Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΕΝΟΙ ΤΙΓΚΑΣ-ΚΕΧΡΗΣ-ΑΥΓΟΥΡΟΠΟΥΛΟΣ!



Ο ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΤΩΡΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΑΓΝΟΟΥΣΕ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ Ο,ΤΙ ΗΘΕΛΕ!
Η στροφή στην πολιτική του στρατηγική που επέλεξε να ακολουθεί από 'δω και στο εξής ο Νικολάου στα δημοτικά πράγματα του Παπάγου-Χολαργού, αποτελεί δικαίωση για τους Τίγκα, Κεχρή και Αυγουρόπουλο, οι οποίοι ήδη εδώ και τρεις εβδομάδες περίπου διεχώρησαν τη θέση τους από τον επικεφαλής των "Ενεργών Δημοτών",  λέγοντας ότι "δεν τους εκφράζει".

"Εμείς δεν είμαστε άβουλα μέλη των "Ενεργών Δημοτών", αλλά ενεργοί και δρώντες σύμβουλοι, οι οποίοι πρέπει να έχουν λόγο, άποψη και να συμμετέχουν στις αποφάσεις", τονίζουν οι Τίγκας, Κεχρής-Αυγουρόπουλος. 

Όπως λένε και οι φίλοι που στηρίζουν την πρωτοβουλία τους να αντιπαρατεθούν στον Νικολάου, "οι Τίγκας, Κεχρής- Αυγουρόπουλος, ζώντας αυτή την τραγελαφική κατάσταση και επειδή δεν είναι μαριονέτες, αποφάσισαν να διαχωρίσουν την θέση τους από τις αυθαίρετες ενέργειες του Νικολάου. Και τελικά ο Νικολάου σήμερα με την αλλαγή της στάσης του, αποδεικνύει ότι οι ενέργειές του τόσο στην Αγία Σκέπη όσο και στο θέμα του Αγίου Γεωργίου αλλά και σε αυτό του Αναψυκτηρίου, ήταν αυθαίρετες και άνευ περιεχομένου. Κάτι που παραδέχεται και ο ίδιος όψιμα, αποφασίζοντας να αλλάξει τακτική. Αυτό και μόνο δικαιώνει την άποψη των Τίγκα-Κεχρή-Αυγουρόπουλου, ότι δεν τους εκφράζει ο Νικολάου". 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου