Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

ΦΤΑΝΟΥΝ ΟΙ ΣΩΤΗΡΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΟΥΝ ΟΙ ΜΗΤΡΕΣ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ


Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου 
egerssi@otenet.gr
www.apostoloupanos.gr 
 twitter: @egerssi
 Σε όλα αυτά τα χρόνια της λεγόμενης Μεταπολίτευσης, στην Ελλάδα βασιλεύει, η διαφθορά, η φαυλότητα, η απατεωνιά,  η κλεπτομανία, η ατιμωρησία. Αυτές οι βλαβερές παθογένειες, για την κοινωνία μας, βρήκαν εύφορο έδαφος και «άνθισαν» ακόμη περισσότερο, λόγω της ανυπαρξίας ενός Συντάγματος που θα όριζε την αρχή και το τέλος ενός θεσμικού κράτους όπου θα εφαρμόζονταν οι νόμοι χωρίς φεγγίτες και παραθυράκια. Τα Μνημόνια και οι Δανειακές Συμβάσεις δεν είναι η αιτία της κρίσης, που δημιουργεί σήμερα Γενοκτονία της πατρίδος μας. Είναι αυτό το ίδιο το πολιτικό σύστημα που προκάλεσε την κρίση και αποτέλεσμα αυτής της κρίσεως είναι τα Μνημόνια και οι Δανειακές Συμβάσεις. Αυτό το πολιτικό σύστημα είναι το μόνο υπεύθυνο  για το διαχρονικό εκφαυλισμό του κρατικού μηχανισμού από το πολιτικό προσωπικό και τις δυνάμεις της διαμεσολάβησης και της διαπλοκής. Αυτό το σαθρό πολιτικό σύστημα, έχει ακόμη βαθιές ριζωμένες παθογένειες και στρεβλώσεις που αντανακλούν στην εύρυθμη λειτουργία του νεοελληνικού κράτους.

Τρεισήμισι χρόνια τώρα, όλοι μα όλοι, πολιτικά κόμματα, δημοσιογράφοι όλων των ΜΜΕ (έντυπων και ηλεκτρονικών μέσων), «εργατοπατέρες» κομματικοί συνδικαλιστές, όλοι οι κομματικοί συλλογικοί φορείς κ.α αναλύουν και θα αναλύουν πως η χώρα θα ξεπεράσει την κρίση με το Μνημόνιο ή χωρίς το Μνημόνιο, με το Ευρώ ή χωρίς το Ευρώ, αλλά όλοι αυτοί δεν θέλουν με τίποτα να θίξουν την πρωτογενή αιτία που έφερε την πατρίδα μας στην πολιτική, θεσμική, πολιτισμική και οικονομική χρεοκοπία και επακόλουθο αυτής ήταν τα Μνημόνια και οι Δανειακές Συμβάσεις. Αποφεύγουν να θίξουν την πρωτογενή αιτία, μέσω της οποίας δημιουργήθηκε αυτό το σάπιο πολιτικό σύστημα, το οποίο παρήγαγε αυτό το κομματικό-δυναστικό κράτος, από την αριστερά ως τη δεξιά. Έτσι, σήμερα κατάφεραν να δημιουργήσουν πλήρη και ολοκληρωτική αποστροφή της κοινωνίας από την πολιτική, αφού πλέον, δεν μπορούν να έχουν εξαρτώμενους τους πολίτες-ψηφοφόρους στις αιώνιες υποσχέσεις τους.

Αυτό λοιπόν, το κομματικό-δυναστικό κράτος της Μεταπολίτευσης που απαρτίζουν τα πάλαι ποτέ κόμματα αυτοδύναμων κυβερνήσεων, δηλαδή η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, και τα οποία αποτελούν τη σημερινή συγκυβέρνηση (συνεχίζοντας να εγκληματούν κατά συρροή εναντίον του ανυπεράσπιστου Ελληνικού λαού), βλέπουν να μειώνεται καθημερινά η επιρροή τους στην κοινωνία και τα εκλογικά ποσοστά τους διά μέσω των συνεχών δημοσκοπήσεων, κατακρημνίζονται. Έτσι, θεωρούν επιβεβλημένη τη δημιουργία Νέου πολιτικού φορέα, που ευελπιστούν πως «θα εμπνεύσει» τον δυστυχισμένο Έλληνα ψηφοφόρο, με σκοπό να τον ξεγελάσουν άλλη μια φορά, υφαρπάζοντας την ψήφο του, όπως άλλωστε πράττουν όλες αυτές τις δεκαετίες.

Έτσι, αυτές τις ημέρες παρακολουθήσαμε την προσπάθεια της νέας πολιτικής τερατογέννησης που εκφράζει η «πολιτική κίνηση των 58». Μια πολιτική κίνηση που απαρτίζεται από πολιτικά πρόσωπα τα οποία κινούνται στον ενδιάμεσο χώρο μεταξύ της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ και τα οποία ψευδεπίγραφα διακηρύττουν πως σκοπό έχουν την αναβίωση της Κεντροαριστεράς. Προς αυτό το σκοπό, αυτά τα σαρκοβόρα όρνεα που επί δεκαετίες κατατρώγουν τις σάρκες του ελληνικού λαού, συγκεντρώθηκαν στο θέατρο «Ακροπόλ» προκειμένου να ανακοινώσουν τον τοκετό της επερχόμενης τερατογέννησης, με μοναδικό σκοπό, βεβαίως, τη σωτηρία μας για άλλη μια φορά. Όμως, κύριοι, φτάνει πια. Δεν αντέχουμε άλλους σωτήρες, όπως ο μεγαλύτερος διαφθορέας της κοινωνίας μας, δηλαδή ο πρώην Πρωθυπουργός των Ιμίων και του σκληρού ευρώ,  Κώστας Σημίτης, ο οποίος παραβρέθηκε στη συγκεκριμένη εκδήλωση μαζί με πλειάδα στελεχών της δικής του περιόδου διακυβέρνησης. Όπως, ο Ευάγγελος Βενιζέλος ο οποίος προσπαθεί να διασωθεί πολιτικά, από τη στιγμή που ενδεχομένως το ΠΑΣΟΚ δεν θα εισέλθει στην επόμενη Βουλή, αλλά και από τη στιγμή που πρέπει να εξασφαλίσει την νομική κάλυψη του πολιτικού συστήματος για να μην οδηγηθεί στο Ειδικό Δικαστήριο. Όπως επίσης, πολιτικά απολειφάδια της ανύπαρκτης ΔΗΜΑΡ (ο εκπρόσωπος Τύπου-Αν. Παπαδόπουλος, ο Βουλευτής της-Γρ. Ψαριανός) η οποία συμμετείχε στη διάλυση της πατρίδος μας υπερασπιζόμενη τα Μνημόνια.  

Ωστόσο, ποτέ δεν θα μπορούσαν να γεννηθούν τέτοια πολιτικά τέρατα εάν δεν υπήρχε πολιτική μήτρα που θα τα γεννήσει. Αυτή η πολιτική μήτρα είναι των διαπλεκόμενων ΜΜΕ. Είναι εκείνα τα υποταγμένα στους νταβατζήδες του μεγάλου κεφαλαίου και της διαπλοκής, Ελληνικά ΜΜΕ της προπαγάνδας και της ευνουχισμένης ενημέρωσης του Ελληνικού λαού, που έχουν αναλάβει εργολαβικά την ανασύνταξη του σάπιου πολιτικού κατεστημένου-συστήματος της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ. Είναι εκείνα που αμέσως μετά τις Εθνικές εκλογές της 6ης Μαΐου 2012 και του εκλογικού αποτελέσματος που συντάραξε ολόκληρη την Ευρώπη, σπέρνοντας τον φόβο στο ευρωπαϊκό τραπεζικό σύστημα των κερδοσκόπων-τοκογλύφων που προσπαθούν να μετατρέψουν σε προτεκτοράτο τους την πατρίδα μας, πήραν εργολαβικά την κατατρομοκράτηση του Ελληνικού λαού για την έξοδο της χώρας από το ευρώ και την επιστροφή της στη δραχμή. Μπροστάρηδες αυτής της εργολαβίας, όλοι οι μεγαλοσχήμονες δημοσιογράφοι που «υπηρετούν» έναντι αδράς αμοιβής, ως μισθοφόροι, τα κατά καιρούς προστάγματα και τα συμφέροντα του συστήματος που προσδοκά αργά ή γρήγορα την επιβολή της νέας τάξεως πραγμάτων και της παγκοσμιοποίησης. Έτσι, κατατρομοκρατούν και παραπληροφορούν ασύστολα τον Ελληνικό λαό. Πρωτεύοντα ρόλο αυτής της εργολαβίας, παίζει ο τηλεοπτικός σταθμός «Mega» και ο «μεγαλοδημοσιογράφος» του, Γιάννης Πρετεντέρης, ο οποίος προβάλλει κάθε βράδυ από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού, συνεπικουρούμενος επάξια από την κ. Τρέμη, τις θέσεις  της νέας τάξεως πραγμάτων και της παγκόσμιας διακυβέρνησης. Συνεχίζει δε το έργο του, ο κ. Πρετεντέρης, κάθε Δευτέρα βράδυ μέσω της εκπομπής του «Ανατροπή», όπου έχει προσκεκλημένους όλους εκείνους τους πολιτικούς όλων των Μνημονιακών κομμάτων, οι οποίοι είναι οι εκλεκτοί του συστήματος. Συμπαραστάτες αυτής της προσπάθειας και τα άλλα τουρκολάγνα κανάλια ΑNT1, Alpha και ΣΚΑΙ, τα οποία ανέλαβαν εργολαβικά και την προώθηση της κίνησης των 58. Είναι αυτοί οι ίδιοι που το δικαίωμα των πολιτών για ενημέρωση το καταχράστηκαν και την είδηση την μετέτρεψαν σε παραπληροφόρηση.

 Θα πρέπει όμως, να επισημάνουμε πως πετυχαίνουν το σκοπό τους, συνήθως, με την ανοχή του λαού μας. Όπως, συγκεκριμένα το μεσοδιάστημα των πρόσφατων εκλογών Μαΐου-Ιουνίου, όταν ένα μέρος των Ελλήνων πολιτών υπέκυψε σε αυτά τα φοβικά σύνδρομα και με την ψήφο του σε συνδυασμό με το δώρο των 50 εδρών του καλπονόμου, έδωσε την δυνατότητα σχηματισμού κυβέρνησης στη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και το δεκανίκι τους, τη «Δημοκρατική Αριστερά».

Ολοκληρώνοντας, θα ήθελα να πιστεύω, πως σήμερα υπό τις παρούσες άθλιες συνθήκες διαβίωσης του λαού μας, ο λαός μας έχει την ωριμότητα να αντιληφθεί τον καθημερινό προπαγανδισμό των ΜΜΕ, τα οποία ψάχνουν να βρουν το πολιτικό αντίδοτο της συνέχισης της πολιτικής εφαρμογής των Μνημονίων και των Δανειακών Συμβάσεων. Θεωρώ πως δε θα υποκύψουν στην πολυμέτωπη δημαγωγία και ξετσιπωσιά που συντηρεί και αναπαράγει τα τρομοκρατικά διλλήματα των Σαμαρά, Βενιζέλου και αύριο-μεθαύριο της όποιας «κίνησης των 58» ή 108. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου