Τρίτη 12 Ιουλίου 2016

ΔΗΜΑΡΧΕ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΕ, ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΞΑΝΑΕΚΛΕΓΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΗΣΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΙΑΝΤΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ-ΠΑΠΑΓΟΥ!

Ο πολιτισμός και η Ιστορία μας είναι αυτά που πρέπει να διαφυλάσσουμε ως κόρην οφθαλμού! Ο πολιτισμός και η Ιστορία του ελληνικού έθνους...


διδάχτηκαν και διδάσκονται σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης. Αυτός ο πολιτισμός αποτελεί σημείο αναφοράς  στην Ευρώπη, έστω και αν η σημερινή Ευρώπη απαρτίζεται από βάρβαρους. Αν και η Ελλάς μεταλαμπάδευσε το φως της Ιστορίας και του πολιτισμού της, ωστόσο οι άξεστοι και απολίτιστοι πάντα θα υπάρχουν. Το ίδιο συμβαίνει και στη χώρα μας. Οι πολιτιστικά-πολιτισμικά άξεστοι υπάρχουν. Βουτηγμένοι στην αμάθειά τους, θέλουν να την επιβάλουν στις νέες γενιές! Πολιτικά σκύβαλα σαν τον Νίκο Φίλη που έχουν στα χέρια τους τις τύχες των παιδιών μας, φθάνουν στο σημείο να χαρακτηρίζουν "παρά φύσιν" την...πολύωρη διδασκαλία των αρχαίων ελληνικών στα σχολεία μας! Ναι, τα αρχαία ελληνικά τα οποία μιλούσε σχεδόν όλος ο τότε γνωστός κόσμος μέχρι και την ύστερη Αρχαιότητα, σήμερα έχεις πολιτικά υποκείμενα όπως η Ρεπούση να τα χαρακτηρίζουν "νεκρή γλώσσα'! Η λέξη "ναυμαχία" ή η λέξη "αστυνομία", σύμφωνα με τη Ρεπούση ή τον Φίλη δεν χρειάζεται να γνωρίζεις ότι προέρχονται από τις αρχαιοελληνικές λέξεις "ναυς"=πλοίο ή "άστυ"=πόλη, διότι η αραία ελληνική γλώσσα είναι..."νεκρή"! Τέτοια πολιτικά ζωντόβολα μας διαφεντεύουν! 
Καταργώντας ή μειώνοντας τα αρχαία ελληνικά ουσιαστικά καθιστάς νεκρή την ίδια την ελληνική γλώσσα!
Το ίδιο θα συμβεί με την ελληνική ιστορία, μια και ο χοντρός σε όλα του Φίλης θέλει να την αλλοιώσει, θέλει να την πολτοποιήσει.
Πρώτιστο μέλημα των Δημάρχων πρέπει να είναι η διαφύλαξη της Ιστορίας και του πολιτισμού μας. Διότι μόνον έτσι μπορεί να συνεχιστεί η επιβίωση του ελληνικού έθνους. 
Λοιπόν, Δήμαρχε Αποστολόπουλε, οφείλεις να στήσεις τον ανδριάντα του Μέγα-Αλέξανδρου στον Δήμο μας. Τον μέγα στρατηλάτη του οποίου ανδριάντας δεν υπάρχει σε ολόκληρη την Αττική. Είναι ντροπή. 
Παλαιότερα είχαν γίνει ενέργειες από τον Μπάμπη Στάικο, αλλά αυτή η υπόθεση μπήκε στο χρονοντούλαπο...
Ιδού λοιπόν η ευκαιρία Δήμαρχε Αποστολόπουλε. Κίνησε τις διαδικασίες και μερίμνησε για την ανέγερση του ανδριάντα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στον Χολαργό-Παπάγου. Θα έχεις -εξάλλου- και προσωπική ωφέλεια. Θα συνεχίσεις να είσαι Δήμαρχος και την επόμενη 4ετία! 

Τελεσίγραφο: Η εφημερίδα μας δεν πρόκειται να αφήσει το θέμα. Θα το επαναφέρει κάθε τόσο και θα το έχει στην πρωμετοπίδα των πρωτοβουλιών της. Δεν είναι δυνατόν να επικρατεί η πολιτική ισοπέδωση επικίνδυνων τύπων και ανθελλήνων τύπου Φίλη και Ρεπούση! Ούτε βεβαίως η πολιτική των δήθεν πατριωτών τύπου Καμμένου, Ζουράρι οι οποίοι χρησιμοποιούν την ελληνική Ιστορία και τον πολιτισμό ως εφαλτήριο για να ανέλθουν στην εξουσία και ύστερα θάβουν με τις πράξεις τους την Ελλάδα μας. Αυτοί οι τελευταίοι είναι ίσως χειρότεροι από τους πρώτους! 
Εδώ λοιπόν, από αυτό το μετερίζι θα δώσουμε αγώνα για την Ελλάδα μας, τον πολιτισμό και την Ιστορία της!

52 σχόλια:

  1. ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΙΜΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ . ΑΝΔΡΙΑΝΤΑΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ . ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΔΕΚΑΕΤΙΩΝ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ . ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ 1000 ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ας καθαρίσει πρώτα τα σκατά των σκύλων απλο τη 17 Νοέμβρη και μετά ας βάλει και τον ανδριάντα του Βούδα...αντε πια ο καθένας με τον πόνο του..έχουμε βρωμίσει ρεεεεεεε !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εύχομαι αυτή την φορά να καταφέρουμε να στήσουμε τον Ανδριάντα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στον Χολαργό . Χωρίς Ιστορικές Μνήμες τα ΕΣ ΕΣ του ΓΚΕΣΤΑΠΙΤΗ ΣΟΙΜΠΛΕΡ και οι ΤΑΓΜΑΤΑΛΗΤΕΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ του ΦΑΣΙΣΤΑ ΑΛΗΤΟΚΟΜΟΥΝΙΣΤΗ ΤΣΙΠΡΑ θα μας λιώσουν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΕΙ ΤΟ "ΟΚ" ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ( ΚΥΡΙΑΚΟ ) ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΗΝΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ......ΘΑ ΕΙΝΑΙ .......!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δουλειές θέλουμε όχι αγάλματα !!! Δουλειές και καθαρό Χολαργό !! Πήξαμε στη βρώμα και στα ποντίκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το μόνο άγαλμα που θα τοποθετήσει ο κλαρινοδήμαρχος είναι ο ανδριάντας του εαυτού του να ποζάρει μαζί με το πατσουροχαρέμι του !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΟΛΑ ΤΑ ΛΥΣΑΜΕ ΤΑ ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΜΑΣ ΛΕΙΨΑΝΕ. ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ ΠΟΥ ΠΕΙΝΑΕΙ ΡΕΕΕΕ !!! ΤΡΕΛΛΑΘΗΚΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣ ΜΑΚΗ ??? ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ ??? ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΙΕΖΕΙΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟ ΜΙΣΟ ΧΟΛΑΡΓΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΡΓΟΣ ΞΕΘΑΨΕΣ ΑΓΑΛΜΑΤΑ ??? ΠΕΙΝΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΡΕΕΕΕΕ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πεινάει ο κόσμος πράγματι αλλά δεν λες κουβέντα για τα χάλια της χώρας και τις ευθύνες της συμμορίας συριζοανελ . Εάν βγει κείμενο κύριε Βραχιολίδη για υπογραφές για τον Μέγα Αλέξανδρο εγώ θα υπογράψω .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Και βέβαια λέω για την συμμορία των απατεώνων που μας κυβερνάει. Οι κομμουνιστοαληταράδες κατέστρεψαν τη χώρα. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να γίνουμε ένα με αυτούς που γράφουν στα παπάρια τους τον κόσμο που πεινάει. Τα λεφτά για το άγαλμα αν και οποτε δοθούν που δεν το πιστευω καλύτερα θα πιασουν τοπο σε συσιτια η βοηθεια στους φτωχους. Τα αγάλματα δεν δίνουν φαγητό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το άγαλμα του Πλάτωνα του Αριστοτέλη του Θουκυδίδη του Σόλωνα που είναι ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Θέλει δουλειά λέει ΧΑ ΧΑ ΧΑ ..... Με κυβέρνηση το KOMANTATE TSE MASTURA MR ALEXIS MADE IN USA θέλει δουλειά . ΧΑ ΧΑ ΧΑ ...... Δήλωσε ότι είσαι Πακιστανός και αμέσως οι ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ του ΣΦΥΡΙΖΑ θα σου βρουν δουλειά . ΧΑ ΧΑ ΧΑ . Ο Ανδριάντας σε ενόχλησε ; Εδώ έχουν πηδήξει όλη την Ελλάδα οι κλεφταράδες συριζαίοι αλλά χαμπάρι δεν έχεις πάρει . ΝΑΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕ ΑΝΔΡΙΑΝΤΑΣ του Μεγάλου Αλεξάνδρου στον Δήμο μας . Εδώ δεν είναι Βόρειος Κορέα ΡΕΕΕΕΕΕΕ ΚΟΜΜΟΥΝΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΝΑΣΤΗΣΕ ΘΕΕ ΜΟΥ ΕΝΑ ΜΑΚΕΔΟΝΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ . ΑΙΩΝΙΑ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Α καλά !! Εγώ λέω ότι ψάχνω για δουλειά και συ με αποκαλείς κομμούνι. . Θα πηγαίνω κάτω από το άγαλμα να του ζητάω 10 ευρώ την ημέρα. Αν δεν μου τα δίνει θάρχομαι σε σένα να μου δίνεις εσύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Όλους μας ενώνει ο Αλέξανδρος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Και τι φοβάσαι ; Τους βράχους και τα αγάλματα φοβάσαι ; Ιστορία δεν σε δίδαξε κανείς ; Χωρίς τις ρίζες σου θα χαθείς στα σκοτάδια της Παγκοσμιοποίησης .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Κύριε Βραχιολίδη να μαζέψουμε υπογραφές για τον Ανδριάντα του Μεγάλου Αλεξάνδρου . Όλοι θα υπογράψουμε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Άξιοι της μοίρας μας...Δυστυχώς....Θάρθει να μας σώσει ο Αλέξανδρος...Ε ρε μνημόνια που θέλουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΛΛΗΝΑ. ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΑ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΘΑ ΣΤΗΘΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΓΟ ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΕΙΤΕ ΟΧΙ. Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΥΡΜΗΓΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΕΡΓΟ. ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ. ΟΛΟΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΡΕΜΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ. Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΕΙ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Τα αγάλματα του Πλάτων του Αριστοτέλη του Σόλων και του Θουκιδίδη τα έχουν κάψει εδψ και καιρό οι κομμουνιστές στο κέντρο της Αθήνας και δεν αντέδρασες . Γιατί ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί μένω Χολαργό και χέστηκα για την Αθήνα . Δεν έχω δουλειά ενάμιση χρόνο και κάθεστε και ασχολείστε με το άγαλμα του αλέξανδρου λες και λύσαμε όλα μας τα προβλήμαυα και δεν έχουμε με τι να ασχοληθούμε. Αντι να πετάξει τα λεφτά ο Δήμαρχος σε αγάλματα να τα δώσει σε δουλειές.

      Διαγραφή
    2. Οι Συριζαίοι μας κατάστρεψαν . Ψήφισα ΝΔ και τον Αποστολόπουλο που είναι δεξιός. Αλλά κι αυτός μας γράφει εκει που ξέρει...

      Διαγραφή
  20. Κύριε Βραχιολίδη να μαζέψουμε υπογραφές να στήσουμε το άγαλμα του Αποστολόπουλου !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Πριν από λίγα χρόνια . στα λεγόμενα Δεκεμβριανά . οργανωμένες συμμορίες Γενιτσάρων κομμουνιστών και βρομοσυριζαίων λεηλάτησαν και πυρπόλησαν 3.500 χιλιάδες μικροεπιχειρήσεις στην Αθήνα αφού έκαψαν πρώτα ζωντανούς αθώους ανθρώπους και μια έγκυο . Έκαψαν και λεηλάτησαν όλα τα αγάλματα τις εκκλησίες και τα εκπαιδευτικά ιδρύματα . Τα καθάρματα αυτά έκαψαν και το Μνημείο στον Άγνωστο Στρατιώτη . Δοσίλογοι Γιουσουφάκια και ανθέλληνες όλοι αυτοί μισούν αυτή την χώρα και στηρίζουν τον φασίστα ΣΤΑΛΙΝΟΤΣΙΛΙΑ αλητοκομμουνιστή Τσίπρα στην λεηλασία της Ελλάδος . Θαυμαστές του κάθε μωχαμέτι δεν θέλουν ανδριάντες στον Χολαργό και ίσως μια μέρα κάψουν και τον Περικλή . ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥΣΤΑΡΙΑ ΤΟΥ Γ......... ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΤΕ Γ............ Εσείς και το μόρφωμα σας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Έχεις το θράσος ρε ξεφτίλα να ζητάς δουλειά . Γιατί δεν πας στο κόμμα σου τον συριζα να σου δώσει ΕΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΝΕΡΓΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ . Ξυπνα Μ.......... δουλειές έχει μόνο για ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ και συριζαιους . ΒΡΟΜΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΕ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Αλέξανδρος ο Μέγας όπως τον αποκαλείς έκαψε τη Βαβυλώνα τύφλα στο μεθύσι για χάρη μιας πουτάνας. Ξεκλήρισε ολόκληρες πολιτείες και εξαφάνισε εκατομμύρια ανυρώπους. Μεγαλύτερος σφαγέας στην ιστορία δεν υπήρξε . Ο Χίτλερ μπροστά του ήταν άγιος. άντε άσχετοι όλοι που μάθατε και ιστορία. Νομίζεις τυχαίο είναι που δεν υπάρχει κανένα άγαλμα στην Αθήνα ? Ο δε Φίλιππος έσφαξε 70.000 Αθηναίους όταν κατέκτησε την Αθήνα. άσχετοι όλοι ..

      Διαγραφή
    2. Εκατοτοντάδες εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο έχουν το όνομα του και ειδικά στην ανατολή Πακιστάν Μπαγκλαντές και Ινδίες που τον λατρεύουν σαν Θεό . Η μεγαλύτερη κατάρα στον τόπο μας είναι το Γσμ........ ΚΚΕ . Η Ξένη Ακρίδα που ρήμαξε αυτή την χώρα . ΜΙΑΣΜΑ του ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΥ ΚΚΕ . Κλέφτες όλοι σας λεηλατήδατε τα Δημόσια Ταμεία . Τρωκτικά και Αρουραίοι των Υπονόμων .

      Διαγραφή
    3. Μόνο με το ΚΚΕ θα δούμε προκοπή !! Όλοι οι άλλοι είναι κλέφτες και απατεώνες. Δουλειά στον λαό και φαγητό και στέγη στους φτωχούς. Λαική κυριαρχία τώρα. Άσε τον Αλέξανδρο στην ησυχία του και δωσε δουλειά. Ακους δήμαρχε ? Ο Χολαργός πάντα μπροστάρης στους λαικούς αγώνες !!!

      Διαγραφή
  23. Έπρεπε να έχει γίνει χαμός με σχόλια υπέρ του Μεγάλου Αλεξάνδρου . Είναι λυπηρόν οι θαυμαστές του Στάλιν και του Χίτλερ να χλεύαζουν την Ιστορία μας . Οι Γερμανοί δοσίλογοι έχουν ριζώσει για καλά σε αυτή την χώρα . Που είστε ΕΛΛΗΝΕΣ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Μετά από 400 χρόνια τουρκοκρατίας ψάχνεις για Έλληνες ?? Πάνε αυτοί εξαφανίστηκαν. Οι σύγχρονοι Έλληνες είναι απόγονοι Μογγόλων Τούρκων και Αιγύπτιων..οπότε ξεκολήστε με το.ένδοξο παρελθόν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Και τον Κολοκοτρώνη φασίστα τον έλεγαν και σφαγέα του Τουρκικού Λαού στην Τριπολιτσά . Το ίδιο και τον Καραισκάκη . Και τους Έλληνες Στρατιώτες που έπνιξαν τις φασιστικές ορδές του Μουσολίνη στην Αδριατική θάλασσα φασίστες τους έλεγαν και δολοφόνους . Το ίδιο και στα ΟΧΥΡΑ ΜΕΤΑΞΑ το 1941 τότε που οι ΗΡΩΕΣ και οι ΑΘΑΝΑΝΑΤΟΙ φύτεψαν βαθειά μέσα στο χώμα τις σιδερόφραχτες ΝΑΖΙΣΤΙΚΕΣ μεραρχίες του ΧΑΣΑΠΗ ΧΙΤΛΕΡ . Κσι αυτούς φασίστες τους έλεγαν οι ΕΦΙΑΛΤΕΣ της αριστεράς . ΑΙΩΝΙΑ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ . ΤΟΝ ΣΙΚΑΝΤΕΡ της Ανατολής που σε χώρες μακρινές (Πακιστάν Μπαγκλαντές Ινδίες) οι καταφρονημένοι τον ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ ΣΑΝ ΘΕΟ . Ήταν τόσο φωτεινό το πέρασμα του που χιλιάδες χρόνια μετά τον θάνατο του έχει γίνει Παγκόσμιος Θρύλος . Κάθε χρόνο έξω από το Καράτσι κοντά στα Μεγάλα Τεμένη Φυλές που ισχυρίζονται ότι είναι απόγονοι του φωνάζουν το όνομα του σε μια Ιερή Τελετή . ΣΙΚΑΝΤΕΡ ΣΙΚΑΝΤΕΡ ΣΙΚΑΝΤΕΡ ........ Είναι θέλημα Θεού και μια μέρα ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ των ΕΛΛΗΝΩΝ Άλέξανδρος μαζί με τον Παπάγο τον Περικλή και τον Φίλιππο θα διδάσκουν στα νέα Ελληνόπουλα , της γενιάς που έρχεται , τι σημαίνει ΠΑΤΡΙΔΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ . Η Ελλάδα στην αρχαιότητα ήταν ένας τόπος γενναίων πολεμιστών , ένα απέραντο στρατόπεδο του οποίου τα τείχη ήταν οι αρετές των κατοίκων της .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΣΙΚΑΝΤΕΡ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ . Πήλιοι Γούσηδες και Ραγιάδες , Εφιάλτες και ανθέλληνες γκρεμίζουν τα θεμέλια του Γένους μας και πυρπολούν σχολειά , αξίες , ιδανικά , ψυχές και συνειδήσεις . Και τον Κολοκοτρώνη φασίστα τον έλεγαν και σφαγέα του Τουρκικού Λαού στην Τριπολιτσά . Το ίδιο και τον Καραισκάκη . Και τους Έλληνες Στρατιώτες που έπνιξαν τις φασιστικές ορδές του Μουσολίνη στην Αδριατική θάλασσα φασίστες τους έλεγαν και δολοφόνους . Το ίδιο και στα ΟΧΥΡΑ ΜΕΤΑΞΑ το 1941 τότε που οι ΗΡΩΕΣ και οι ΑΘΑΝΑΝΑΤΟΙ φύτεψαν βαθειά μέσα στο χώμα τις σιδερόφραχτες ΝΑΖΙΣΤΙΚΕΣ μεραρχίες του ΧΑΣΑΠΗ ΧΙΤΛΕΡ . Κσι αυτούς φασίστες τους έλεγαν οι ΕΦΙΑΛΤΕΣ της αριστεράς . ΑΙΩΝΙΑ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ . ΤΟΝ ΣΙΚΑΝΤΕΡ της Ανατολής που σε χώρες μακρινές (Πακιστάν Μπαγκλαντές Ινδίες) οι καταφρονημένοι τον ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ ΣΑΝ ΘΕΟ . Ήταν τόσο φωτεινό το πέρασμα του που χιλιάδες χρόνια μετά τον θάνατο του έχει γίνει Παγκόσμιος Θρύλος . Κάθε χρόνο έξω από το Καράτσι κοντά στα Μεγάλα Τεμένη Φυλές που ισχυρίζονται ότι είναι απόγονοι του φωνάζουν το όνομα του σε μια Ιερή Τελετή . ΣΙΚΑΝΤΕΡ ΣΙΚΑΝΤΕΡ ΣΙΚΑΝΤΕΡ ........ Είναι θέλημα Θεού και μια μέρα ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ των ΕΛΛΗΝΩΝ Άλέξανδρος μαζί με τον Παπάγο τον Περικλή και τον Φίλιππο θα διδάσκουν στα νέα Ελληνόπουλα , της γενιάς που έρχεται , τι σημαίνει ΠΑΤΡΙΔΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ . Η Ελλάδα στην αρχαιότητα ήταν ένας τόπος γενναίων πολεμιστών , ένα απέραντο στρατόπεδο του οποίου τα τείχη ήταν οι αρετές των κατοίκων της . ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΡΚΑΔΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Μη ξεχάσεις να πάρεις το βραδυνό σου χάπι...ξέχασες να πάρεις το μεσημεριανό και βλέπεις τι έπαθες...όλο ασυναρτησίες γράφεις...για το καλό σου παιδί μου...α και το γιαουρτάκι να το πάρεις πρόβειο όχι αγελαδινό ..το άλλο σου φέρνει αέρια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Άσε μας ρε Βραχιολίδη ότι θυμάσαι χαίρεσαι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Αυτοί που βρίζουν μέρα νύχτα σε αυτή την ιστοσελίδα είναι πέντε ΜΑΛΑΚΕΣ και τους ξέρουν αρκετοί . Δύο είναι με τον χαρούλη . ένας δυστυχώς με τον Τίγκα και δύο του ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΥ ΚΚΕ . Αυτός που λέει για χάπια είναι ο ......... Τις ίδιες μαλακίες λέει και στον περίγυρο του και τον έχουν πάρει χαμπάρι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ . ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΞΕΡΕΙΣ ΒΓΑΛΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΝΑ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΟΥΝ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αααααχ φοβήθηκα !!! Μου σηκώθηκε η τρίχα...πρόσεχε το καλσόν μη σου σκιστεί και κυκλοφορείς σκισμένη !!! Χαχαχα βρε ουστ και σεις και ο Αλέξανδρός σας ρεζίλια..

      Διαγραφή
  31. ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΜΑΚΕΔΟΝΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ . ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Το ξεφτιλισμένο βρομο ΚΚΕ είναι το κόμμα της μίζας και της μάσας . Τα στελέχη του οι βρομοκομμουνιστές χρόνια τα αρπάζουν από τα Δημόσια Ταμεία και πούλησαν τον 902 στην ΚΑΜΟΡΑ εισπράτοντας δεκάδες εκατ. Ευρώ . Απελυσαν παράνομα περισσότερους από 500 εργαζόμενους από τις μαφιόζηκες επιχειρήσεις τους και τους έφαγαν τα λεφτά τα καθάρματα του ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΥ ΚΚΕ . Κανείς από αυτούς τους ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ δεν δουλεύει και σιτίζονται στα Δημόσια Ταμεία . Αρουραίοι των Υπονόμων και θαυμαστές του ΧΟΝΤΡΟΜΠΑΛΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΧΑΣΑΠΗ της Βορείου Κορέας είναι οι ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΟΙ ΤΟΥ ΚΚΕ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΚΕ το κόμμα σου Λαέ !! Τιμή και δόξα στους κομμουνιστές ήρωες που έπεσαν για την πατρίδα !! Μεγαλύτερος ιμπεριαλιστής από τον σφαγέα των λαών Αλέξανδρο δεν υπήρξε !!

      Διαγραφή
  33. Οι επώνυμοι του Χολαργού για άλλη μια φορά απουσιάζουν από ένα τόσο σοβαρό θέμα . Μόνο αερολογίες ξέρουν να γράφουν . Πιστεύω και εγώ ότι μια μέρα ο Ανδριάντας του Μεγάλου Αλεξάνδρου θα στηθεί στο Δημαρχείο . Κρίμα σε αυτούς που κοροιδεύουν αυτό δείχνει έλειψη παιδείας σε μια χώρα που έχουν ισοπεδώσει τα πάντα . Ο Μέγάς Αλέξανδρος είναι ό μόνος σε όλο τον κόσμο που το όνομα του έχει γίνει θρύλος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Εσύ που έγραψες το σχόλιο 3.32 εάν περιμένεις από το ΚΚΕ να δεις προκοπή θα περιμένεις έως το 3,875 . Αυτοί είναι κοπρίτες όλοι τους . Κανείς τους δεν έχει δουλέψει ποτέ στην ζωή του . Μόνο να τα παίρνουν ξέρουν . Περαστικά σου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πες μου εστω και ένα κομμουνιστή απατεώνα ρε φίλε άσχετε και εγκάθετε. Όλοι οι άλλοι από ΝΔ μέχρι ΠΑΣΟΚ έχουν γεμίσει τος ελβετικές τράπεζες και σου κλέβουν τη μπουκιά από το στόμα κακομοίρη. Φαντασιώσου τώρα τον Αλέξανδρο και απόλαυσε τη μιζέρια σου γιατί αυτό σου αξίζει...

      Διαγραφή
  35. Πόσους εργαζόμενους άπέλυσε το μόρφωμα του ΑΙΣΧΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ από τον 902 τον Ριζοσπάστη την Τυποεκδοτική το βιβλιοπωλείο Σύγχρονη Εποχή και ΥΠΕΡ ΠΟΛΙΤΕΛΕΙΑΣ γραφεία στον Περισσό το λεγόμενο και ως Παλάτι ; ΠΟΣΟΥΣ ; ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΟ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 99 ΤΩΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΩΝ . Το φασιστο μόρφωμα ΑΠΕΛΥΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΠΟ 500 ΦΤΩΧΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΝΕΝΟΥΣ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΗΠΙΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΦΑΓΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ 3 κσι 5 ετών . Όλους αυτούς το ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟ ΞΕΝΟΦΕΡΤΟ ΚΚΕ τους εκμεταλεύτηκε άγρια και μέσα από ένα ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΓΑΛΕΡΑΣ / ΚΑΤΕΡΓΟ δεν τους έβαζε ούτε ένσημα . Αυτά και πολλά άλλα είναι γνωστά σε όλους και από τις δηλώσεις Μπογιόπουλου στον eniko gr αλλά και από τις δεκάδες συγκεντρώσεις των απολυμένων έξω από τα γραφεία του ΤΟΥΡΚΟ ΚΚΕ όπου μέλη ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ του ΠΑΜΕ τους έσπασαν στο ξύλο . Τον 902 Δεν είχε το δικαίωμα να τον πουλήση σε ΛΑΘΡΕΜΜΠΟΡΟΥΣ ΜΑΦΙΟΖΟΥΣ διότι είχε πάρει δωρεάν την άδεια από το κράτος και έπρεπε να την επιστρέψει πίσω . Κανένα στέλεχος του ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΚΕ δεν δουλελύέί κάί όλοι κολάνε ένσημα στο Παλάτι του Περισσού με λεφτά του Δημοσίου για να πάρουν μεγάλες συντάξεις . Το φασιστο ΚΚΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΤΟΥ ΜΙΣΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΧΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ . ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΑΝΩ ΧΟΛΑΡΓΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Μπράβο Αντώνη και λίγα του είπες . Ξεχνούν τις προδοσίες τους στην Μακεδονία όταν μέσα από τον Ριζοσπάστη καλούσαν (5η Ολομέλεια) τους Έλληνες Φασίστες νσ αποχωρήσουν από την Μακεδονία γιατί ανήκει στους Βούλγαρους όπως έλεγαν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Δεν πρέπει να ξεχνούμε ότι στόχος κάθε Έλληνα Πολίτη αυτού του Δήμου είναι να στήσουμε Ανδριάντα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στο Δηματχείο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Καμομοίρη Άσχετε Απατεώνα Κομπλεξικέ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ τολμάς να μιλάς για μιζέρια όταν το μπασταρδο απόκομα σου είναι 500 πχ στην εποχή της αρκούδας και των πιθήκων . Ρε Γκιαούρη Ρσγιά Γιουσουφάκη του Κουυσούμπα Πασά πως θα αντισταθείς στα Μνημόνια και στους Παγκόσμιους Δυνάστες ότσν πυρπολείς τα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας γκρεμίζεις αγάλματα και χλευάζεις την ιστορία και τον πολιτισμό της Πατρίδος . Μάθε Ρε Γιουσούφαρε ότι πριν από χρόνια ένας Μεγάλος Έλληνας Αρχαιολόγος ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ και ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ της ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ του ΚΚΕ έκανε τις ανασκαφές στους Βασιλικούς τάφους στην Βεργίνα και ανέδειξε το Μεγσλείο και την Δόξα της Ελλάδος στα πέρατα της Γης . Διάβασε ρε ΑΣΧΕΤΕ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΗ να μάθεις τι είχε πει ο Ανδρόνικος για τον Μέγα Αλέξανδρο συνεχίζοντας τις ανασκαφές του με την Ελπίδα να βρει τον Βασιλέα των Βασιλέων όπως τον αποκαλούσε . Κρίμα τα νιάτα σου εάν είσαι νέος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Το επίπεδο της αστικής άρχουσας τάξης φαινεται από το υβρεολίγιο που χρησιμοποιείς φασιστόμουτρο. Μόνο να βρθζεις σου μάθανε οι καπιταλιστές που υπηρετείς γλύφοντας σαν το σκουλήκι. Σήκωσε το κεφάλι και πάρε θάρρος επαναστάτησε ενάντια στα αφεντικά και τους βιομήχανους που σου ρουφάνε το αίμα καθημερινά. Μη σκύβεις το κεφάλι και μην υποτάσσεσαι. Σε θέλουν πιόνι μαριονέτα και σκουλήκι για να σε πατάνε. Διωξε το φασισμό.από το μυαλό σπυ και γίνδ άνθρωπος. Ο Ανδρόνικος διαγράφηκε από το κόμμα. Μην ακούς την προπαγάνδα των συντηρητικών μέσων υπόδουλων της πλουτοκρατίας. Ασπάσου το ΚΚΕ για να δεις μια άσπρη μέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Για τον 902 και τις απολύσεις κάνεις τον Γερμανό βλάκα απατεώνα εργατοπατέρα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Δύο μεγάλοι αρχαιολόγοι που τίμησαν την Ελλάδα όσο λίγοι ήταν ο Ανδρόνικος και ο Χουρμουζιάδης . Και οι δύο ήταν μέλη του ΚΚΕ . Τα σημερινά απολιθώματα που βρίζουν τον Αλέξανδρο είναι άτομα δίχως Ελληνική Παιδεία . Ο μεγαλύτερος εγκληματίας όλων των εποχών ήταν ο φίλος του Χασάπη Χίτλερ ο κομμουνιστής σφαγέας Στάλιν και όπως είχε πει ο Γάλλος ευρωκομμουνιστής Ζωρζ Μαρσε τον Μάιο του 1967 είχε εξοντώσει περισσότερες από 180.000.000 εκατ. αθώες ψυχές σε όλο τον κόσμο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Αφήστε ρε τον Αλέξανδρο και όλα τα φαντάσματα και ασχοληθείτε με τη φτώχεια και τη δυστυχία που μαστίζει τη χώρα. Ο Αλέξανδρος πέθανε εμείς ζούμε και πεινάμε. Λαικοί αγώνες και διαδηλώσεις καθημερινές με μπροστάρη το ηρωικό και τιμημένο ΚΚΕ για να βγούμε από τα μνημόνια και τις αλυσίδες των φασιστο ευρωπαίων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Μας έπρηξες τα αργίδια με το κκε μσλ..... Γίδη . Όρνιοοοοοοοο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Τιμημένο αθάνατο δυνατό Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας !!!! Ζήτω το παγκόσμιο προλεταριάτο !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή