Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012

ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΕ ΚΑΙ ΑΝΑΣΚΟΛΟΠΙΣΕ ΤΗ ΝΕΑΡΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ! ΘΕΛΕΙ Ή ΟΧΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΚΑΡΕΚΛΑ;


OI ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΗ ΦΡΙΚΗ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΙΣΘΗΜΑ


ΜΟΝΟΝ ΕΝΑΣ ΜΑΝΙΑΚΟΣ ΚΑΙ SERIAL KILLER ΘΑΝΑΤΩΝΕΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΤΡΟΠΟ. ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
-Αναζητούνται οι δράστες που με τόσο μένος σκότωσαν την 34χρόνη
-Την κακοποίησαν βαριά, τη βίασαν και μετά την έκαψαν ζωντανή έξω από το πατρικό της!
-Στην αρχή οι γείτονες νόμιζαν ότι κάτι πήρε φωτιά, πίσω από τις φλόγες όμως βρισκόταν η 34χρόνη
-Άκουσαν τα ουρλιαχτά της άτυχης κοπέλας και βγήκαν στα μπαλκόνια να δουν τι συμβαίνει
-Τραγικές φιγούρες ο πατέρας και ο αδελφός της που κατέβηκαν να βοηθήσουν χωρίς να ξέρουν τι είχε συμβεί!
-Εξετάζεται το ενδεχόμενο να πρόκειται για έγκλημα πάθους!
Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία της Ξάνθης παρακολουθεί τα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας ξετυλίγοντας το κουβάρι γύρω από το απανθρακωμένο πτώμα που βρέθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης σε πυλωτή οικοδομής λίγα μόλις μέτρα μακριά από το κέντρο της πόλης
.
Η 27η Δεκεμβρίου στιγματίστηκε από το φρικτό έγκλημα που προκλήθηκε από άγνωστους μέχρι στιγμής δράστες οι οποίοι βιάσαν την 34χρόνη, τη στιγμή που επέστρεφε από τη νυχτερινή της διασκέδαση, ενώ ακολούθως την πυρπόλησαν καίγοντάς την ζωντανή στην πυλωτή της οικοδομής στην οποία διαμένουν οι γονείς της.
Οι δράστες αφού πρώτα βίασαν και βασάνισαν έξω από το σπίτι της την 34χρόνη την έκαψαν ζωντανή προκαλώντας φρίκη στην τοπική κοινωνία. Μάλιστα, οι δράστες περιέλουσαν με βενζίνη την 34χρόνη, την οποία είχαν αφαιρέσει από σταθμευμένη μοτοσυκλέτα έξω από την οικοδομή.
Οι γείτονες που διαμένουν στην περιοχή αρχικά αντίκρισαν δύο φλεγόμενες μηχανές ενώ κάποιοι φώναζαν πως καίγεται άνθρωπος. Άμεσα κάποιοι πέταξαν από την οικοδομή νερό επιχειρώντας να σβήσουν τις φωτιές ενώ παράλληλα κάλεσαν σε βοήθεια.
Τόσο η Πυροσβεστική όσο και η Αστυνομία κατέφτασαν στο σημείο άμεσα, αντικρίζοντας το σοκαριστικό θέαμα. Το σώμα της 34χρόνης μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο όπου παραγγέλθηκε νεκροψία νεκροτομή, με τους Αστυνομικούς να ξεκινούν εξονυχιστικές έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών. Τραγικές φιγούρες ο πατέρας και ο αδελφός της 34χρόνης οι οποίοι κατέφυγαν να βοηθήσουν στην κατάσβεση της πυρκαγιάς χωρίς να γνωρίζουν πως πίσω από τις φλόγες βρισκόταν το πτώμα της 34χρόνης.
Πρόκειται για μια 34χρόνη, άγαμη, κοπέλα που κατοικεί στη Θεσσαλονίκη κόρη γνωστού επιχειρηματία της Ξάνθης με τον ίδιο να επισημαίνει πως ουδέποτε είχε δώσει την παραμικρή αφορμή για κάτι τέτοιο.
Σοκαρισμένος από το θέαμα ο ιατροδικαστής!
Σε δηλώσεις του ο ιατροδικαστής κ. Παύλος Παυλίδης ανέφερε ότι η 34χρόνης έφερε πολλαπλά τραύματα στο κεφάλι, ακατάσχετη αιμορραγία στα γεννητικά όργανα και εγκαύματα δευτέρου και τρίτου βαθμού. Ο συνδυασμός αυτών των τριών ήταν σύμφωνα με τον ίδιο η αιτία του θανάτου της 34χρόνης.
«Αυτό που λένε για μαχαίρια δεν ισχύει. Η κοπέλα είχε ένα τραύμα στο κεφάλι το οποίο προήλθε από χτύπημα είτε σε τοίχο, είτε σε τσιμέντο», δήλωσε ο ιατροδικαστής προσθέτοντας ότι «είμαι 12 χρόνια ειδικός και πρώτη φορά βλέπω τον συνδυασμό των τριών αυτών πραγμάτων. Και χτυπήματα και σεξουαλική κακοποίηση και εγκαύματα, μάλιστα εν ζωή».
Η ανακοίνωση της Αστυνομίας:
Την 27-12-2012/05.05 στη Ξάνθη, σε ακάλυπτο χώρο πολυκατοικίας ανευρέθει από την Π.Υ. καμένο πτώμα ημεδαπής. Στο σημείο του συμβάντος κλήθηκε σταθμός Τ.Α. προκειμένου διενεργήσει προανάκριση.
thrakitoday.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου