Κυριακή 31 Ιουλίου 2011

ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΧΩΡΙΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ!

ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΤΟΙΜΟΣ 
ΝΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

Ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Β. Σόιμπλε (φωτό σε στάση "Χάϊλ Μέρκελ") διετύπωσε το νέο δόγμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης: «Κράτη με προβλήματα που λαμβάνουν βοήθεια θα πρέπει σε αντάλλαγμα να παραχωρούν μέρος της εθνικής κυριαρχίας τους»!
Το ίδιος ακριβώς δήλωσε και ο πρόεδρος του Εurogroup, Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ επισημαίνοντας χαρακτηριστικά: 
«Η κυριαρχία των Ελλήνων θα περιοριστεί δραστικά»!!!
Πάνω σε αυτό το νέο δόγμα κινούνται πλέον οι Ευρωπαίοι ηγέτες και επιβάλουν τον περιορισμό της εθνικής κυριαρχίας της Ελλάδος, με το ξεπούλημα της εθνικής- δημόσιας περιουσίας στους Γερμανούς και Γάλλους.
Τι και αν το άρθρο 27 του ΄Ελληνικού Συντάγματος λέγει ότι «Καμιά μεταβολή στα όρια της Επικράτειας δεν μπορεί να γίνει χωρίς νόμο που ψηφίζεται με την απόλυτη πλειοψηφία του όλου αριθμού των βουλευτών», ο Παπανδρέου ακολουθεί πειθήνια το νέο Ευρωπαϊκό δόγμα!!!


Το νέο ερώτημα που τίθεται όμως είναι πώς άλλαξε το καταστατικό της Ευρωπαϊκής Ένωσης  χωρίς να τηρηθούν οι τυπικές νόμιμες διαδικασίες;  Όταν αλλάζει οποιοδήποτε καταστατικό λειτουργίας μιας εταιρείας, επιχείρησης κ.λ.π., γίνεται τροποποίηση με παρουσία δικηγόρου, συμβολαιογράφου και αυτή η αλλαγή κατατίθεται στο Πρωτοδικείο και στην εφορία. Αυτό βέβαια αφορά αστική υπόθεση. Στην περίπτωση όμως της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έχουμε συνταγματική εκτροπή του ίδιου του θεσμού της Ευρωπαϊκής Ένωσης, χωρίς καν να τηρηθούν οι τυπικές προϋποθέσεις του νόμου. Όλα διαμορφώθηκαν στο πόδι, με βάση τις δηλώσεις του Γερμανού Υπουργού Εξωτερικών και τις αποφάσεις της Μέρκελ!
Είναι ή δεν είναι τσαντίρι πάνω στην άμμο η Ευρωπαϊκή Ένωση όπως λέει κατ’ επανάληψη ο Νεοκλής Σαρρής;
    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου