Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2018

ΠΡΟΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ! ΚΗΡΥΞΤΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΕ ΔΙΩΓΜΟ, ΣΑΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΘΕΟΙ! ΣΑΣ ΒΑΖΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΤΑΣΣΕΤΕ ΤΗ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΚΛΗΡΟΥ ΔΙΑΤΡΑΝΩΝΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΔΙΑΚΟΨΤΕ ΚΑΘΕ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!!!

Πατέρες, δείτε σαν κραυγή αγωνίας τα παρακάτω .

Δεν ξέρετε από πολιτική, δεν ξέρετε ότι τις αγνές προθέσεις σας, οι...

πολιτικοί τις εκ λαμβάνουν ως αδυναμίες.

Σας πήγαν εκεί που ήθελαν, να προτάσσεται στην κοινή γνώμη, στην κοινωνία, τάχα μου ότι όλο το πρόβλημα είναι η μισθοδοσία του Ιερού Κλήρου. Βρήκαν και παίζουν με την ανθρώπινη αδυναμία σας σε περίοδο οικονομικής στενότητας.

Όσο «σας έχουν» σε διάλογο ή προοπτική διαλόγου με επίκεντρο τα οικονομικά, τόσο όλη η ατμόσφαιρα λειτουργεί σε βάρος του κύρους σας πλέον.

Το σχέδιο που αντιμετωπίζεται είναι σατανικό. Και εάν ακόμα γίνει θαύμα και υπαναχωρήσουν, θα έχει «καταγραφεί» ότι υποχώρησαν διότι σθεναρά αντισταθήκατε ώστε να μην χάσετε την εγγύηση του δημοσίου για το μισθό σας.

Διατρανώνουν έτσι ότι σας ενδιαφέρουν τα χρήματα, άρα δεν ακολουθείτε το δρόμο του Χριστού, άρα, ακόμα και για τους έχοντες βαθιά χριστιανική πίστη, θα είστε κάτι άλλο ή η Εκκλησία θα έχει γίνει κάτι άλλο.

Τι πιο ύπουλο και διαβολικό;

Μετά από αυτό θα ακολουθήσει ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ και περισσότεροι θα στραφούν εναντίον σας, αφού έντεχνα θα δείξουν ότι γίνεται εξαιτίας σας.

Έχοντας πλέον αποδημήσει το ρόλο της Εκκλησίας, θα δείξουν έντεχνα ότι πρόκειται για μηχανισμό εξαναγκασμού συνείδησης και εμπόριο μεταθανάτιας ελπίδας. Άποψη μασόνου 33ου βαθμού.

Μονομερώς στη συνέχεια θα σας «πετάξουν» έξω από το δημόσιο και τότε, θα σας τα πάρουν όλα με εμπορικούς όρους, αφού θα είστε πλέον για την πολιτεία, εταιρεία με πρώτο σκοπό την οικονομικά επιβίωση.

Το κτύπημα στην Ορθοδοξία βαρύ, για τον Ελληνισμό που αναπνέει χριστιανική πίστη, θανατηφόρο.

Για άλλη μια φορά η Εκκλησία καλείται να διασώσει τον Ελληνισμό.

Το ξέρουμε ότι σας ζητάμε υπέρβαση, όμως διακυβεύονται πολλά περισσότερα όσο είστε στο πλαίσιο μιας μάταιης προοπτικής που έχουν βαφτίσει διάλογο, μόνο και μόνο για να σας σέρνουν σε εξευτελισμό.

Βγείτε από την παγίδα των άθρησκων και των άθεων.

Ζητείστε από τον Οικουμενικό Πατριάρχη να κηρύξει την Εκκλησία της Ελλάδας σε διωγμό, διακόψτε κάθε διάλογο και προσφύγετε στα ευρωπαϊκά δικαστήρια όπου υπάρχει τετελεσμένο.

Ομάδα Υψηλής Αστυνόμευσης (τμ. Πολιτικής Επιθεώρησης)

1 σχόλιο: