Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΝ ΦΙΛΟΖΩΩΝ ΑΠΑΙΤΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ!!!

 Αρκετά σχόλια φιλόζωων φτάνουν στην εφημερίδα μας με αφορμή την ανάρτηση για τα αδέσποτα σκυλιά που κυκλοφορούν σε Παπάγου-Χολαργού, μερικά από τα οποία είναι επιθετικά.
ΘΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΦΟΛΕΣ ΣΤΟΥΣ ΣΚΥΛΟΥΣ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΕΤΕ!
Χθες ένα από αυτά, δάγκωσε  συμπολίτη μας (του έσκισε το παντελόνι) ο οποίος αγανακτισμένος που ο Δήμος δεν μαζεύει τα αδέσποτα μάς είπε: "Αν μου δάγκωνε τη σάρκα, θα έτρεχα να πάρω καραμπίνα να το σκοτώσω".
Εμείς τι είπαμε; Ότι είναι απαράδεκτο να μην μπορούν πολίτες να βγούν από το σπίτι τους επειδή κινδυεύουν να δεχθούν επίθεση από σκύλο. Το συγκεκριμένο δε σκυλί έχει δαγκώσει και άλλους περαστικούς αλλά ο δήμος...αγρόν ηγόραζε! Το ίδιο και οι φιλοζωικές οργανώσεις. Τα ζώα, μερικά εκ των οποίων επικίνδυνα κι επιθετικά, κυκλοφορούν στους δρόμους, αποτελώντας κίνδυνο για τους περαστικούς. 
Όποιοι έχουν δεχθεί επίθεση, λένε αγανακτισμένοι: "Αν ο δήμος δεν  μαζέψει τα αδέσποτα σκυλιά, θα τους ρίξουμε φόλες"! 
Ο εκδότης του "Ανεξάρτητου Παρατηρητή" πριν από χρόνια δέχθηκε επίθεση από σκυλί κι έτρεχε στο νοσοκομείο να του επιδέσουν το πόδι του που αιμορραγούσε. Προχθές, δέχθηκε νέα επίθεση από άλλο σκυλί! 

Τι λοιπόν απ'όλα αυτά που είπαμε δεν είναιλογικό; Μήπως οι φιλόζωοι αγνοούν ότι υπάρχουν συμπολίτες μας που έχουν έμφυτη φοβία για τα ζώα και ειδικά όταν δουν σκύλο να τους επιτίθεται, μπορούν και να ...μείνουν στον τόπο από τον φόβο τους; Όπως κάποιοι πάσχουν από κλειστοφοβία, υπάρχουν άλλοι που τρέμουν όταν βρεθούν μπροστά σε σκύλο ή και γάτα ακόμη.
Όχι! Για τους φιλόζωους δεν σημαίνουν τίποτε όλα αυτά! 
Διαβάστε τα φιλοζωικά μηνύματα που λάβαμε, μερικά από τα οποία απαιτούν να κατεβάσουμε το άρθρο και θα καταλάβετε για ποια λογική μιλάμε. Δεν προφέρουν ούτε λέξη συμπάθειας για τα θύματα των σκύλων, τους ανθρώπους! Είναι ...φιλόζωοι αλλά δεν γνωρίζουμε πόσο φιλάνθρωποι είναι! 

petfriends
 To άρθρο σας για τα αδέσποτα είναι τουλάχιστον εμετικό!
Απαιτούμε την άμεση απόσυρση του!

Σωτ. Μαργ....
Πανω απο τα σκυλια ειναι οι ανθρωποι? Μα σε ποιους ανθρωπους αναφερεστε? Μηπως εννοειται αυτον που εγραψε το συγκεκριμενο κειμενο? Δεν θα πω πολλα αλλωστε δεν αξιζετε ουτε τον χρονο μου ουτε την προσοχη μου ο σοφος κατα παραδοχη ολων Γκάντι ελεγε ''Tο μεγαλείο και η ηθική πρόοδος ενός έθνους μπορούν να κριθούν από τον τρόπο που φέρεται στα ζώα'', ο Χορόσκελης ελεγε ''Δουλεύουν σαν γαϊδούρια, τρώνε σαν γουρούνια, χοντραίνουν σαν αρκούδες, πηδιούνται σαν σκυλιά, γεννοβολούν σαν κουνέλια, μαλώνουν σαν κοκόρια... Αφού πρώτα πρόσβαλλαν όλα τα ζώα, τώρα αυτοαποκαλούνται''άνθρωπο''.
Ποιος σας ειπε οτι ο κοσμος ανηκει μονο στους ανθρωπους και οχι στα ζωα? Κατεβαστε το κειμενο σας που τον επιεικεστερο χαρακτηρισμο που μπορει κανεις να δωσει ειναι εμετικο.

Άννα Πιπ...
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ , 
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ, ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ, ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ.  ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΩΣ ΑΦΗΝΕΤΕ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΜΕΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ. Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΜΙΑΣ ΧΩΡΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΤΑ ΖΩΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΣ .ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΩΣ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΠΟΛΙΤΗΣ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΙΟ ΣΩΣΤΟΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΝΑ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΑ ΑΠΑΝΘΡΩΠΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥΣ . Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΖΩΑ ΚΑΘΡΕΦΤΙΖΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ . ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΛΕΣ ΨΥΧΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΦΩΝΗ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ .ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΙΧΑΝ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΤΑΝ ΔΙΠΛΑ ΠΡΙΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΕΞΑΠΟΛΥΕΙ ΑΠΕΙΛΕΣ . ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ . 

ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΝ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ  ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ. ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ .
ΜΕΤΑ ΦΙΛΙΚΩΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ
ΜΙΑ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΑΔΑ

11 σχόλια:

  1. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ ΣΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ....ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ..ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ...ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΡΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΝ ΑΘΩΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ..... ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ !!!!
    ΖΗΤΗΣΤΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΜΕΣΩΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν θα μπω καν στη διαδικασία να απαντήσω αν είμαι φιλάνθρωπος ή όχι, αν αυτό που λέτε είναι ''λογικό'' (παράλογοοοο? δεν απαντάει. άρα λογικό είναι).
    ΘΑ ΣΑΣ ΞΑΝΑΠΩ ΟΤΙ Η ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΗ ΖΩΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΦΥΛΑΚΗ.ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επίσης, η αισχρή γλώσσα σας ''κωλόσκυλα'', η ''δημοκρατία των φιλόζωων'' και η ειρωνεία σας δεν αρμόζει σε εφημερίδα του 1969. Καταστρέψατε μόνοι σας την ιστορία σας, αν είχατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κάλα που μας ενημερωσατε σε περιπτωση που έχουμε κρούσματα φολας να ξέρουμε σε ποιους θα κατευθύνουμε τη μήνυση. Βλέπω αν και εφημερίδα αγνοειτε τους νόμους του Ελληνικου Κράτους. Όσο για το άρθρο μονο ως προϊον σοβαρής ψυχασθενειας μπορω να το χαρακτηρισω, οι λιγοστές πληροφορίες σχετικα με το συμβάν το καθιστούν τουλαχιστον αμφισβητησημο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. http://www.dogsworld.gr/genika/skylos-arxaia-ellada/
    παρόλο που δεν είμαι φανατισμένοι σαν εσάς, λίγη ιστορία γνωρίζω. Μάθετέ την κ εσείς ρουφιάνοι δημοσιογράφοι (αν είστε δημοσιογράφοι φυσικά....)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. [Ο εκδότης του "Ανεξάρτητου Παρατηρητή" πριν από χρόνια δέχθηκε επίθεση από σκυλί κι έτρεχε στο νοσοκομείο να του επιδέσουν το πόδι του που αιμορραγούσε. Προχθές, δέχθηκε νέα επίθεση από άλλο σκυλί! ]

    σαν πολυ-δαγκωμενος δεν βγαινει ο εκδοτης??? ή κυκλοφορει με μπριζολες στις τσεπες ή κατι κανει και προκαλει την αντιδραση των σκυλιων δεν εξηγειται αλλιως! ας πουμε αμα πας να κλωτσησεις ενα σκυλο λογικο ειναι να σου αρπαξι ποδι ή παντελονι....
    επειδη λογω της δουλειας μου περιφερομαι καθημερινα για ωρες στις γειτονιες της αθηνας και στις εισοδους των σπιτιων εγω πιο πολυ αγριαδα και λυσσα εχω δει στα δεσποζομενα σκυλια σε μπαλκονια ή αυλες ποτε απο αδεσποτο! απο ηλιθιους ιδιοκτητες που αφηνουν ανοιχτες πορτες ή δεν βαζουν προειδοποιηση πολλες φορες γονατιζω σκυβω το κεφαλι και οπισθοχωρω με την ελπιδα να το παρει ως υποταγη και να γλιτωσω το δαγκωμα. ποτε δεν εχει τυχει με αδεσποτο απεναντιας πολλα με ακολουθουν και με προσεχουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν φταίνε οι σκύλοι αλλά ο δήμος που δεν τα μαζευει πιστευω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. να σε φάνε ζωντανό και να μην βρούνε ούτε κοκκαλάκι σου ρε καραγκιόζη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ρε φιλαρακι απο βλεπω την ιδια καραμελα μερες τωρα...οι ψυχιατροι για ποιο λογο υπαρχουν????? για τις φοβιες! αν φοβασαι τους κλειστους χωρους, τις αραχνες, τα υψη,τα πουλια(ολων των ειδων), τους ανθρωπους, τα οπλα, τα φαντασματα και τους εξωγιηνους δεν θα κατηγορησεις το δημο ετσι??ουτε θα τα βαλεις με τους ορειβατες,τους φιλανθρωπους,τους κυνηγους..ετσι??? θα ψαχτεις αλλιως!! ε αντε μου τωρα και συ και ο εκδοτης σου σε κανενα ψυχιατρο γιατι 2 φορες επιθεση απο αδεσποτο κιολας παει πολυ! η γκαντεμης του κερατα ειναι(να προσεχει απο τους κεραυνους,τα αεροπλανα και τα αυτοκινητα, α ναι και απο τους κυνηγους!!) η δεν παει καθολου τα σκυλια και προκαλοντας τα αυτα αντεπιτειθονται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ουξου ρε ξεφτιλες που σας πειραξαν τα σκυλια τωρα,δεν εχετε θεμα να γραψεται και λετε μαλακιες συνεχεια.αστο*****!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή