Τρίτη 26 Μαρτίου 2019

ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΟΥΦΤΕΙΕΣ!!!

ΒΟΜΒΑ ΑΠΌ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΟΥΦΤΕΙΕΣ

Του Παναγιώτη Αποστόλου
Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου
egerssi@otenet.gr
www.egerssi.gr

Όταν ο ψευτομουφτής της Ξάνθης Αχμέτ Μέτε (το “γεράκι” του Ρ. Τ. Ερντογάν στη Θράκη μας) υποστήριζε ότι ελέγχει 18 χιλιάδες μειονοτικούς ψήφους στη Θράκη μας, εμμέσως πλην σαφώς εκβίαζε τον...
ΣΥΡΙΖΑ και την ελληνική κυβέρνηση, προκειμένου να εκπληρωθεί η επιθυμία του φασίστα Σουλτάνου της Τουρκίας, στη Θράκη μας! Που δεν ήταν άλλη από την εκλογή των Μουφτήδων σε Κομοτηνή και Ξάνθη! Υπερθεματίζοντας το “γεράκι” του Ρ. Τ. Ερντογάν, πως με αυτές τις ψήφους έγινε κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ! Και βέβαια αυτός ο ωμός εκβιασμός, δεν απέχει πολύ από την πραγματικότητα, από τη στιγμή που η ισχνή πλειοψηφία της κυβερνήσεως των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ στηριζόταν από τους τρεις μειονοτικούς Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στη Θράκη μας! Αλλά το “γεράκι” του Ρ. Τ. Ερντογάν στη Θράκη μας, δεν σταματάει εκεί, αλλά όπου βρεθεί κι όπου σταθεί – υπό την ανοχή αυτής της προδοτικής κυβερνήσεως – διαλαλεί ότι στη Θράκη μας κατοικούν “Τούρκοι ομογενείς”! 
Υπό αυτών των εκβιασμών, η ελληνική κυβέρνηση (Τσίπρας, Γαβρόγλου) κατάργησε τους νόμιμους Μουφτήδες της Ξάνθης και της Κομοτηνής, προς εκπλήρωση βεβαίως και των υποσχέσεων του Αλέξη Τσίπρα στον Ρ. Τ. Ερντογάν!


Στο ΣτΕ οι νόμιμοι Μουφτήδες…

Ωστόσο, οι νόμιμοι Μουφτήδες της Ξάνθης (Μεμέτ Εμίν Σινίκογλου) και της Κομοτηνής (Τζαμαλή Μέτσο) προσέφυγαν στο Συμβούλιο της Επικρατείας και από το οποίο ζητούσαν να ακυρωθούν οι υπουργικές αποφάσεις (υπουργείου Παιδείας), διά μέσω των οποίων τον περασμένο Αύγουστο παύτηκαν των καθηκόντων τους, αφού ήταν αντισυνταγματικές και αντίθετες με τη Συνθήκη της Λωζάνης και της ευρωπαϊκής νομοθεσίας (οδηγία 2000/78/ΕΚ)!
Επίσης ισχυρίζονταν στην αίτησή τους, ότι σε καμιά άλλη χώρα, εκτός της Ελλάδος δεν προβλέπεται αποπομπή των Μουφτήδων λόγω της συμπλήρωσης του 67ου έτους της ηλικίας τους, ως του ανωτάτου ορίου! Πολιτικό τρικ που χρησιμοποίησε η κυβέρνηση των Μπολσεβίκων για να εκπαραθυρώσει τους νόμιμους Μουφτήδες της Ξάνθης και της Κομοτηνής! 
Να σημειωθεί ότι οι Μουφτήδες Ξάνθης και Κομοτηνής αναγνωρίζονταν από όλους τους πρέσβεις των μουσουλμανικών αραβικών χωρών και όχι μόνο…


Δικαιώθηκαν στο ΣτΕ;

Και εδώ έχουμε την βόμβα μεγατόνων από δικαστικό μας ρεπορτάζ, πως το ΣτΕ εξέδωσε απόφαση και η οποία σύντομα θα ανακοινωθεί! Η οποία κάνει λόγο για τη δικαίωση των νόμιμων Μουφτήδων περί της Ασφάλειας του Δικαίου!
Αντιλαμβάνεστε, πως αν η πληροφορία μας αυτή επιβεβαιωθεί, θα πρόκειται για μέγα κάζο της κυβερνήσεως των νεοκομμουνιστών! Αναμένοντας λοιπόν την επιβεβαίωση τις επόμενες ημέρες…       

*** Διατηρώντας τις όποιες επιφυλάξεις μας για την τελική ετυμηγορία του ΣτΕ, αναμένουμε την επιβεβαιώση του άρθρου μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου