Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018

ΠΡΟΚΛΗΣΗ! ΦΑΝΤΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ ΣΧΗΜΑΤΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΕΤΟ ΤΗΣ Μ. ΑΛΒΑΝΙΑΣ! ΑΝ ΜΑΣ ΕΠΙΤΕΘΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ, ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ; ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕ ΚΑΙ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ: ΒΙΝΤΕΟ!

Πληθαίνουν οι προκλήσεις Αλβανών κατά της χώρας μας.
Την ώρα που στην Β.Ήπειρο εκτελούνται Έλληνες πατριώτες από Αρχές...

και πολίτες της Αλβανίας, στον ελληνικό Στρατό τους έχουμε ανοίξει την κερκόπορτα για τα καλά.

Ντυμένος στα χακί του ελληνικού στρατού  και με το ημιαυτόματο, ο νεαρός , προφανώς αλβανικής καταγωγής , σχηματίζει με τα χέρια του το αλυτρωτικό σύμβολο της Μεγάλης Αλβανίας και ανεβάζει τη φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Έχει καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του και  – όπως υποστηρίζει με ανάρτηση του – βρίσκεται στα ελληνοτουρκικά σύνορα.

Αυτοί θα προστατεύσουν τα σύνορα της Ελλάδας από την τουρκική επιθετικότητα, την ώρα που η χώρα καταγωγής τους αποτελεί σύμμαχο της Άγκυρας;

Γράφει:

«Σας χαιρετώ από τα σύνορα Ελλάδας  – Τουρκίας .Υπηρετούμε σε άλλο κράτος αλλά ποτέ δεν ξεχνάμε τις ρίζες μας».

Αλβανοί επικροτούν φυσικά την πράξη του και δεν χάνουν την ευκαιρία να  χύσουν δηλητήριο.

Η φωτογραφία είναι άραγε αληθινή ή είναι μια ακόμη στημένη προκλητική ενέργεια;

Σε κάθε περίπτωση  κάνει τον γύρο μεγάλων αλβανικών sites όπως είναι το JETA ESHT QEF και απαιτεί απαντήσεις από τους αρμόδιους ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.

«Δεν είναι τυχαίο να κάνει σύμβολο που έχουν συνδεθεί με φανατισμό. Είναι μια πρόκληση που δεν μπορούμε να την αποδεχθούμε διότι συνδέεται με διεκδικήσεις των αλβανών ακόμη και μέχρι την Θεσπρωτία», αναφέρει ο Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Ελλήνων Βατραχανθρώπων.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου