Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2018

Η ΜΠΑΓΙΑ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΔΑΚΗ: "ΕΦΤΑΣΑ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΜΟΥ...."


Η Μπάγια Αντωνοπούλου η οποία εμφανιζόταν τα τελευταία χρόνια στο...
πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη είχε ένα διαπληκτισμό μαζί του και αποχώρησε από την εκπομπή. 

Η ίδια μίλησε για την εξέλιξη αυτή αλλά και για όλα όσα την έκαναν να αποχωρήσει από το πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη και το «Καλημέρα Ελλάδα» στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται». 


«Υπήρξε μία ένταση η οποία με ώθησε σε αυτή την απόφαση να αποχωρήσω από το Καλημέρα Ελλάδα. Όλοι έχουμε τα όριά μας, τα δικά μου όρια ήταν μέχρι εκείνο το σημείο και θεώρησα ότι θα ήταν καλύτερο για εμένα και την εξέλιξή μου από δω και πέρα να αποχωρήσω από την εκπομπή. Χωρίς να σημαίνει ότι δεν έμαθα πολλά από το Καλημέρα Ελλάδα, ότι δε ευχαριστώ τον Γιώργο γι’ αυτά που μου προσέφερε. Αυτό είναι προφανές και είναι κάτι που δεν μπορώ να το ξεχάσω. 

Λειτουργώ σαν επαγγελματίας και δέχομαι τις εντάσεις σε όλες τις δουλειές που έχω κάνει μέχρι τώρα στο βαθμό που έχω βάλει τα όρια για τον εαυτό μου, για την αξιοπρέπειά μου. Υπήρξε ένταση και επέλεξα να αποχωρήσω. Εντάσεις από εντάσεις διαφέρουν. Δεν θέλω να εκθέσω κανέναν άνθρωπο με τον οποίο έχω συνεργαστεί. Δεν θα ήθελα να πιστεύω ότι στοχοποιήθηκα για κάποιο λόγο, οπότε δεν μπορώ να στο απαντήσω».

ovastileto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου