Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019

ΠΡΟΣΑΓΑΓΟΥΝ ΣΤΗ ΓΑΔΑ ΟΣΟΥΣ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ...ΓΟΥΔΙ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ "ΠΡΟΔΟΤΕΣ" ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ! ΤΟΥΣ ΦΟΡΤΩΝΟΥΝ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΛΑ...ΜΕΛΙ ΓΑΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ!

Οι πληροφορίες που έρχονται είναι συνεχείς. Μετά τα απειλητικά μηνύματα μέσω sms που έχουν σταλεί στους πρόθυμους να ψηφίσουν υπέρ της ...

Συμφωνίας των Πρεσπών, αλλά και την εμφάνιση στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης, πολιτών που χαρακτηρίζουν "προδότες" όλους αυτούς που θα χαρίσουν το όνομα της Μακεδονίας στα Σκόπια, σχηματίζονται δικογραφίες, ποινικοί φάκελοι, ενώ γίνονται και προσαγωγές στη ΓΑΔΑ! Εκεί υπάρχει ειδική υπηρεσία περί "Προστασίας του Πολιτεύματος"! Όσοι λοιπόν χαρακτηρίζουν προδότες τους βουλευτές που θα ψηφίσουν τη Συμφωνία των Πρεσπών, πολύ δε  περισσότερο εκείνοι που κάνουν λόγο για "Γουδή", αναμένεται να καθίσουν στο σκαμνί της Δικαιοσύνης αντιμετωπίζοντας βαριές ποινές (πολλά χρόνια φυλάκισης)! Με αυτό τον τρόπο επιχειρείται να ηρεμήσει το πολιτικό κλίμα και οι...πρόθυμοι βουλευτές να ασκήσουν τα καθήκοντά τους και να χαρίσουν το όνομα της Μακεδονίας στους Σκοπιανούς! 
Ένας όμορφα, αγγελικά πλασμένμος κόσμος, όλο....Δημοκρατία!

1 σχόλιο: