Δευτέρα 25 Μαρτίου 2019

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ! ΤΟ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ" ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΨΑΛΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ! ΠΥΡΙΝΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ πατρός ΣΥΜΕΩΝ: "Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ. ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ"!

Με πύρινο λόγο απάντησε ο πατέρας Συμεών (Αρχιμανδρίτης, ιερατικώς  προϊστάμενος του Ναού) στην κυβέρνηση, από τον άμβωνα της Παναγίας Φανερωμένης Χολαργού. Απέναντι σε όσους απαγορεύουν το "Μακεδονία ξακουστή" και φτάνουμε στο σημείο να ...

δίνεται εντολή από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για να ακουστεί το εμβατήριό μας, απέναντι σε αυτούς που θέλουν να αναγνωρίσουμε την ανύπαρκτη "μακεδονική μειονότητα" και την ανύπαρκτη "μακεδονική εθνότητα", η Εκκλησία ξαναγίνεται το κρυφό σχολειό για να διδάξει την πραγματική ιστορία στους Έλληνες και την ιστορία των προγόνων μας που αγωνίστηκαν για την ελευθερία μας. Γι' αυτό ο πατέρας Συμεών έδωσε το πρόσταγμα να ψάλλουν οι ψάλτες το "Μακεδονία ξακουστή". Με την ενέργειά του αυτή ο πατέρας Συμεών σκόρπισε ρίγη συγκίνησης σε όλους τους παρευρισκόμενους στην Εκκλησία της Παναγίας Φανερωμένης Χολαργού. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου