Τρίτη 12 Απριλίου 2011

ΕΠΙΚΕΙΤΑΙ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΙΚΑ ΧΟΛΑΡΓΟΥ;

Έντονη είναι η φημολογία ότι επίκειται κλείσιμο των ιατρείων του υποκαταστήματος ΙΚΑ Χολαργού. Αντίστοιχα έχει προκληθεί ανησυχία ανάμεσα στον κόσμο που τα τελευταία χρόνια εξυπηρετείται από το τοπικό υποκατάστημα χωρίς να χρειάζεται να τρέχει στην Αγία Παρασκευή, το Χαλάνδρι ή ακόμη χειρότερα στην Λ. Αλεξάνδρας. 
Μέσα στα πλαίσια των ραγδαίων συγχωνεύσεων-πολτοποιήσεων, που γίνονται σε όλα τα επίπεδα (Υγεία, Παιδεία, στρατός κ.α.) και το θέμα της κατάργησης αρκετών καταστημάτων του ΙΚΑ έχει μπει ήδη στο τραπέζι των συζητήσεων. Μέσα σε αυτά είναι και το ΙΚΑ Χολαργού!
Ρωτήσαμε τον προϊστάμενο του καταστήματος Χολαργού κ. Ντούσγο, η δήλωση του οποίου παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον:
"Δεν έχουμε καμία επίσημη πληροφόρηση. Όσα ακούγονται είναι ...ράδιο αρβύλα. Βέβαια, εδώ έκλεισε το Αρεταίειο νοσοκομείο! Μπορεί όλα να είναι πιθανά. Αν βέβαια άνοιγε ένα μεγάλο ΙΚΑ που θα μπορούσε να εξυπηρετεί τις περιοχές Χαλανδρίου, Αγίας Παρασκευής και Χολαργού-Παπάγου,θα ήταν καλύτερα γιατί θα είχε αρτιότερη οργάνωση και υπηρεσίες"

Πάντως το θέμα το παρακολουθούμε, ήδη άρχισε να απασχολεί και δημοτικούς συμβούλους οι οποίοι ενδεχομένως να το φέρουν προς συζήτηση στα προσεχή δημοτικά συμβούλια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου