Δευτέρα 1 Αυγούστου 2011

ΤΑΞΙΤΖΗΔΕΣ, ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ! ΜΗΝ ΛΥΓΙΣΕΤΕ ΣΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ!


Η  πολιτική αλητεία της Κυβέρνησης, αντί να ρίξει τους τόνους αποφασίζει  να σκληρύνει την στάση της απέναντι στους ταξιτζήδες.
Αυτή η Κυβέρνηση που διαλύει  την μικρομεσαία τάξη, οδηγώντας στην εξαθλίωση και την οικονομική καταστροφή τα ελληνικά νοικοκυριά, καταστρέφει και τον κλάδο των ταξιτζήδων με φασιστική, απολυταρχική αντίληψη.
Αφού επιδιώκει με τα μεγάλα Μ.Μ.Ε.  να στρέψει την κοινή γνώμη σε βάρος των οδηγών ταξί επειδή αυτοί κλείνουν δρόμους και λιμάνια, χρησιμοποιώντας το επιχείρημα ότι …καταστρέφουν τον τουρισμό,   επείγουσα εγκύκλιος του Υπουργού Ραγκούση προβλέπει την επιβολή διοικητικών κυρώσεων σε βάρος των ιδιοκτητών ταξί ακόμη και με αφαίρεση της αδείας τους επειδή καταλαμβάνουν εθνικές οδούς και παρακωλύουν την συγκοινωνία! Σκοπός του Ραγκούση, όπως αναφέρει η εγκύκλιος, είναι «η διασφάλιση βασικών συνταγματικών δικαιωμάτων των πολιτών και θεμελιωδών ελευθεριών του ανθρώπου εν γένει».
Αυτοί που έχουν καταλύσει κάθε έννοια του συντάγματος και βιάζουν τη δημοκρατία, έχουν το θράσος να μιλούν για προστασία των δικαιωμάτων των πολιτών.  
Η αλητεία της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ παίζει το παιχνίδι του διχασμού μεταξύ των κοινωνικών ομάδων για να περάσει την προδοτική, αντιδημοκρατική πολιτική της.
Οι ταξιτζήδες καλούνται να αντισταθούν μπροστά στον φασισμό που επιβάλλει ο Παπανδρέου και η κυβέρνησή του, συνεχίζοντας τον αγώνα τους. Αυτή η Κυβέρνηση που εξελέγη να προστατέψει τα εισόδημα των μισθωτών και συνταξιούχων, αλλ’ αντ’ αυτού κατάσχει με τον πιο αντισυνταγματικό τρόπο, μισθούς, επιδόματα, συντάξεις, πρέπει να φύγει από την εξουσία.  
Οι ταξιτζήδες δεν πρέπει να υποκύψουν στην βία της Κυβέρνησης! 
(πηγή φωτό: zougla.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου