Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2019

ΑΝΑΤΡΟΠΗ! ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΤΥΧΗΜΑ Η ΠΤΩΣΗ ΑΠΟ ΣΚΑΛΩΣΙΑ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΗ ΣΤΟ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΗ Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ!

Νέα στοιχεία έρχονται στο “φως” σχετικά με το θάνατο του 60χρονου εργάτη που έπεσε από σκαλωσιά στο εργοτάξιο του υπό ανέγερση...

γηπέδου της ΑΕΚ, στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, όπως μετέδωσε ο Ant1, πρόκειται για αυτοχειρία. Δημοσιεύματα έκαναν λόγο, μάλιστα, περί διακοπής, την προηγούμενη ημερα, της σύμβασης του 60χρονου, πατέρα δύο παιδιών. Αυτόπτες μάρτυρες κατέθεσαν πως ο 60χρονος ανέβηκε στον βορειοδυτικό πυλώνα και έπεσε στο κενό.

Κατά πληροφορίες, ο ιατροδικαστής που διενήργησε νεκροψία της σωρού, βρήκε στην παλάμη του άτυχου άνδρα ένα σημείωμα όπου εξηγούσε τα αίτια της αυτοκτονίας του.

Την Τρίτη στο εργοτάξιο πραγματοποιήθηκε στάση εργασίας και γενική συνέλευση των εργατών, με απόφαση του Συνδικάτου Οικοδόμων Αθήνας.

Όπως ανακοίνωσε το Συνδικάτο, «το εργοτάξιο νέκρωσε και οι εργαζόμενοι με την καθολική συμμετοχή τους έδειξαν πως δεν σκύβουν το κεφάλι μπροστά στις απειλές της εργοδοσίας. Μέσα από συζήτηση στη ζωντανή και μαζική γενική συνέλευση, οι εργαζόμενοι μαζί με το Συνδικάτο αποφάσισαν τη συνέχιση των αγωνιστικών κινητοποιήσεων πολύμορφα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου