάμε την προ καιρού ανακοίνωση στα ΜΜΕ:
«O Στέργιος Καλόγηρος, ο δημοσιογράφος που ανέδειξε το θέμα της ελληνικής βλαχόφωνης μειονότητας των Σκοπίων και μετέφερε τη φωνή του Ελληνισμού σε όλο τον κόσμο, θέτει τον εαυτό του στη διάθεση των Θεσσαλονικέων υπηρετώντας στο Δήμο Θεσσαλονίκης. Από τους πρωταγωνιστές του Συλλαλητηρίου στη Θεσσαλονίκη και την Αθήνα, ο Στέργιος Καλόγηρος έφερε την εικόνα των Ελλήνων που κινητοποιήθηκαν και βροντοφώναξαν τα δίκαιά τους σε ολόκληρο τον πλανήτη κυριολεκτικά. Ο αυτοδημιούργητος άνθρωπος της διπλανής πόρτας, μοχθεί καθημερινά όπως όλοι μας. Εντοπίζει και αναδεικνύει δημοσιογραφικά τα προβλήματα της καθημερινότητας, προσπαθώντας να βρει λύσεις. Δίκαια και αποτελεσματικά. Ανεξάρτητες κομματικά ομάδες πολιτών που πιστεύουν, πως ήρθε η ώρα να συνδυαστεί η μαχητικότητα για τα εθνικά μας θέματα και την ελληνικότητά μας με την αντιμετώπιση των καθημερινών προβλημάτων που ταλαιπωρούν τον πολίτη, υποστηρίζουν την υποψηφιότητα του Στέργιου Καλόγηρου για Δήμαρχο της Θεσσαλονίκης. Μιας πόλης που δεν αντέχει άλλο τον περιορισμό της συν-πρωτεύουσας. Μιας πόλης που καθημερινά αγκομαχά από την αδιαφορία και την παραμέληση. Μιας πόλης που είναι και θα παραμείνει η Πρωτεύουσα της αδιαμφισβήτητα ελληνικής και μόνο Μακεδονίας»!
Αν αυτή η ανακοίνωση δεν είναι επίσημη κάθοδος στη διεκδίκηση του Δήμου Θεσσαλονίκης, τότε τι ακριβώς είναι;
Καλή επιτυχία σε όλους!! 

Μητρόπολη Πωγωνιανής Δρυϊνουπόλεως και Κονίτσης…


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου