Πέμπτη, 12 Δεκεμβρίου 2013

ΕΙΝΑΙ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ!γράφει ο  ΑΝΤΩΝΗΣ  Ι.  ΓΡΥΠΑΙΟΣ

            ΔιεθνολόγοςΗ Ελλάδα τέτοιους πολιτικούς μαριονέτες  είχε χρόνια να δεί.
Κάθισαν στο σβέρκο μας από την εποχή του αλήστου μνήμης Ααρών
Αβουρί, μέχρι σήμερα. Όχι ότι οι προηγούμενοι ήταν αγνοί Έλληνες πατριώτες, αλλά τηρούσαν τα προσχήματα, φρόντιζαν λίγο  την Ελλάδα και τους Έλληνες. Οι σημερινοί έχουν παραδοθεί τελείως,
και τα έχουν δώσει όλα στα αφεντικά τους της Νέας Τάξης Πραγμάτων.
Από την εποχή του αλήστου μνήμης Σημίτη, άρχισε η καταστροφή της Ελλάδος, με την είσοδό μας στην Ο.Ν.Ε. και το Ευρώ. Ήταν δυνατόν να αντέξει η Ελληνική οικονομία με ένα τόσο ισχυρό νόμισμα;
Δεν χρειάζεται να είσαι οικονομολόγος για να το καταλάβεις!!!
Μετά ακολούθησαν τα Ίμια, το ευχαριστώ στους Σιωνιστές Αμερικάνους, η Μαδρίτη, το Ελσίνκι, οι λαθρομετανάστες, οι γκρίζες ζώνες στο Αιγαίο, τα πάσης φύσεως οικονομικά σκάνδαλα, τα υπερ--τιμολογημένα έργα των Ολυμπιακών αγώνων, το Χρηματιστήριο με τις τραπεζικές μετοχές «φούσκα», τα ομόλογα, τα SPREADS, τα SWAPS,
τα παραποιημένα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, τα τοκογλυφικά δάνεια, και τέλος η είσοδός μας στο ΔΝΤ και η παράδοση της χώρας στη ΤΡΟΪΚΑ, και άλλες προδοσίες κατά της Ελλάδος, και κλεψιές κατά των Ελλήνων με διεθνή χρηματιστηριακά κόλπα, που οδήγησαν στη κλοπή των χρημάτων των Ελλήνων, και την Ελλάδα στη χρεοκοπία, και οδηγούν σε διαμελισμό τη πατρίδα, και στη σημερινή οικονομική αθλιότητα.
Όλα αυτά τα έκαναν οι μαριονέτες δοσίλογοι πολιτικοί.
Το  γελοίο είναι ότι, οι μαριονέτες που μας κατάστρεψαν θέλουν να ξαναγυρίσουν για να μας ξανασώσουν, να γκρεμίσουν ότι απέμεινε όρθιο. (βλέπε Σημίτη –όνομα & πράμα- με την «Ελιά», και τους 58 μαριονέτες Πασόκους βολεμένους στο κρατικό κορβανά).
«Όλα τάχε η Μαριορή», η «Ελιά» του Ααρών Αβούρι μας έλλειπε.
Ένα άλλο δημιούργημα των τσιφούτηδων Παντοκρατόρων.
Η ομάδα του Ααρών Αβούρι, είναι αυτό που λέει το παραμυθάκι για μικρά παιδιά, «Ο Αλή-Μπαμπά και οι σαράντα κλέφτες».
Μάθανε ότι είμαστε «Μακάκες», πλακώσανε και οι βολεμένοι του Σημίτη. Λένε, εδώ τους τα παίρνει η MERKEL, με τους Rothschild & Rockefellers, εμείς δεν θα ξανα-φάμε;;; Είχε δίκιο ο Πάγκαλος που είπε, «Μαζί τα φάγαμε», εννοώντας «Εμείς μαζί τα φάγαμε»……..
«Τα φάγανε μαζί με τα ξένα αφεντικά τους, και τη ντόπια ολιγαρχία». 
Η παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία θέλει την πατρίδα μας.
Εάν δεν προλάβουμε να τη σώσουμε από τα νύχια και δόντια του λύκου τότε χαθήκαμε. Με αυτούς τους 153 βουλευτές-μαριονέτες, που
ψηφίζουν ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ, η ολική καταστροφή είναι αναπόφευκτη.
Ο κατήφορος ξεκίνησε επί Σημιτικής περιόδου.
 
Αυτά που συμβαίνουν με τα οικονομικά σκάνδαλα για τη καλοπέραση της Ελληνικής πολιτικής ελίτ των δοσιλόγων, ενώ χρεοκόπησαν εσκεμμένα τη χώρα, δεν έχουν αντίστοιχο στην Ε.Ε. και αποτελούν βαρύτατα ποινικά αδικήματα. Η περίπτωση Τσοχατζόπουλου δεν είναι η μόνη. Οι πολιτικές μαριονέτες εξευτέλισαν διεθνώς την Ελλάδα.
Οι μαριονέτες πολιτικοί κάνουν ακριβώς τα αντίθετα από τα όσα υπόσχονται στο Λαό. Εκτελούν εντολές των Επικυρίαρχων της Γης.
Μέχρι οι φτωχές χώρες της υποσαχάριας ζώνης, μας αναφέρουν σαν παράδειγμα προς αποφυγή. Η αισχύνη και εντροπή για τους Έλληνες είναι που τους έχουμε ακόμα στην εξουσία να μας κυβερνούν.
Οι μαριονέτες πολιτικοί, και οι κουστωδίες αυτών, δείχνουν ενθουσιασμένοι ότι έσωσαν την Ελλάδα, και χειροκροτούν τους 58 του Σημίτη, με προπαγάνδα τύπου Success story & πρωτογενή πλεονάσματα, ενώ το επονείδιστο χρέος τρέχει με 500 δις. ευρώ, και τα Μνημόνια με τα δάνεια διαδέχονται το ένα το άλλο. Στηρίζονται στην εξουσία με τα δάνεια. Είμαι περίεργος, ο Σημίτης δεν έχει το «γνώθι σαυτόν», και θέλει να επανέλθει με τους 58 Πασόκους καταστροφείς;;;
Συνεχώς οι μαριονέτες «Φώς στο τούνελ» και «Ανάπτυξη» βλέπουν, ενώ ταυτόχρονα υπογράφουν νέα Μνημόνια, που εξαθλιώνουν το Λαό.
Δημιουργούν «πρωτογενή πλεονάσματα» με βαριά φορολογία και χαράτσια επάνω στο πόπολο, ενώ δεν παράγουν τίποτε. Ότι απόμεινε
θέλουν να το κλείσουν. Πουλάνε την Ελληνική περιουσία, και την Ελληνική Γη, στα ηγετικά στελέχη της παγκόσμιας Δικτατορίας, για να έχουν την εύνοιά τους. Οι αφελείς λαοί της Οικουμένης νομίζουν ότι τους κυβερνούν οι μαριονέτες πολιτικοί τους οποίους εξέλεξαν, ενώ μας
κυβερνά η παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία της Ν.Τ.Π. μέσω των μαριονετών πολιτικών δοσιλόγων. Εμείς το πόπολο χρηματοδοτούμε τις
«Ελληνικές» Τράπεζες της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π. με τις αλλεπάλληλες κεφαλαιοποιήσεις, ενώ οι Τράπεζες μας ληστεύουν με τα τοκογλυφικά δάνεια, και οι πολιτικοί μαριονέτες αδιαφορούν για τη τύχη μας.
Τώρα έρχεται και «κούρεμα» καταθέσεων, για στήριξη των τραπεζών!
Η λεγόμενη «Χούντα» χάρισε τα αγροτικά δάνεια, και οι «Δημοκράτες»
πολιτικοί πιόνια & μαριονέτες όχι μόνο δεν τολμούν να ανακουφίσουν το Λαό από τα δάνεια & Μνημόνια, εφαρμόζοντας τη γνωστή από αρχαιοτάτων χρόνων ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ, αλλά επιβάλλουν κατάσχεση
καταθέσεων για στήριξη των ολιγαρχών Σιωνιστών τραπεζιτών!!!
Να γυρίσουμε γρήγορα στη δραχμή για να σωθούμε, αλλά με ταυτόχρονο εφαρμογή της «Σεισάχθεια», δλδ διαγραφή του χρέους.
Έχουμε μια πλήρη Σιωνιστική Χούντα μαριονετών να μας κυβερνά, ντυμένη με κοινοβουλευτικό δημοκρατικό μανδύα.
Η Σιωνιστική Τρόϊκα των δανειστών της Ν.Τ.Π. με τη βοήθεια των μαριονετών δοσιλόγων πολιτικών θέλουν να μας πάρουν ακόμη και τη πρώτη κατοικία μας, για να κατοικήσουν εδώ οι λαθρομετανάστες, με τους «περιούσιους»……. Έλληνες ξυπνήστε!!!
Με τις μαριονέτες πολιτικούς η Ελλάδα έχει βυθιστεί σε τέλμα εθνικό,
οικονομικό, πολιτικό. Οι μαριονέτες πολιτικοί είναι οι διεφθαρμένοι προδότες πολιτικοί, που εργάζονται για τη διεθνή και ντόπια Σιωνιστική
τραπεζοκρατία της Ν.Τ.Π. και λειτουργούν για τη διαπλοκή της παγκόσμιας Δικτατορίας, γιαυτό δεν τολμούν να διαγράψουν το επαχθές, απεχθές, και επονείδιστο χρέος, και να ανακουφίσουν έτσι τον Ελληνικό Λαό. Οι κυβερνήσεις των μαριονετών έκαναν ότι μπορούσαν,  ότι τους διέταζε η παγκόσμια διακυβέρνηση των περιούσιων Κοσμοκρατόρων, για να καταστρέψουν την Ελληνική οικονομία.
Έκλεισαν Βιομηχανίες, Βιοτεχνίες, Γεωργία, Κτηνοτροφία, έδωσαν τον ορυκτό πλούτο στους Παντοκράτορες, βλέπε μεταλλεία χρυσού στους ΣΟΡΟΣ & Rothschild, πετρέλαια στους Rockefellers, κ.λ.π.
Είναι ανήθικη η ληστεία που έγινε στα ασφαλιστικά ταμεία, αφού όλα τα αποθέματα των ταμείων οι μαριονέτες τα πήγαν «πεσκέσι» στα πόδια των Μεγάλων Αφεντικών της Οικουμένης. Σήμερα οι Παντοκράτορες επενδύουν και κυβερνούν τη Γη, με τα δικά μας λεφτά.
Είναι ανήθικη η ληστεία των μικροεπενδυτών που είχαν βάλλει τα εφάπαξ, και τις αποταμιεύσεις μιας ζωής σε μετοχές και ομόλογα του Ελληνικού δημοσίου, και έχασαν τα λεφτά τους. Έχουμε κυβέρνηση μαριονετών. Στο Β! παγκόσμιο πόλεμο οι κυβερνήσεις ήταν μαριονέτες
των Γερμανών Ναζί, και οι σημερινοί πολιτικοί είναι μαριονέτες της Μέρκελ, της μεγάλης κυρίας μαριονέτας των ηγετών της  Ν.Τ.Π.
Στο Β! παγκόσμιο πόλεμο οι Κοσμοκράτορες έκαναν τις δουλειές τους με μαριονέτα τον ΧΙΤΛΕΡ, σήμερα κάνουν τις δουλειές τους με μαριονέτα τη ΜΕΡΚΕΛ, η οποία «πασάρει» τις εντολές των Αυτοκρατόρων, στις κατά «πόλιν και χώραν» μαριονέτες πολιτικούς.
Σήμερα πάλι τελούμε υπό Γερμανική κηδεμονία και κατοχή!!!
Η Σιωνιστική Γερμανία της ΜΕΡΚΕΛ, σήμερα λειτουργεί σαν επιστάτης της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας.
Η Γερμανία της Μέρκελ μας χρωστάει πολλά δις.ευρώ, από το κατοχικό δάνειο και τις επανορθώσεις-αποζημιώσεις, αλλά αρνείται να τα δώσει,
κάνοντας χρήση του νόμου του ισχυροτέρου. Το  νόμο της ζούγκλας!!!
Η παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία διέταξε τις μαριονέτες να βγάλουν το θρήσκευμα από τις ταυτότητες και το έκαναν. Διέταξε να εφαρμόσουν τον ΑΜΚΑ  και το έκαναν, διέταξε να μας βάλλουν στο ευρώ για να μας καταστρέψουν, και το έκαναν. Διέταξε να καταστρέψουν την Ελληνική οικονομία, και το έκαναν.
Διέταξε να ψηφίσουν τον Αντιρατσιστικό νόμο, που είναι ρατσιστικός κατά των Ελλήνων, και το κάνουν. Διέταξε να χτίσουν το Τέμενος για τους Ισλαμιστές και το κάνουν. Διέταξε να μην οριοθετήσουν την ΑΟΖ και το κάνουν. Διέταξε να κλείσουν οι Βιομηχανίες Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων (Ε.Α.Σ.) και τις κλείσανε. Σε όλα λένε ΝΑΙ. Είναι μαριονέτες. «Ποίαν έτι χρείαν έχομεν μαρτύρων»;;;
Οι Ευρωπαίοι «εταίροι», μας υποτιμούν, μας χλευάζουν, μας κλέβουν με τα μνημόνια, βρήκαν μαριονέτες πολιτικούς και τα κάνουν.
Μας παίρνουν τα σπίτια μας, μας παίρνουν την Ελλάδα μας.
Γίναμε προτεκτοράτο και αποικία των Γερμανών Ούννων , γίναμε δούλοι των Σιωνιστών της Ε.Ε. λόγω μαριονετών πολιτικών.
Γίναμε ζήτουλες των σαράφηδων, και των τσιφούτηδων τραπεζιτών της Ν.Τ.Π. και οι μαριονέτες καμαρώνουν για τις επιτυχίες τους.
Οι Παντοκράτορες Επικυρίαρχοι της Γης, τώρα πολεμούν τον Ελληνισμό, όσο σε καμία άλλη εποχή. Μέσα σε αυτό το διεθνές χάος η Ελλάς βρέθηκε με πολιτικούς μαριονέτες των Κοσμοκρατόρων.
Οι μαριονέτες πούλησαν τον Αστέρα Βουλιαγμένης σε Τούρκους επιχειρηματίες, έναντι 400 εκ.ευρώ, ενώ η αξία του φθάνει τα 1,5 δις.
Τα έσοδα από τη πώληση δημόσιας περιουσίας, πηγαίνουν όλα στους ηγέτες της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας.
Έτσι οι μαριονέτες έφεραν τον εχθρό Τούρκο στα παράλια της Αττικής
και στα προπύλαια των Αθηνών. Έτσι οι Τούρκοι θα κάνουν εύκολη απόβαση στην Ελλάδα, από τη βάση τους στη Βουλιαγμένη.
Κυριαρχία στην Ελλάδα της Τουρκικής DOGUS GROUP.
Για λόγους εθνικής ασφαλείας πρέπει να ακυρωθεί η πώληση αυτή.
Ο Τούρκος πρωθυπουργός Ερντογάν με λόγους του, ζήτησε πρόσφατα
Κομοτηνή, Ξάνθη, & Θεσσαλονίκη, όμως οι μαριονέτες πολιτικοί του δώσανε και βάση στη Βουλιαγμένη. Τόσο εφιάλτες είναι!!!
Στα εθνικά μας θέματα, τα Τουρκικά προξενεία στη Θράκη, θερίζουν και αλωνίζουν κατά βούληση, ενώ οι Ελληνικές μαριονέτες το παίζουν αδιάφοροι και κοιμούνται. Σφυρίζουν αδιάφορα.
Οι Τούρκοι κάνουν βόλτες στο Αιγαίο, και οι μαριονέτες σιωπή.
Οι Τούρκοι θέλουν το Αιγαίο & Θράκη, και οι μαριονέτες σιωπή!!
Οι  Σκοπιανοί απειλούν να καταλάβουν όλη τη Μακεδονία, και οι μαριονέτες σιωπή. Οι Αλβανοί θέλουν την Ήπειρο, και οι μαριονέτες σιωπή. Οι Σιωνιστές Αμερικάνοι θέλουν τη Κρήτη, και οι μαριονέτες σιωπή!!! Κυβερνούν με σιωπή στα εθνικά και οικονομικά θέματα.
Παντρεύουν τις κόρες τους με Τούρκους. Εθνική αξιοπρέπεια μηδέν.
Δηλώνουν πλήρη υποταγή στους Κοσμοκράτορες, στους Βόρειους Ευρωπαίους, Αμερικάνους, και στους άρπαγες γείτονες.
Δεν είναι ο Τούρκος που φταίει, αλλά οι 153 ψυχοπαθείς της Βουλής,
που στηρίζουν τις μαριονέτες πολιτικούς.
Σήμερα οι μαριονέτες πολιτικοί έχουν πελαγώσει με το κομμένο από τη ΔΕΗ ηλεκτρικό ρεύμα σε χιλιάδες νοικοκυριά. Δεν ξέρουν τι να κάνουν. Εν μέσω όλων αυτών των συμφορών, έρχεται και ο Ααρών Αβούρι, με την «Ελιά», και τους 58 Πασόκους μαριονέτες της Μέρκελ & Παντοκρατόρων Επικυρίαρχων, για να μας σώσουν……..
Οι Άρχοντες του χρήματος, Κοσμοκράτορες & Παντοκράτορες που κυβερνούν το πλανήτη μας, στηρίζουν τις «κατά πόλιν και χώραν»
μαριονέτες πολιτικούς, ώστε να μας ελέγχουν πλήρως κατακτητικά.
Έτσι οι Κοσμοκράτορες δημιουργούν διαμέσου οικονομικών κρίσεων, και συνεχόμενων πολέμων, συνεργία πολιτικών τύπου μαριονέτες,
αρνητικές και δυστυχείς συνθήκες διαβίωσης όλων των ανθρώπων σε ετούτο το πλανήτη, και ιδιαίτερα στην Ελλάδα.
Οι πολιτικοί της Ε.Ε. , ΗΠΑ, Ιαπωνίας, και άλλων κρατών, είναι και αυτοί πιόνια και μαριονέτες της ηγεσίας της παγκόσμιας Δικτατορίας.
Όσον αφορά τις χώρες της Ε.Ε. οι εντολές άνωθεν δίδονται στη μαριονέτα ΜΕΡΚΕΛ, και αυτή με τη σειρά της, στις μικρές μαριονέτες
«κατά πόλιν, τόπους, και χώραν» της Ε.Ε.
Η ΜΕΡΚΕΛ λειτουργεί σαν εργολάβος και επιστάτης, για λογαριασμό  της ηγεσίας της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας.
Τους ηγέτες της Ν.Τ.Π. αποκαλούμε δολοφόνους, διότι δολοφονούν κάθε υγιές πολιτικό πατριωτικό κύτταρο που υπάρχει στην ανθρωπότητα, και αφήνουν να επιβιώνουν οι προδότες, δοσίλογοι, & μαριονέτες πολιτικοί. Στην Ελλάδα δολοφόνησαν πολλές πολιτικές & Θρησκευτικές προσωπικότητες, από Μεταξά & Παπάγο, μέχρι Χριστόδουλο, και άφησαν τις μαριονέτες, για να κάνουν τη δουλειά τους, που είναι δουλεία και σκλαβιά της Ελλάδος και των Ελλήνων, ώστε κανείς να μην αντιδρά στην επερχόμενη κατοχή της Ν.Τ.Π.
Μας κυβερνά ένα έκνομο καθεστώς, πολιτικοί συνεργάτες και μαριονέτες της ξένης Σιωνιστικής Δικτατορίας, ενώ «το παίζουν» πατριώτες. Είναι τυχεροί που δεν τους έχει πάρει ακόμη «χαμπάρι» ο Λαός. Είναι τόσο πολύ πιόνια & μαριονέτες, που εν μέσω οικονομικής θύελλας, πληρώνουμε ακόμη τις Σιωνιστικές  Μ.Κ.Ο. και άλλες ομάδες.
Τα εθνικά θέματα τα έχουν κάνει ρημαδιό με την υποτέλεια που τους διακρίνει. Σήμερα οι μαριονέτες έχουν σχέδιο φοροαρπαγής ότι έχει απομείνει από τις καταθέσεις των Ελλήνων. (Βλέπε δηλώσεις Χατζηδάκη). Τις καταθέσεις των Ελλήνων, τις χρειάζεται η Παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία, και οι εδώ μαριονέτες εκτελούν τους Έλληνες. Η ψήφος των Ελλήνων στις μαριονέτες πολιτικούς είναι εγκληματική κατά της Ελλάδος.
Οι μαριονέτες επιβάλλουν πολύ-πολιτισμό στους Έλληνες με το ζόρι, μέσω Ισλαμοφασιστών λαθρομεταναστών, κατόπιν εντολών άνωθεν.
Οι μαριονέτες πολιτικοί είναι οι σύγχρονοι Λαιστρυγώνες & Κύκλωπες,
Σκύλλα & Χάρυβδη, που μαζί με τη μάγισσα Κίρκη, επέδραμον κατά των Ελλήνων για λογαριασμό των περιούσιων Επικυρίαρχων.
Σήμερα οι Έλληνες Πατρίκιοι & πληβείοι, ευγενείς, αστοί, κληρικοί, και πόπολο, γίναμε ραγιάδες και γραικύλοι των περιούσιων Παντοκρατόρων. Είμαστε τελείως ανοργάνωτοι, ο δε λαός των Ελλήνων παραμένει αδιάφορος περί των πολιτικών δικαιωμάτων του,
η δε βουλή συγκροτείται και θεωρείται παρωδία λαϊκής βούλησης & Εθνοσυνέλευσης. Όλοι μαζί, Πατρίκιοι & Πληβείοι, επιτρέπουμε στα πιόνια & μαριονέτες πολιτικούς να οργιάζουν κατά της πατρίδος, εκτελώντας εντολές των μεγάλων αφεντικών, περιούσιων Κοσμοκρατόρων. Οι μαριονέτες πολιτικοί μοιάζουν με κάτι κουρασμένους, με κάτι «καταλληλότερους» των Τουρκοκάναλων,
που κατεβάζουν τα παντελόνια τους μπροστά στους ισχυρούς της Ν.Τ.Π. και κάτι «πατριώτες» που αλλάζουν τα λόγια τους στη πρώτη δυσκολία. Οι μαριονέτες πολιτικοί εργάζονται για την ηγεσία της
παγκόσμιας διακυβέρνησης.
 Για ενημέρωση των Ελλήνων παραθέτουμε τα ονόματα των ηγετών της παγκόσμιας διακυβέρνησης. Αυτοί είναι,
Rothschilds of London, Rockefellers USA, Lazar brothers of Paris, Israel Moses of Italy, Warburg Bros of Hamburg-Germany,
Lehman Brothers of New York,  George Soros  International,
Kuhn Loeb of New York,   Morgan family of New York,
Goldman Sachs of New York.
Όπως βλέπετε έχουν πιάσει όλα τα πόστα. Είναι και στην Ιαπωνία.
Αυτών των Κοσμοκρατόρων, Παντοκρατόρων, & Επικυρίαρχων της Γης, είναι πιόνια & μαριονέτες οι πολιτικοί μας.
Αυτοί είναι  ιδιοκτήτες των πολυεθνικών εταιριών.
Αυτοί ελέγχουν όλες τις οικονομίες των κρατών της Γης.
Αυτοί συγκεντρώνουν όλο το χρυσό του πλανήτη.
Σε αυτούς ανήκουν όλες οι μεγάλες τράπεζες των κρατών της Γης.
Αυτοί χαράσσουν τα σύνορα των Κρατών της Γης.
Αυτοί ελέγχουν όλο τον ορυκτό πλούτο, στερεό & υγρό, της Γης.
Αυτοί χαράσσουν τη Γεωπολιτική, Γεωστρατηγική, Γεωοικονομία, και Γεωενέργεια, του πλανήτη.
Αυτοί διέταξαν τη χρεοκοπία της Ελλάδος, για σκοπούς Γεωπολιτικής & Γεωενέργειας, και οι μαριονέτες πολιτικοί εκτέλεσαν.
Αυτούς προσκυνούν όλες οι Κυβερνήσεις των κρατών του πλανήτη.
Την εθνικότητα αυτών των Supermen, αφήνω στη φαντασία των αναγνωστών. Σήμερα ο Ελληνικός Λαός πρέπει να θυμηθεί το ρητό.
«Ξέχνα από ποίους κυβερνιέσαι, και θυμήσου από ποίους κατάγεσαι».

                                         

    
          

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου