Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΣΤΗΣ!

ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ 
ΜΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙ 
ΤΟ "ΝΑΙ" ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ!
ΕΝΗΜΕΡΗ ΓΙΑ ΟΛΑ Η Ε.Ε. 
ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ  ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

Με εκβιασμούς τύπου σχεδίου Ανάν και χούντας Παπαδόπουλου, ο Παπανδρέου επιδιώκει να εγκλωβίσει τον ελληνικό λαό, σύροντάς τον σε σικέ δημοψήφισμα, που θα διεξαχθεί στο τέλος Γενάρη! 
 Η μεγάλη μπλόφα του δημοψηφίσματος,  θα έχει την υπόγεια στήριξη της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Το στρατηγείο των δανειστών μας και των άλλων τοκογλύφων-κερδοσκόπων, καλείται να μπει στο παιχνίδι, κατηγορώντας -δήθεν- την κυβέρνηση ότι με το διενεργούμενο δημοψήφισμα... διατρέχει τον κίνδυνο να βγει εκτός ευρωζώνης. Τα κερδοσκοπικά παιχνίδια με την άνοδο των spreads θα δώσουν την καλύτερη πάσα στην Κυβέρνηση, η οποία με την σειρά της θα στήσει ολόκληρο προεκλογικό παιχνίδι, με εκβιασμούς και άλλα διλήμματα, του τύπου "ψηφίστε ναι στο δημοψήφισμα για να έχετε συντάξεις και μισθούς" ή "το ναι στο δημοψήφισμα σημαίνει ναι στο ευρώ και στην Ευρώπη. Το όχι, σημαίνει επιστροφή στην δραχμή και ανεξέλεγκτη χρεωκοπία"!

Οι εκβιασμοί και οι εκφοβισμοί από τα στελέχη της Ε.Ε. θα θυμίζουν τους αντίστοιχους εκβιασμούς που δέχτηκαν οι Κύπριοι πριν από χρόνια για να συναινέσουν στο σχέδιο Ανάν!
Η Κύπριοι δεν υπέκυψαν στους εκβιασμούς. Όμως, ο εξασθενημένος από τα στυγνά μέτρα ελληνικός λαός και ειδικά οι διαλυμένοι οικονομικά συνταξιούχοι και μισθωτοί, θα έχουν το κουράγιο να αντισταθούν στο μπαράζ εκβιασμών από Παπανδρέου και ευρωπαίων αξιωματούχων; Θα στηθεί ολόκληρος μηχανισμός προπαγάνδας χειραγώγησης  της κοινής γνώμης ώστε να ψηφίσει το "Ναι" στο δημοψήφισμα. Κυβέρνηση, δανειστές, ευρωπαίοι ηγέτες και τα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια του Παπανδρέου θα αναλάβουν το γκαιμπελίστικο έργο.
 Ο πολιτικός απατεώνας και εκβιαστής Παπανδρέου για μια ακόμη φορά στήνει στο εκτελεστικό απόσπασμα την Ελλάδα και τους Έλληνες. Για να παρεμείνει στην εξουσία και να ολοκληρώσει την σύμβαση έργου που έχει αναλάβει προς τους τοκογλύφους της Ευρώπης. 
Την παράδοση δηλαδή της εθνικής κυριαρχίας και τους πλούτου της Ελλάδος στους Γερμανούς, Αμερικάνους και άλλους δανειστές μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου