Τετάρτη 11 Αυγούστου 2010

μεγάλη επιτυχία του Αστυνομικού τμήματος Χολαργού: ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΔΥΟ ΓΕΩΡΓΙΑΝΟΙ ΚΑΚΟΠΟΙΟΙ ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΓΚΑΓΚΣΤΕΡΙΚΗ ΤΟΥΣ ΛΗΣΤΕΙΑ !


Δύο 30χρονοι Γεωργιανοί,  ο ένας εκ των οποίων είχε απασχολήσει και στο παρελθόν την Αστυνομία (για υπόθεση ναρκωτικών), συνελήφθησαν λίγο μετά την εγκληματική τους πράξη.  Η γκαγκστερικού τύπου ληστεία με επίθεση, ήταν  καλά σχεδιασμένη από τους δύο κακοποιούς. Περίμεναν την 63χρονη να βγει από το σπίτι της, το οποίο βρίσκεται κοντά στην Λ. Μεσογείων στον Χολαργό και αφού της έκλσεισαν το στόμα, την έβαλαν στο σπίτι της και την έδεσαν με ειδική μονοτική ταινία στα χέρια, στα πόδια και στο στόμα.
Την ξάπλωσαν κάτω και της ξάφρισαν από το σπίτι κοσμήματα και ηλεκτρικές συσκευές, συνολικής αξίας 200.000 € περίπου!!!
Λίγο μετά την ληστεία, η ατυχής γυναίκα απευθύνθηκε στην Αστυνομία. Από τις περιγραφές της, οι Αστυνομικοί του τμήματος Χολαργού σχημάτισαν σαφή εικόνα για τον ένα από τους δύο εγκληματίες. Άρχισε η εξονυχιστική έρευνα στο κέντρο της Αθήνας, ώσπου λίγες ώρες μετά την εγκληματική τους πράξη, συνελήφθη ο ύποπτος, ο οποίος δεν άργησε να μαρτυρήσει και τον συνεργό του.
Οι δύο κακοποιοί προσήχθησαν στην Ασφάλεια και ειδοποιήθηκε η παθούσα, η οποία και τους αναγνώρισε.
Η έρευνα συνεχίστηκε στα σπίτια των Γεωργιανών και εντοπίστηκε η μεγαλύτερη ποσόστητα των κλαπέντων, τα οποία και παραδόθηκαν στην 63χρονη Χολαργιώτισσα.
Το περιστατικό που σημειώθηκε στις 5 Αυγούστου, αποτελεί μία ακόμη επιτυχία του Αστυνομικού τμήματος Χολαργού, το οποίο αποδεικνύει ότι λειτουργεί και δεν βρίσκεται σε διακοπές.
Μπράβο στα παιδιά του τμήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου