Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΩΝ ΟΙ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ


Δεν φτάνουν τα βάρβαρα μέτρα της κυβέρνησης με την άγρια φορολόγηση των καταστημάτων, την πτώση του τζίρου έως και 60% και την αύξηση του ΦΠΑ στο 23% (ενώ συζητείται νέα αύξηση στο 25%), οι δύσμοιροι μικρομεσαίοι επαγγελματίες βρίσκονται στο έλεος των κακοποιών που ρημάζουν τα καταστήματα!
Λίγες ώρες μετά την άγρια δολοφονία των δύο ανδρών της ομάδας ΔΙΑΣ, άγνωστοι, προσπάθησαν να κλέψουν το κατάστημα με τις Υγιεινές τροφές που βρίσκεται στην Λ.Μεσογείων 242 στον Χολαργό. Παραβίασαν την πόρτα παρακείμενης μονοκατοικίας και προσπάθησαν να σπάσουν τη βιτρίνα και το ηλεκτροκίνητο ρολό της επιχείρησης. Είδαν πως καθυστερούσαν και προχώρησαν λίγα μέτρα παρακάτω όπου υπάρχει  αποθήκη του καταστήματος ΒΥΘΟΣ όπου φυλάσσει ανταλλακτικά για θαλάσσια σκάφη. Οι κακοποιοί, αφού έσπασαν το λουκέτο, παραβίασαν την πόρτα και έκλεψαν ένα υδραυλικό τιμόνι θαλάσσιου σκάφους, μία προπέλα και άλλα ανταλλακτικά!
Εκτιμάται ότι οι δράστες ήταν χρήστες ναρκωτικών, οι οποίοι έψαχναν μετά μανίας να αρπάξουν οτιδήποτε θα μπορούσαν να πουλήσουν για να εξασφαλίσουν την δόση τους.
Οι φωτογραφίες είναι από τα δύο συμβάντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου