Πέμπτη, 12 Δεκεμβρίου 2013

ΠΑΣΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΡΡΙΨΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΒΡΗΚΑΝ ΟΣΤΑ ΣΕ ΕΒΡΑΪΚΟ ΤΑΦΟ ΜΕ ΤΑ ΑΡΧΙΚΑ "ΙΗΣΟΥΣ, ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΙΩΣΗΦ" ΒΙΝΤΕΟ

 ΚΑΘΕ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΠΑΣΧΑ, 
ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΝΟΥΝ...
Ο ευρεθείς εβραϊκός τάφος στα Ιεροσόλυμα έφερε στην επιφάνεια κουτιά που περιείχαν οστά με αρχικά ονόματα 'Ιησούς, ο υιός του Ιωσήφ', 'Μαρία', 'Ιούδας, υιός του Ιησού'. Η σειρά ερευνά τα κρυμμένα και συναρπαστικά μυστικά της καρδιάς της Χριστιανοσύνης. Το "Secrets of the Cross" αποκαλύπτει τα δελεαστικά μυστήρια στην καρδιά της χριστιανικής παράδοσης. Οι ιστορίες που διαμόρφωσαν το δυτικό πολιτισμό επανεξετάζονται από διεθνούς φήμης ακαδημαϊκούς, υπό το πρίσμα νέων αδιάσειστων στεοιχείων. Ιστορίες και οικείοι χαρακτήρες αναδιαμορφώνονται εκ βάθρων, καθώς νέες αλήθειες ακαλύπτονται και λύνονται μυστήρια 2000 ετών.


Η σειρά σηκώνει το χαλί της ιστορίας για να αποκαλύψει εκπληκτικές και προκλητικές αλήθειες. Αρχαιολογικά και ιστορικά στοιχεία καταρρίπτουν τους μύθους που είναι ριζωμένοι στις παραδοσιακές ιστορίες και οι εμπειρογνώμονες εξετάζουν λεπτομερώς τις συνωμοσίες και τις συγκαλύψεις που έκρυψαν την αλήθεια στην καρδιά της κάθε ιστορίας. Αμφιλεγόμενη και συναρπαστική, αυτή η σειρά παραγκωνίζει αιώνες παράδοσης, για να ερευνήσει τα συναρπαστικά μυστικά στην καρδιά της ιστορίας του Χριστιανισμού.
periergaa.blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου