Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΥΔΩΡΑ!

 Η πρωτοβουλία Πολύδωρα να παρέμβη προς το Δασαρχείο Πεντέλης ζητώντας την διάνοιξη δασικού δρόμου, συγκέντρωσε την αντίδραση μερικών αναγνωστών μας οι οποίοι μας απέστειλαν στο blog τα σχόλιά τους. Δημοσιεύουμε ένα μόνο σχόλιο, από το οποίο καταλαβαίνουμε ότι ο υπογράφων Μανώλης Ζαχαρίου πρέπει να γνωρίζει το παρελθόν του Αντώνη Πολύδωρα, στον οποίο ασκεί δριμεία και εφ'όλης της ύλης κριτική. 
Η επιστολή-σχόλιο του αναγνώστη μας είναι η παρακάτω:

"Mεγάλη φαγούρα αυτός ο Πολύδωρας για τον Χολαργό. Μετά την ηχηρή κατραπακιά που έφαγε .. θέλοντας να γίνει και "προστάτης" του πολίτη, τώρα ξαναθυμήθηκε την παλαιά του τέχνη να το παίζει εργολαβικά προστάτης του Υμητού.. ΄Εστειλε επιστολή ο χωριατοπονηρούλης... ενδιαφέροντος ζητώντας την διάνοιξη δρόμου για να περνάνε ..λέει με άνεση στον Υμηττό τα τα πυροσβεστικά...κάρα!
Παραμύθια αρχοντοχωριάτη. Διότι
1)Ο Εξωραϊατικός Σύλλογος που επικαλείται είναι σφραγίδα. Παρμένει στην προεδρία...δημοκρατικότατα ο αρχιδημοκράτης αυτός περισσότερο κι από τους δικτάκτορες Φράγκο, Σαλαζάρ, Τρουχίλο και Καντάφι!
Πλάκα δεν έχει; Επί μισόν και πλέον αιώνα ο εξωραϊσκός αυτός σύλλογος δεν ανακάλυψε ακόμη αντικαταστάτη της παλιατζούρας Πολύδωρα. Τόσον ...εξωραϊστικά είναι τα μέλη του εν λόγω Συλλόγου, που είναι συνάμα και μόνιμοι τρόφιμοι της πολιτικής οντότητας του Πολύδωρα... Συμπτωματικά όλοι τους... πελάτες του μπακάλικου του!
2)ΤΟ ΜΑΡΆΖΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ Υμηττό είναι ιδιοτελές... Διότι πολύ απλά έχει το σπίτι του στους πρόποδες του, στο Καρακαβούνι..Κι άρα αν οικιστεί, όπως είχε αποφασιστεί επί χούντας..θα χάσει τη θέα και την επαφή με το μεγάλο βουνό..
Βεβαίως καλά κάνει κι αντιδρά, αλλά ο προστατευτισμός του, δεν διέπεται από την αγνότητα και μεγαλείο εκείνων των άγνωστων εθελοντών δασοπυροσβεσετών...ούτε καν των φυλάκων ...
Ταύτα για την ιστορία και την επικαιρότητα...
ΜΑΝΩΛΗΣ ΖΑΧΑΡΙΟΥ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου