Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

Ο Δ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΔΙΚΗ


Αναφορικά με την χθεσινή μας είδηση για αναβολή της δίκης Νικολάου, στην οποία ήταν κατηγορούμενος για καταπάτηση δημόσιας δασικής έκτασης, ο κ. Νικολάου μάς έστειλε την παρακάτω επιστολή: 
Κύριε Βραχιολίδη,
Για καλύτερη ενημέρωση των αναγνωστών σου σχετικά με την αναβολή της Δίκης μου (χθες 2-11-2011) που δικαζόμουν για καταπάτηση Δασικής Έκτασης, ενημερώνω ότι πρόκειται για έκταση στο Κοιμητήριο που επί των ημερών της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής του Δημάρχου Χ.Σκούρτη έγιναν έργα αντιπλημμυρικά  από την Αττική Οδό και   ένα τοιχίο  προστασίας του Κοιμητηρίου από τα όμβρια ύδατα του βουνού και ο χώρος  μεταξύ   του Κοιμητηρίου και του αντιπλημμυρικού τοιχίου (έκτασης 1000 τμ. ) θεωρήθηκε  έπειτα από ανώνυμη καταγγελία στο Δασαρχείο ότι ο Δήμος καταπάτησε την ως άνω έκταση. Όμως αυτό δεν είναι αληθές και εκ των υστέρων το Δασαρχείο παραδέχθηκε ότι δεν καταπατήθηκε ο χώρος, όμως είχε υποβάλλει μήνυση (για αυτό υπάρχει και δίκη) για την οποία ασφαλώς εγώ θα αθωωθώ διότι δεν ετελέσθη το αδίκημα.
Παρακαλώ, για να μην αιωρείται ότι καταπάτησα Δασική έκταση ως Δήμαρχος, πράγμα που -επαναλαμβάνω- δεν ετελέσθη, να δημοσιεύσετε την επιστολή μου για την αποκατάσταση της αλήθειας.

Με εκτίμηση,
Δημήτρης Νικολάου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου