Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

ΕΠ'ΑΥΤΟΦΟΡΩ ΣΥΛΛΗΨΗ ΔΙΑΡΡΗΚΤΩΝ!


πηγή: myxolargos.gr
Μεγάλη επιτυχία της αστυνομίας στο Χολαργό που κατόρθωσε να συλλάβει διαρρήκτες λίγο πριν από την δράση τους τα ξημερώματα της Κυριακής 12 Δεκεμβρίου.
Οι επίδοξοι διαρρήκτες περιφέρονταν με σπορ αυτοκίνητο σε διάφορα στενά του Χολαργού προφανώς για να εντοπίσουν τα ενδιαφέροντα σημεία και εύκολα προσπελάσιμα ή πρόσφορα σπίτια.
Οι περίεργες όμως κινήσεις του αυτοκινήτου έγιναν αντιληπτές από ειδικούς φρουρούς που φυλούσαν πιθανό στόχο τρομοκρατών και άρχισαν να παρακολουθούνται. Οι συνεχείς στάσεις του αυτοκινήτου σε διάφορα σημεία επιβεβαίωσαν τις υποψίες των αστυνομικών. Η παρακολούθηση όμως από συμβατικό αυτοκίνητο της αστυνομίας δεν έγινε αντιληπτή από τους δράστες. Ετσι μετά από λίγη ώρα το αυτοκίνητο σταμάτησε και οι δύο από τους τρεις επιβαίνοντες κατέβηκαν για να «χτυπήσουν» σπίτι που εντόπισαν. Μόλις οι δράστες απομακρύνθηκαν και δεν ήταν πλέον ορατοί από το συνεργό τους συνελήφθησαν ενώ ένα περιπολικό πλησίασε το αυτοκίνητο με τον τρίτο δράστη και αφού άναψε την σειρήνα του, κάλεσε τον τρίτο δράστη από το μεγάφωνο να κατέβει από το αυτοκίνητο. Εκείνος όμως έμενε για πολύ ΄βρα ακίνητος στο πίσω κάθισμα χωρίς να ανταποκρίνεται. Ετσι κλήθηκαν ενισχύσεις και μετά από πέντε λεπτά έφτασαν τέσσερις μοτοσυκλέτες της ομάδας Δίας ενώ ένα δεύτερο περιπολικό έκλεισε το δρόμο. Αφού πέρασε μισή ώρα και ο δράστης δεν ανταποκρινότανε στις συνεχείς κλήσεις από το μεγάφωνο, τρεις αστυνομικοί της ΔΙΑΣ αποφάσισαν να επιχειρήσουν και με φακούς και τα όπλα προτεταμένα πλησίασαν το αυτοκίνητο και έβγαλαν τον δράστη έξω.
Ετνυπωσιακό ήταν το θάρρος των αστυνομικών που πλησιάσαν το αυτοκίνητο χωρίς να γνωρίζουν αν ο δράστης είναι οπλισμένος όπως σχολίασαν οι κάτοικοι της γειτονιάς που είχαν βγει από τα μπαλκόνια τους και παρακολουθούσαν την επιχείρηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου