Πέμπτη 4 Αυγούστου 2011

ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ Η ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟ BLOG TOY "ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ"!


Ο ΑΥΓΟΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΝΟΜΙΚΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ 
2 ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΑΝΩΝΥΜΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ!
Ο Θανάσης Αυγουρόπουλος θα κινηθεί νομικά εναντίον όσων  τον συκοφάντησαν  με ανώνυμα σχόλια μέσα από την ιστοσελίδα του "Παρατηρητή".  Αυτό δήλωσε ο ίδιος επικοινωνώντας με την διεύθυνση της εφημερίδας μας. Όπως είπε θα απευθυνθεί στην δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος, ζητώντας να αποκαλυφθούν τα στοιχεία του ανώνυμου συντάκτη ή συντακτών των δύο παρακάτω ανώνυμων σχολίων τα οποία τον κατηγορούν ότι ...έκανε όργια στον Δήμο Χολαργού και  ότι μέσα στον Δήμο δημιούργησε ανώνυμη εταιρεία!!!
Εμείς ως ηλεκτρονική εφημερίδα δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτε περισσότερο αυτή την στιγμή. Θέλουμε  το blog μας ανοιχτό απέναντι σε όλους. Αρκεί να υπάρχει ευπρέπεια και όσα σχόλια γράφονται να μην υπερβαίνουν τα εσκαμμένα.
Μετά όμως τα νέα δεδομένα και επειδή δεν επιθυμούμε  η ιστοσελίδα μας να γίνει πρόξενος δικαστικών διενέξεων μεταξύ των πολιτών, θα σκεφτούμε σοβαρά εάν στο μέλλον εξακολουθήσουμε να τηρούμε το καθεστώς της ανωνυμίας.
Παρακάτω αναδημοσιεύουμε τα δύο ανώνυμα σχόλια που ωθούν τον Θανάση Αυγουρόπουλο να απευθυνθεί στην Δικαιοσύνη μέσω της Δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος.
Δυστυχώς, εάν τα πράγματα οδηγηθούν οριστικά ενώπιον της Δικαιοσύνης, οι αποστολείς των παρακάτω ανώνυμων σχολίων θα κληθούν να αποδείξουν τα λεγόμενά τους!
"Ανώνυμος είπε...
Κε. Παρατηρητή, αντί να παραπονιέσται για παναγιώτιδες, θανάσιδες και αλέξανδρους, ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ και ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ του κυρ. Θανάση Αυγουρόπουλου και αφήστε τα "κολπάκια"... Ο κος Αυγουρόπουλος, έχει κάνει όργια στον ΔΗΜΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ

1 σχόλιο:

  1. ΠΕΡΙ ΚΛΟΥΒΙΟΥ ΑΥΓΟΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

    Μεγάλος τζερτζελές γίνεται με αυτόν τον Αυγουρόπουλο… αλλά ομελέτα δεν γίνεται.. Και γιατί να γίνει; Μια ολάκερη ζωή αυτό ωόν χτυπιέται στη δημόσια ζωή του Χολαργού για να αποδείξει τι…; Να αποδείξει στον εαυτό του και στη γυναίκα του πως κάτιτις είναι; Κλούβιο αβγό είναι… και δια τον λόγον ότι στη ζωή του μάλλον δε δούλεψε κανονικά όπως οι άλλοι ορθόδοξοι εργαζόμενοι, ποιούμενος τον συνδικαλιστή του ΟΤΕ,περισπούδαστος ιδιότητα , λούφας και παραλαγής και δια βίου βολέματος… εις ευκρασίαν.. των κορόϊδων.
    Διαβάζω, κύριε Παρατηρητή, πολλά περί του κλούβιου ωού αυτού, πως τάχα διόρισε το συγγενολόϊ του σε θέσεις του Δήμου; …
    Κι αυτός το αρνείται; Αει στο διάολο… Θα είναι φαινόμενον! Ο ίδιος ο Αυγουρόπουλος αποτελεί την ατράνταχτη απόδειξη του όποιου ήθους και ηθικής κουβαλάει. Δεν έμεινε μέρα που να μην τα «έπαιρνε» από το δήμο, δηλαδή από την τσέπη μου! Τον σιτίζαμε όλα αυτά χρόνια, άλλοτε ως αντιδήμαρχο, άλλο ως μέλος επιτροπών κ.λπ. Είχε πάρει εργολαβία την ιδιότητά του ως δημοτικού συμβούλου και με το αζημίωτο, ενώ είναι γνωστόν ότι οι Δημοτικοί σύμβουλοι δεν μισθοδοτούνται και προσφέρουν τις υπηρεσίες τους αμισθί υπέρ του καλού των συνδημοτών τους. Το ωόν αυτό όμως βρήκε φλέβα μόνιμης σίτισης από τον Δήμο!
    Και γίνεται λόγος αν διόρισε ή δεν διόρισε συγγενικά του πρόσωπα στο Δήμο.. ;
    Ε, και; ΄Όλα τα λαμόγια της πολιτικής συνοικιακής ή εθνικής έτσι δεν κάνουν;
    Αλλά εκεί που δίνει ρέστα ο απαίδευτος, αμαθής κι εξυπνάκιας αυτός δημοτικός σύμβουλος είναι Ότι σε απείλησε ρε Μάκη θα πάει –λέει- στην δίωξη του Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για να βρει .. ποιοι είναι οι συγγραφείς των σχολίων σου διότι λέει ο κλούβιος ότι του έθιξαν την τιμή και την υπόληψή του… Να πάει σε καμιά λαχαναγορά να την αναζητήσει.. διότι απλά εσύ δεν ξέρεις ποιοι γράφουν ανώνυμα , άρα ο πρόστυχος, το αντράκι, απειλεί ευθέως εσένα, διότι ως υπεύθυνος –και ντάλα φάτσα- της ιστοσελίδας –έτσι δηλώνεις ή φαίνεσαι εσύ … ΄Αρα ο δικαστής εσένα θα μαγκώσει..
    Απορώ με την ψυχραιμία σου κυριε Μάκη… Δεν του κατέβαζες καμιά καρέκλα στο κεφάλι του μορμολίκιου αυτού που τον περιθάλπεις κιόλα.. Χωρίς εσένα και σαν κάτι άλλους σαν κι εσένα … οι περισσότεροι δημοτικοί άρχοντες θα μένανε άγνωστοι και στην μανούλα τους… Τέτοια πίτουρα και κλούβια αβγά είναι όλοι τους…
    Υπογράφω
    ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ..
    Αλλά μην είσαι βέβαιος πως είναι και το αληθινό μου… Θέλω να σπάσω διπλή πλάκα α) Με τον ΚΛΟΥΒΙΟ Αυγουρόπουλο και β) με τη δίωξη του Ηλεκτρονικού εγκλήματος… Θα γίνει της ομελέτας .. σας το εγγυώμαι…

    ΑπάντησηΔιαγραφή