Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

ΘΕΛΗΣΑΝ ΝΑ ΠΑΓΙΔΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΣ ΜΕ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΗ -ΠΛΑΣΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ !


Με αφορμή χθεσινό μας άρθρο για την πρόσφατη δωρεά Στάϊκου στα μέλη του ΚΑΠΗ, ελάβαμε επιστολή την οποία φέρεται να έχει στείλει και υπογράψει ο Δήμαρχος Βασίλειος Ξύδης.
Η επιστολή εστάλη από το e-mail vasilieios.xidis@gmail.com  και η οποία καταρχήν μας ζητεί να ανακαλέσουμε τα όσα αναφέρουμε στο άρθρο και στη συνέχεια ρίχνει σπόντες τόσο σε βάρος του Θανάση Αυγουρόπουλου όσο και σε βάρος των Ηλία Αποστολόπουλου και Γιάννη Κεχρή. Από την πρώτη στιγμή καταλάβαμε ότι πρόκειται για προβοκατόρικη επιστολή η οποία ήθελε να χτυπήσει ύπουλα το Δήμαρχο και να κάνει άνω κάτω το δημοτικό συμβούλιο. Και βεβαίως να εκθέσει την εφημερίδα μας ως ανυπόληπτη δημοαιογραφικά!`
Επικοινωνήσαμε με όλους τους ...εμπλεκόμενους στην επιστολή, για να επιβεβαιώσουμε την αρχική μας διαπίστωση, ότι η επιστολή συντάχθηκε από ανώνυμο...τσιρλιάρη ο οποίος κρυμμένος στο καβούκι του πέταξε τη λάσπη του, βάζοντας πάνω σε αυτή την υπογραφή "Ξύδης"!
Αίσχος αλητήριε. Έχεις την εντύπωση ότι αν θέλουμε δεν μπορούμε να σε βρούμε;
Για να μην σου πούμε ότι σε γνωρίζουμε κιόλας!
Απλά εμείς μάθαμε να χτυπάμε (δημοσιογραφικά) στα ίσια και να μην ρίχνουμε λάσπη. Και μάλιστα με τέτοιο χυδαίο τρόπο! Θέλεις να ρίξεις λάσπη; Ρίξτη ρε μάγκα, αρκεί να ξέρεις να βάζεις την υποιγραφή σου πάνω σε αυτή. Να έχεις τα κότσια να πεις: "εγώ ρίχνω την λάσπη και είναι δική μου". Όχι να βάζεις την υπογραφή "Ξύδης"!
Είσαι ένας κοινός κουκουλοφόρος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου