Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

ΡΩΓΜΕΣ ΣΤΗ ΣΥΝΟΧΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ!!!


trimeris

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΡΗΞΗ Ή ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΘΕΑΤΡΟ;
Από τις δηλώσεις Κουβέλη, που ακολούθησαν την συνάντηση των πολιτικών αρχηγών με το κλιμάκιο της τρόικας, διαφαίνονται ρωγμές στην συνοχή της κυβέρνησης. Ο Πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ επιμένει στην εφαρμογή ισοδύναμων μέτρων και όχι σε οριζόντιες περικοπές.
Σε επίμονες ερωτήσεις των δημοσιογράφων εάν απειλείται η συνοχή της κυβέρνησης ο κ. Κουβέλης δεν απήντησε και αποχώρησε. Άφησε πάντως σαφείς υπαινιγμούς ότι μπορεί να τα σπάσει κατά την νέα συνάντηση των πολιτικών αρχηγών, την ερχόμενη Τετάρτη.
Ο κ. Βενιζέλος, ως γνωστόν ασαφής και πλατειάζοντας στις δήλωσες του, αναφέρθηκε και αυτός στην κοινωνία που δεν αντέχει οριζόντιες περικοπές και ότι επιτέλους πρέπει να αλλάξει η πολιτική προς την ανάπτυξη.
Η ΤΡΟΪΚΑ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΜΕΤΡΩΝ
troika
Οι «τσαρλατάνοι και κομπογιανίτες» της τρόικας, όπως του χαρακτήρισε ο Πρόεδρος της ΓΣΕΕ επιμένουν στην αδιάλλακτη στάση των οριζόντιων περικοπών. Κατάργηση του 13ου και 14ου μισθού, κατάργηση της 13ης-114ης σύνταξης, απολύσεις στο δημόσιο, νέες μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις, 35% μείωση στο εφάπαξ, ραγδαία περικοπή των αμυντικών δαπανών και ...συνεχές πήδημα όλου του λαού!
makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου