Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

Ο ΟΜΠΑΜΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ! ΑΡΧΙΖΕΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ

Ο Ομπάμα σε συνενοήσεις με το Κογκρέσο αποφάσισε να προχωρήσει σε περιορισμένης κλίμακας επίθεση στη Συρία. Θα επιτεθεί σε στοχευμένους επιθέσεις και για μικρό χρονικό διάστημα. Όπως και να'χει ο πόλεμος είναι προ των πυλών με το Ιράν να επτοιμάζεται να εκτοξεύσει πυραύλους στο Ισραήλ. 
Το ντόμινο της κόλασης ξεκινάει...

2 σχόλια:

  1. Τα πράγματα είναι απλά.Επειδή ο πιθηκομούρης δεν είναι σίγουρος για την υπόλοιπη αγέλη και επειδή η υπόλοιπη αγέλη δεν θέλει να τον ακολουθήσει τελικά παραδειγμάτισε τον άλλον και τι έκανε ;
    Επειδή οι νεκροί ήταν πολλοί από την ρίψη των χημικών που δεν ξέρουμε ποιος την έκανε,αποφάσισε να ξεκινήσει πόλεμο απ' ότι δείχνουν τα πράγματα για να έχουμε και άλλους νεκρούς στο όνομα της διάσωσης των σωστών φιλοαμερικανών ισλαμιστών και έτσι τα γυναικόπαιδα που θα θανατωθούν από την ρίψη των βομβών που γαμώτο πρέπει να αναλωθούν και να αγοράσει το αμερικανικό δημόσιο και άλλες βόμβες από τις εταιρίες παραγωγής είναι θέμα ωρών αν τελικά πραγματοποιηθεί.
    Η διπλωματική ζημία που υπέστη η Αμερική είναι τεραστίων διαστάσεων και έτσι εμπρός προς τη δόξα τραβά σπέρνοντας ακόμα μεγαλύτερο θανατικό σε όσους το έχουν ανάγκη.Θα μου πεις τώρα προκειμένου να σε αποκεφαλίσει ένας ισλαμοφασίστας,καλύτερα δεν είναι να πεθάνεις με μια βόμβα που δεν θα το καταλάβεις και από πάνω ; Το θέμα ποιο είναι όμως ; Ότι ο ισλαμοφασίστας νομίζει ότι τον βοηθά ο ιμπεριαλιστής που μέχρι εχθές τον πολεμούσε για την 11η Σεπτεμβρίου ,χαίρεται ενώ δεν ξέρει ότι ο λύκος έχει μεταμορφωθεί σε πρόβατο.Θα κάνει τη δουλειά του και μετά θα αποχωρήσει αφήνοντας σε άλλον ένα εμφύλιο μια περιοχή.
    Η δουλειά θα έχει γίνει.Θα μοιραστούν τα κοιτάσματα στην ευρύτερη περιοχή και θα έχουν αναλωθεί οι βομβίτσες με αποτέλεσμα και νέες βομβίτσες να παραχθούν και το κέρδος από τα καινούργια κοιτάσματα να είναι σημαντικό και να χρηματοδοτήσει τις νέες παραγγελίες......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στις 11 Σεπτεμβρίου και κρατήστε το , θα επιτεθούν οι ΗΠΑ στην Συρία εις το όνομα της αντιτρομοκρατικής υστερίας .
    Βέβαια μέχρι αυτή την ημερομηνία μπορεί να γίνει και κανένα τρανταχτό τρομοκρατικό χτύπημα έτσι ώστε να ανοίξει ο δρόμος για την επίθεση μετά και από απόφαση του Κονγκρέσου !
    Τρια λαλά τριαλαλό τρια λαλαλο λιλαρό !

    IN GOD WE TRUST .
    WE, THE BILDERBERGERS AND THE MASONES WORLDWIDE ,WE TRUST !

    ΑπάντησηΔιαγραφή