Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2012

ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΣ: ΑΚΟΜΗ ΕΝΑΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ


ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ, ΠΕΡΙ ΜΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ!

Ο Γιώργος Προβόπουλος αποτελεί έναν ακόμη τρομοκράτη των Ελλήνων, παίζοντας το παιχνίδι των εγκληματιών της διεθνούς τοκογλυφίας, αυτών δηλαδή που τα τελευταία δύο χρόνια λυμαίνονται τη χώρα και εξαθλιώνουν τον λαό της.
Σε συνέντευξή του προς τον Αλέξη Παπαχελά, επί ώρα επέσειε τον φόβο της οικονομικής καταστροφής, σε περίπτωση που η Ελλάδα επιστρέψει στο εθνικό της νόμισμα, τη δραχμή.
Λες και εδώ και δύο χρόνια, η Πατρίδα και ο λαός της, υπό την κηδεμονία των δανειστών μας και την αιχμαλωσία του ευρώ, βιώνουν την ανάπτυξη και ευημερία!!!
«Ενδεχόμενη επιστροφή στη δραχμή θα φέρει την κόλαση στην χώρα», υποστήριξε ορθά-κοφτά ο επικεφαλής της Τράπεζας της Ελλάδος, υπογραμμίζοντας ότι σε μια τέτοια περίπτωση, θα γυρίζαμε πολλές δεκαετίες πίσω, ακόμη και στη δεκαετία του 1950, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά!!!
Επιχειρώντας να δικαιολογήσει την άποψή του, ο κ. Προβόπουλος υπογράμμισε ότι επειδή η χώρα στηρίζεται καθ’ ολοκληρία στις εισαγωγές, η επαναφορά της δραχμής θα είναι καταστροφική, γιατί δεν θα μπορεί να εισάγει τίποτε, άρα θα υπάρξει τεράστια έλλειψη αγαθών, στην αγορά!!!
Αυτό ουσιαστικά, ήταν το μόνο, σαθρό και ευτελές επιχείρημά του! Επειδή δηλαδή η Ελλάδα, εξαιτίας των καταστροφικών επιλογών των προηγούμενων Κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ, αποστράγγισε τον παραγωγικό της ιστό, επειδή επέφερε σημαντικά πλήγματα στις βιομηχανικές, γεωργικές, κτηνοτροφικές,  αγροτικές εν γένει μονάδες της, «αναγκαζόμενη να εισάγει ακόμη και ντομάτες από το Βέλγιο», όπως τόνισε σημειολογικά ο κ. Προβόπουλος, θα είναι καταστροφική η επιστροφή μας στο εθνικό μας νόμισμα! Με άλλα λόγια, ο κ. Προβόπουλος υποστήριξε ότι για τη …σωτηρία μας, πρέπει να συντηρήσουμε τη διαχρονικά εγκληματική πολιτική νέκρωσης της αγροτικής-βιομηχανικής παραγωγής! Και έτσι, να παραμείνουμε εσαεί υπό την κηδεμονία των δανειστών μας!!!
Σχιζοφρενικό, εξωφρενικό, αλλά απόλυτα αποκαλυπτικό του ρόλου που παίζει ο κ.  Προβόπουλος: Χρησιμοποιώντας την ίδια τρομοκρατική-εκβιαστική τακτική της τρόϊκας, της Μέρκελ και των άλλων εχθρών της Ελλάδας, έμαθε να παπαγαλίζει το… ποίημα του ευρώ! Ενός ευρώ που η Μέρκελ το χρησιμοποιεί ως όπλο για την καταδυνάστευση και κατάκτηση χωρών-μελών της Ε.Ε. με πρώτη την Ελλάδα. Ήδη, η Ελβετή σύμβουλος της Μέρκελ, Μπεατρίς Βέντερ, προτείνοντας σκληρή εφαρμογή του Δημοσιονομικού Συμφώνου από τα χρεωμένα κράτη, άφησε να διαφανεί ότι το Βερολίνο έχει αποφασίσει να θέσει υπό καθεστώς ελεγχόμενης πτώχευσης την Ελλάδα και άλλες χώρες της Ευρώπης, προκειμένου να σωθεί η Γερμανία!!!
Συνεπώς, οι τρομοκρατικές δηλώσεις Προβόπουλου υπηρετούν τη σωτηρία της Γερμανίας .
Και για να επιστρέψουμε στο ευτελές επιχείρημα του επικεφαλής της Τράπεζας της Ελλάδος, ότι επειδή εισάγουμε μέχρι και ντομάτες από το Βέλγιο, θα καταστραφούμε εάν επιστρέψουμε στη δραχμή!
Δεν είπε όμως ο κ. Προβόπουλος ποια χώρα μπορεί να συναγωνιστεί την Ελλάδα στα μάρμαρα; Το…Βέλγιο; Στον χάλυβα, στο αλουμίνιο, στον βωξίτη, ποια χώρα μπορεί να ανταγωνιστεί την Πατρίδα μας; Το…Βέλγιο; Στον τουρισμό ποιος θα επικρατήσει της Ελλάδος; Το…Βέλγιο;
«Αγκινάρες και κουκιά, κόκκινες καλές ντομάτες, δυο δεκάρες η οκά», λέει ένα παλαιό ελληνικό τραγούδι, το οποίο αποτυπώνει τη δύναμη της αγροτικής μας παραγωγής. Αυτήν που επιμένουν να θάβουν οι εχθρικές για την χώρα δηλώσεις Προβόπουλου.
Ας μην ξεχνάει ο κ. Προβόπουλος, ότι προ ημερών δυο Εισαγγελείς παραιτήθηκαν, διότι δεν τους άρεσαν να δουλεύουν  καθ’…υπαγόρευσιν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου