Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ Δ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΙΚΑ ΧΟΛΑΡΓΟΥ



Απάντηση στην ανακοίνωση του 
κ. Δημ. Νικολάου
για το ΙΚΑ Χολαργού
Οι Ενεργοί Δημότες και ο τ. Δήμαρχος κ. Δημ. Νικολάου, με χθεσινοβραδινή ανακοίνωσή τους, προσπαθούν να υποβαθμίσουν τη σημασία της παράτασης παραμονής στο Χολαργό του Υποκαταστήματος ΙΚΑ – ΕΤΑΜ επί εξάμηνο τουλάχιστον, την οποία εξασφάλισε ο Δήμαρχος κ. Βασίλης Ξύδης κατά τη συνάντηση που είχε με τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης  κ. Γιάννη Βρούτση. Αυτή η 6μηνη παράταση δόθηκε για να υπάρξει ο απαιτούμενος χρόνος, ώστε να επανεξεταστεί το όλο θέμα.
 Μας αναγκάζει ο κ. Νικολάου να του υπενθυμίσουμε ότι ελάχιστες ώρες πριν εκδώσει την ανακοίνωσή του, έδωσε συγχαρητήρια στο Δήμαρχο και εξέφρασε την ικανοποίησή του γι’ αυτή την εξέλιξη του θέματος, με τα πιο θερμά λόγια!!!
 Εύλογα, επομένως, ρωτάμε τον κ. Νικολάου:
·  τι μεσολάβησε και μέσα σε έξι (6) ώρες άλλαξε γνώμη και θεωρεί αυτή την εξέλιξη «ημίμετρα»;
·  τι μεσολάβησε και καταφέρεται και πάλι κατά του Υπουργού Εργασίας κ. Γιάννη Βρούτση;
·  ποιοι τον επηρέασαν και τον συμβούλευσαν γι’ αυτή την αλλαγή της στάσης του;
·  γιατί δεν συνεργάζεται μαζί μας (όπως κάνουν οι άλλες δημοτικές παρατάξεις), για να μεθοδεύσουμε από κοινού τις ενέργειές μας, ώστε να πετύχουμε την παραμονή του ΙΚΑ – ΕΤΑΜ στο Χολαργό για πάντα, αλλά εμμένει στη λογική της «κατά μέτωπο επίθεσης»; (η έκφραση δική του).
 Ας είναι!! Σημασία για μας έχει ο σκοπός του αγώνα μας και το αποτέλεσμά του. Ιδιαίτερα, ο αγώνας μας αυτό το εξάμηνο που είναι κρίσιμο για το ΙΚΑ Χολαργού. Γιατί σ’ αυτόν τον αγώνα ουδείς περισσεύει. Δεν περισσεύει ούτε ο κ. Δημ. Νικολάου ο οποίος, πολλές φορές αδικεί μόνος του τον εαυτό του (με τη στάση και τη συμπεριφορά του) ούτε και οι σύμβουλοί του (υπαρκτοί ή ανύπαρκτοι, καλοί ή κακοί).

Ο Δήμαρχος


Βασίλειος Ξύδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου