Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2019

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΚΑΤΑΔΙΩΞΕ ΚΑΙ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ ΑΠΑΓΩΓΕΙΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΗΣ! ΕΝΑΣ ΝΕΚΡΟΣ! ΣΧΗΜΑΤΙΣΘΗΚΕ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ! "ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ...ΚΟΙΜΑΤΑΙ"!

Πρόκειται για έναν Ρομά που έπεσε νεκρός μετά από πυροβολισμούς...

ειδικού φρουρού, ο οποίος υπηρετεί στην ΔΙΑΣ
Ο αστυνομικός που ήταν εκτός υπηρεσίας είδε τρεις Ρομά να επιβιβάζουν με το ζόρι σε αυτοκίνητο μία ηλικιωμένη γυναίκα
Ακολούθησε καταδίωξη και ένας από τους δράστες βγήκε έξω και συνεπλάκη με τον αστυνομικό, ο οποίος σε κάποια στιγμή πυροβόλησε
Νεκρός έπεσε ένας Ρομά το απόγευμα της Τετάρτης στην Κηφισιά, μετά από πυροβολισμούς ειδικού φρουρού, ο οποίος υπηρετεί στην ΔΙΑΣ.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του Αθηναϊκού – Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων από αστυνομικές πηγές, ο ειδικός φρουρός, που ήταν εκτός υπηρεσίας είδε, σύμφωνα πάντα με τα όσα ισχυρίζεται, στην οδό Τριπόλεως, στην Κηφισιά, τρεις Ρομά να επιβιβάζουν με το ζόρι σε αυτοκίνητο μία ηλικιωμένη γυναίκα. Τότε, όπως υποστηρίζει, τους έκανε σήμα να σταματήσουν, αλλά αυτοί ανέπτυξαν ταχύτητα και τότε τους καταδίωξε.

Σε κάποια στιγμή το αυτοκίνητο σταμάτησε στη συμβολή των οδών Δρόσου και Κηφισού και τα άτομα αυτά έβγαλαν έξω τη γυναίκα.

Παράλληλα, ένας από τους δράστες βγήκε έξω και συνεπλάκη με τον αστυνομικό, ο οποίος σε κάποια στιγμή πυροβόλησε. Στη συνέχεια ο ένας Ρομά μπήκε πάλι στο αυτοκίνητο και οι δράστες ανέπτυξαν ταχύτητα και διέφυγαν.

Σαράντα πέντε λεπτά αργότερα διακομίστηκε ένα άτομο στο «Υγεία», όπου οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατό του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για ένα από τα άτομα που συμμετείχαν στο περιστατικό. Οι δράστες προτίμησαν να χάσουν χρόνο, να αλλάξουν αυτοκίνητο και στη συνέχεια να πάνε στο νοσοκομείο.

Ο ειδικός φρουρός μεταφέρθηκε στη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής για να καταθέσει. 

(ΑΠΕ-ΜΠΕ), https://www.altsantiri.gr, τίτλος: (παραλλαγμένος από εμάς)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου