Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

ΤΑ ΜΑΖΕΥΕΙ ΤΩΡΑ Η Ν.Δ. ΓΙΑ ΤΗ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ!

ΘΟΡΥΒΗΣΕ (μεταξύ των άλλων) ΤΟ ΑΡΘΡΟ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ "ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ" ΠΕΡΙ ΔΩΣΙΛΟΓΙΣΜΟΥ ΣΑΜΑΡΑ.
ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ: ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ 
ΤΗ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ, 
ΟΧΙ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΠΟΥ ΤΗ ΣΥΝΟΔΕΥΕΙ!
 Θορύβησε αρνητικά η πρόταση Σαμαρά για δημιουργία μεταβατικής κυβέρνησης, που θα είχε ως μοναδικό σκοπό την ψήφιση της δανειακής σύμβασης και αμέσως μετά θα έκλεινε η Βουλή για να προκηρυχθούν εκλογές.
Και αυτό διότι ο Σαμαράς εμφανιζόταν να ψηφίζει στο σύνολό της τη δανειακή σύμβαση που έφερε ο Παπανδρέου στις 27 Οκτωβρίου από τις Βρυξέλλες.
Ο ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ, κατήγγειλε αμέσως και με σφοδρότητα την ενέργεια Σαμαρά, με το άρθρο του "Δωσίλογος και ο Σαμαράς" που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα του (χθες) και αναγνώστηκε από το σύνολο των βουλευτών της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Στο κόμμα της Ν.Δ.  προκλήθηκε αναστάτωση.
Σήμερα το πρωί από τον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΙ, ο Προκόπης Παυλόπουλος δήλωσε ότι η Ν.Δ. ζήτησε την ψήφιση της δανειακής σύμβασης χωρίς όμως το πακέτο που την συνοδεύει και ειδικά αυτό που εκχωρεί την εθνική κυριαρχία. Οι δημοσιογράφοι Κώστας Αλατζάς και Γιώργος Ψάλτης εξεπλάγησαν από τις διευκρινήσεις του Π. Παυλόπουλου, λέγοντάς  του ότι αυτό πρώτη φορά ακούγεται και ότι ο κ. Σαμαράς δεν έκανε καμία τέτοια διευκρίνηση αλλά αντιθέτως άφηνε να εννοηθεί σαφώς ότι θα ψήφιζε την δανειακή σύμβαση συνολικά, ως πακέτο. 
Ο Προκόπης Παυλόπουλος, επέμεινε διαυκρινίζοντας για μια ακόμη φορά ότι η Ν.Δ. ζήτησε την ψήφιση μόνον της δανειακής σύμβασης, χωρίς το πακέτο που την συνοδεύει και ειδικά αυτό που εκχωρεί εθνική κυριαρχία, θέτοντας προ των ευθυνών της την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ  ότι δεν νομιμοποιείται να εκχωρήσει εθνική κυριαρχία.
Το θέμα είναι κατά πόσον είναι πειστική η διευκρίνιση Παυλόπουλου, δεδομένου ότι η Μέρκελ το ξεκαθάρισε από την πρώτη στιγμή ότι η δανειακή σύμαβαση θα ψηφιστεί συνολικά ως πακέτο! "Ή το ψηφίζετε όλο ή τίποτε" φέρεται ότι δήλωσε η Μέρκελ για τη σύμβαση!
Όπως φαίνεται λοιπόν η Ν.Δ. τα...μάζεψε. Και προφανώς η καταγγελτική παρέμβαση του ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ έπαιξε -λίγο ως πολύ- τον ρόλο της.

Το άρθρο μας περί δωσιλογισμού Σαμαρά (για το οποίο πολύ μας τηλεφώνησαν για να μας συγχαρούν), θα το βρείτε λίγο πιο κάτω...
ΚΑΙ ΥΠ'ΟΨΙΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΡΘΡΟ ΜΑΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΤΗΣ ΤΕΥΧΟΣ Η "ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ"! Επιβεβαιώνεται συνεπώς το γεγονός ότι θορυβήθηκε η Ν.Δημοκρατία και από το πρωί ...μαζεύει τα όσα είπε περί δανειακής σύμβασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου