Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ! ΑΘΩΟΣ Ο ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ ΤΟΥ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΣΠΑΘΙΣΗ 600.000 ΕΥΡΩ!!!


αποκλειστικό!


Αθώος κρίθηκε κατά πλειοψηφία ο Επίτροπος του Ελεγκτικού Συνεδρίου κ. Θεόδωρος Γεωργακόπουλος, για τις ψευδείς βεβαιώσεις που θεωρούσε κατά συρροή ως νόμιμες και αφορούσαν στην εγκατάστασή του σε κτίριο του Δήμου Περιστερίου το 2005 (φωτό).
Την υπόθεση είχε αποκαλύψει ο εκδότης του ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ στα 2008, στη δε δίκη ήταν μάρτυρας, όπου και εξετάστηκε για 50' λεπτά της ώρας. 

602.000 ευρώ από υπερκοστολογήσεις, χωρίς νόμιμα παραστατικά, χωρίς επιβλέποντες των έργων, χωρίς πρωτόκολλα παράδοσης και παραλαβής, με δεκάδες παραβάσεις, τις οποίες βεβαίωσε στο δικαστήριο και η Επίτροπος κ. Γκίνη που έκανε τον κατασταλτικό έλεγχο, πέρασαν στο...ντούκου και ο κατηγορούμενος αθωώθηκε κατά πλειοψηφία! 
Ο Eισαγγελέας της έδρας, παρά το ότι ήταν καταπέλτης εναντίον του κατηγορουμένου για τη σωρεία παραβάσεων στις οποίες είχε προβεί,   η απόφαση του Δικαστηρίου ουσιαστικά επιβράβευσε τις πράξεις του Επιτρόπου του Ελεγκτικού Συνεδρίου!
Υπογραμμίζεται ότι ο Εισαγγελέας δήλωσε ότι θα ασκήσει έφεση επί της αποφάσεως και θα οδηγήσει σε δεύτερο βαθμό δίκης την υπόθεση. 
Αυτή είναι λοιπόν η Δικαιοσύνη στη χώρα μας. 
Οι 110 αιρετοί της Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ανάμεσα στους οποίους 14 Δήμαρχοι), αθωώθηκαν, αθωώνεται και ο Επίτροπος του Ελεγκτικού Συνεδρίου. 

Το Δικαστήριο  δέχθηκε ότι υπέπεσαν σε παράβαση καθήκοντος αλλά ότι δεν είχαν δόλο!!!
Είναι σαν να λέμε ότι ένας οδηγός δημόσιου λεωφορείου που παίρνει αμπάριζα με το όχημά του 5-6 ανθρώπους και τους τραυματίζει ή σκοτώνει, δεν τιμωρείται παρά μόνον εάν αποδειχθεί ότι είχε δόλο!!!
Τις τελευταίες ημέρες βουϊζουν τα Μ.Μ.Ε. για τα 70.000 € που θα στοιχίσουν στο Δημόσιο οι 45 επίτροποι της Τρόϊκας που θα εγκατασταθούν στην Αθήνα. Στο ελληνικό δημόσιο αν και στοίχισε 600.000 €  η εγκατάσταση ενός Επιτρόπου με 5 υπαλλήλους στο Περιστέρι, όλα ήταν μέλι-γάλα! 
Μπράβο στον Επίτροπο, μπράβο στους Δημάρχους, μπράβο στη Δικαιοσύνη. Πάντα τέτοια! Συνεχίστε να ...κατατρώγετε το Δημόσιο. Και μετά ας μην αναρωτιέστε γιατί η χώρα έφτασε στη χρεοκοπία! 
Θυμίζουμε ότι με αποφάσεις της Δικαιοσύνης (σε ...πλήρη αντιστοιχία με το κοινόν περί δικαίου αίσθημα), αφέθηκε ελεύθερος ο Ψωμιάδης, ο Μαντέλης με τα 200.000 επίσης παραδόθηκε στην κοινωνία ως...λευκή περιστερά, το ίδιο και ο Τσουκάτος. Ο τελευταίος μάλιστα έκανε και αγωγή στο βουλευτή  Καμμένο γιατί τον αποκάλεσε "ταμία του Πασόκ στο μαύρο χρήμα της SIEMENS".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου