Κυριακή, 16 Ιανουαρίου 2011

ΠΩΣ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ-ΤΟΥΡΚΟΙ ...ΑΔΕΙΑΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!

Το παρακάτω άρθρο δεν είναι καινούργιο. Δημοσιεύτηκε στο site "taxalia". To αναδημοσιεύουμε όμως για όποιους τρέφουν αυταπάτες για το τι παιχνίδι παίχτηκε σε βάρος του Καραμανλή, ο οποίος είχε μπει στο...ρουθούνι των ΗΠΑ τόσο με το βέτο στο Βουκουρέστι, εμποδίζοντας την είσοδο των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ (όλοι θυμόμαστε την κατεβασμένη μούρη του Μπους από το στραπάτσο που είχε πάθει από τον Καραμανλή) όσο και με την συνεργασία Καραμανλή-Πούτιν στο ενεργειακό (Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη). Δείτε λοιπόν πώς παίχτηκε το παιχνίδι που στραγγάλισε τον Καραμανλή και έφερε τον Παπανδρέου στην εξουσία. Το καλό παιδί των ΗΠΑ!


Η κυρία που βλέπετε στη φωτογραφία είναι η Τουρκάλα δημοσιογράφος Zeyno Baran

η οποία, στις 14 Μαρτίου 2007, έγραψε στο Αμερικανικό περιοδικό NATIONAL REVIEW, ένα άρθρο για τον αγωγό Μπουργκάς - Αλεξανδρούπολη, στο οποίο προειδοποιεί την Ελλάδα για τους κινδύνους της Ελληνορωσικής συμφωνίας και ουσιαστικά ρίχνει την πρώτη προειδοποιητική βολή προς Καραμανλή, να μην κάνει κακές παρέες (βλέπε Πούτιν).
Το άρθρο βρίσκεται εδώ

Δύο μέρες μετά, στις 16 Μαρτίου 2007, Πούτιν και Καραμανλής, υπογράφουν τη συμφωνία για τον αγωγό (χωρίς να ακούσουν τη zeyno!)

Ο κύριος που βλέπετε παρακάτω, είναι ο Αμερικανός βοηθός Υπουργός Εξωτερικών, Matthew Bryza

Στις 29 Ιουνίου 2007, ο κ.Μπράιζα, ρίχνει τη δεύτερη προειδοποιητική βολή, με δηλώσεις του στο ΒΗΜΑ, προς Καραμανλή: "μην προχωράς με τον αγωγό"
Το δημοσίευμα του ΒΗΜΑτος είναι αυτό:

ο Καραμανλής συνεχίζει να μην ακούει τους Αμερικανούς (και την Zeyno) !
Έτσι, στις 23 Αυγούστου 2007, ξεσπούν 170 πυρκαγιές σε μια νύχτα στην Πελοπόννησο, με δεκάδες νεκρούς (εδώ)
Πόνος, δάκρυ, θάνατος, καταστροφή και ....για όλα φταίει ο Καραμανλής (φυσικά).

Επειδή όμως, όλες οι ιστορίες έχουν happy end,
την ίδια μέρα, στις 23 Αυγούστου 2007, η Τουρκάλα δημοσιογράφος Zeyno, που γνωρίσαμε παραπάνω και έριξε την πρώτη προειδοποιητική βολή στον Καραμανλή,
παντρεύεται στην Κωνσταντινούπολη, τον Matthew Bryza !
Kαι ζήσαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα !
Ηθικό δίδαγμα: ΦΤΑΙΕΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου