Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2012

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΞΗΛΩΜΑ ΙΕΡΟΨΑΛΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΤΡΙAΔΑ ΧΟΛΑΡΓΟΥ!

ΚΑΘΥΒΡΙΖΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑ-ΓΙΩΡΓΗ, ΕΝΩ ΜΕΤΑ ΤΗ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΚΙ ΕΡΩΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΑΣΜΑΤΑ!!!

Αρχείο:Αγία Τριάδα Χολαργός Greece.jpgΧριστουγεννιάτικα δυσάρεστα συμβάντα είχαμε στην Αγία Τριάδα Χολαργού, τα οποία όμως κυοφορούντο από τριμήνου. Ο δεξιός ψάλτης αποπέμφθηκε από τον ιερό ναό επειδή προκαλούσε και κυρίως καθύβριζε τον πατέρα Γεώργιο, διοικητικό προϊστάμενο του ιερού ναού,  έχοντας μάλιστα φθάσει στο σημείο να γράψει υβριστικά σε βάρος του αγαπητού ιερέα συνθήματα, έξω από το σπίτι του τελευταίου!!! 
Η απίστευτη αυτή ενέργεια, συν το γεγονός ότι ο συγκεκριμένος ψάλτης παρά τις συνεχείς συστάσεις των ιερέων τραγουδούσε δημοτικά ή ερωτικού περιεχομένου άσματα, μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, την ώρα που οι πιστοί προσέρχονταν για το αντίδωρο, ανάγκασε τους ιερείς να τον αποπέμψουν από τον ιερό ναό. 
Η αποβολή του ιεροψάλτη έγινε προχθές Κυριακή, πριν από την έναρξη της Θείας Λειτουργίας, αφού προηγουμένως υπήρχε η σύμφωνη γνώμη της Αρχιεπισκοπής,  ενώ για τον...φόβο των Ιουδαίων είχε ενημερωθεί και η Αστυνομία Χολαργού. 
Ο ιεροψάλτης στην αρχή αντέδρασε αλλά τελικά συμμορφώθηκε με την απόφαση της Εκκλησίας και ελπίζεται οι όλες κακές εντυπώσεις θα λήξουν εδώ, χωρίς περαιτέρω παρατράγουδα. 
Αυτά και μη χειρότερα. 
Καλά Χριστούγεννα!!!  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου