Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

Εκλογές 20 Μαΐου με υπογραφή ... Παπαδήμου!

πηγή: piazzadelpopolo.blogspot.com
Με μία απόφαση, ο Λουκάς Παπαδήμος, ουσιαστικά παρατείνει το χρόνο παραμονής του στην πρωθυπουργία και δείχνει με έμμεσο τρόπο την πιθανότερη ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών!

Σύμφωνα με το έγγραφο που είδε το φως της δημοσιότητας, o Λουκάς Παπαδήμος, ορίζει στον Γεώργιο Γλυνό, πρώην στέλεχος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής καθήκοντα συμβούλου του, έως τις 15.5.2012, με το ημερολόγιο να δείχνει την αμέσως επόμενη Κυριακή, 20 Μαΐου του 2012 και αυτή να φαντάζει ως η πιθανότερη πλέον ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών!
Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το έγγραφο «αναθέτουμε στον Γεώργιο Γλυνό του Βασιλείου, οικονομολόγο, πρώην στέλεχος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής καθήκοντα συμβούλου του Πρωθυπουργού επί ευρωπαϊκών θεμάτων που άπτονται του προγράμματος οικονομικής προσαρμογής της Ελλάδας, από τις 16.11.11 έως 15.05.12».
Μάλιστα αν ληφθεί υπόψη πως η θητεία ενός συμβούλου πρωθυπουργού είθισται να τελειώνει, μόλις ολοκληρωθεί και η θητεία του πρωθυπουργού, αντιλαμβάνεται κάποιος πως ο Λουκάς Παπαδήμος, έχει αποφασίσει να παρατείνει την πρωθυπουργία του τουλάχιστον μέχρι την άνοιξη, βάζοντας νέους πονοκεφάλους στο κεφάλι του Αντώνη Σαμαρά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου