Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

"ΚΑΜΜΙΑ ΨΗΦΟΣ ΣΕ ΤΙΓΚΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟ": ΡΕΜΟΥΝΔΟΣ (ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΠΑΠΑΓΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ

ΘΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ
Χαιρετίζουμε και ευχαριστούμε τους εργαζόμενους, ανέργους, αυτοαπασχολούμενους, τις γυναίκες και τους νέους που στήριξαν το συνδυασμό μας στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές, αντιπαλεύοντας κάθε είδους πιέσεις, εκβιασμούς και ψεύτικα διλήμματα.
Τα αποτελέσματα της Κυριακής έδωσαν ένα θετικό και ελπιδοφόρο μήνυμα συσπείρωσης και συστράτευσης, ενίσχυσης των ψηφοδελτίων του ΚΚΕ της "Λαϊκής Συσπείρωσης" και στο Δήμο και στην Περιφέρεια και από ανθρώπους που μέχρι χτες στήριζαν άλλους πολιτικούς χώρους. Επίσης είναι θετικό ότι  υπήρξε ανοδική τάση σε σχέση με τον Ιούνη αλλά και το Μάη του 2012.
Θα αξιοποιήσουμε τη δύναμη που μας έδωσε ο λαός, μέσα και έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο, για την οργάνωση της πάλης, ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

ΚΑΜΙΑ ΨΗΦΟΣ ΣΤΟ Β’ ΓΥΡΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩΜΟΝΟΔΡΟΜΟΥ.
ΚΑΜΙΑ ΨΗΦΟΣ ΣΤΟ Β’ ΓΥΡΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟ
ΣΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΩΝ (ΤΙΓΚΑΣ-ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ).
ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΚΚΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ.
Η στάση της "Λαϊκής Συσπείρωσης" στο δεύτερο γύρο είναι ξεκάθαρη. Είναι στάση αρχών και εναντιώνεται σε κάθε συνδυασμό υπεράσπισης της Ευρωπαϊκής Ένωσης, φορέα της αντιλαϊκής πολιτικής.
Καλούμε το λαό της περιοχής να καταδικάσει και στο δεύτερο γύρο τους εκφραστές της κεντρικής πολιτικής και τους πειθαρχημένους στις κατευθύνσεις και οδηγίες της ΕΕ.
Να μην υποκύψει σε διλήμματα και να επιλέγει το «μικρότερο κακό», που στο τέλος αποδεικνύεται είτε εξίσου είτε χειρότερο κακό.

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΩΝ! ΚΑΜΙΑ ΨΗΦΟΣ ΧΑΜΕΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΚΕ
Στη μάχη των ευρωεκλογών την ερχόμενη Κυριακή 25 Μάη δεν πρέπει να λείψει κανείς, ακόμη κι αυτοί που επέλεξαν να απέχουν την πρώτη Κυριακή. Η αποχή εξυπηρετεί μόνο τα κόμματα του ευρωμονόδρομου και στρέφεται ενάντια στα συμφέροντα της λαϊκής οικογένειας.
Στις ευρωεκλογές μπορούμε να κάνουμε ένα βήμα για να δυναμώσει η αντίσταση στα αντιλαϊκά μέτρα και τα μνημόνια διαρκείας, που επιβάλλει η ΕΕ και οι δυνάμεις που την στηρίζουν.

ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΚΟΡΟΪΔΕΨΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΕ.
Η ΕΕ δεν αλλάζει προς το συμφέρον των λαών, είτε με δεξιές - κεντροδεξιές, είτε με κεντροαριστερές - αριστερές κυβερνήσεις. Παρά τις όποιες διαφορές εμφανίζουν, τελικά συναντιούνται στον ευρωμονόδρομο και την καπιταλιστική ανάπτυξη, που πρώτο κριτήριο έχει το καπιταλιστικό κέρδος. Είναι αντιλαϊκή η βάση και ο στόχος συγκρότησης της ΕΕ, γι’ αυτό αντιλαϊκή είναι η πολιτική σε όλα τα κράτη - μέλη της, από κυβερνήσεις όλων των αποχρώσεων, και της Μέρκελ και του Ολάντ, και των ευρωαριστερών του ΣΥΡΙΖΑ, όπου συμμετείχαν σε κυβερνήσεις.
Τα κυβερνητικά κόμματα ΝΔ - ΠΑΣΟΚ επενδύουν ξανά στο φόβο, τον εκβιασμό ότι αν καταψηφιστούν, η χώρα θα μπει σε περιπέτειες. Θέλουν να παγιδεύσουν το λαό στο σημερινό δρόμο που τα επόμενα χρόνια θα συνεχίσει τη λαϊκή χρεοκοπία. Λένε ψέματα, όταν υπόσχονται ανακούφιση μέσα από την έξοδο στις αγορές. Πάλι οι μεγαλοεπιχειρηματίες βγαίνουν κερδισμένοι και όχι ο λαός, που συνεχίζει να ματώνει στο όνομα της ανταγωνιστικότητας και της καπιταλιστικής ανάπτυξης.

ΕΠΕΣΕ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ "ΑΡΙΣΤΕΡΟ" ΦΥΛΛΟ ΣΥΚΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.
Η θέση του εντός των τειχών της ΕΕ σημαίνει μνημόνια διαρκείας. Αυτή την αλήθεια κρύβει ο ΣΥΡΙΖΑ.
Είναι με την ΕΕ και το σύστημα, εγκλωβίζοντας και με τη διγλωσσία του ριζοσπάστες αγωνιστές, ότι τάχα μια δυνατή ευρωπαϊκή αριστερά θα εξανθρωπίσει την ΕΕ.
Ο ευρωμονόδρομος στον οποίο υποκλίνεται ο ΣΥΡΙΖΑ σημαίνει αποδοχή των δεσμεύσεων της ΕΕ, υποταγή στο στόχο της ανταγωνιστικότητας. Οι διεθνείς σύμμαχοι και τα στηρίγματα που επικαλείται, οι κυβερνήσεις των ΗΠΑ, της Γαλλίας, της Ιταλίας, του Μεσογειακού Νότου είναι εχθροί του λαού.
Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει δεσμευτεί από τους ιμπεριαλιστικούς οργανισμούς. Γι’ αυτό ο πρόεδρός του τόνισε δημόσια ότι η Ελλάδα πράγματι είναι μια χώρα που ανήκει στο δυτικό πλαίσιο στην ΕΕ, το ΝΑΤΟ κι αυτό δεν αμφισβητείται. Διακηρύσσει ακόμη, ότι επιδιώκει κοινωνική συναίνεση μετά τις εθνικές εκλογές και ότι μπορεί να συνεργαστεί με δυνάμεις των κομμάτων της σημερινής συγκυβέρνησης αν "χειραφετηθούν" από τις ηγεσίες τους. Αποτελούν δημαγωγία τα περί ανατροπής που λέει. Κανένας εργαζόμενος, ιδιαίτερα όσοι αισθάνονται αριστεροί, ριζοσπάστες, δεν πρέπει να εμπιστευθούν τον ΣΥΡΙΖΑ που ζητά συναίνεση, στηρίζει το ΝΑΤΟ και την ΕΕ που έχουν ματοκυλίσει τους λαούς.

ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΜΕ ΠΑΛΙΑ ΥΛΙΚΑ, ΝΕΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, 
ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα κόμματα όπως η Ελιά και το Ποτάμι φτιάχνονται με τα ίδια παλιά υλικά και δηλώνουν διαθέσιμοι για συμμετοχή σε αντιλαϊκές κυβερνήσεις συνεργασίας.
Απομονώνουμε τη ναζιστική Χρυσή Αυγή. Η εγκληματική της δράση προκύπτει από τη ναζιστική της ιδεολογία. Υπάρχουν περισσότερες αποδείξεις σήμερα για να καταλάβει ο καθένας ότι είναι τσιράκια μεγαλοσυμφερόντων. Γι’ αυτό το σύστημα τους στηρίζει, για να τους αξιοποιεί σε βάρος του λαού. Στην Ουκρανία το ΝΑΤΟ, οι ΗΠΑ και η ΕΕ έβαλαν μπροστά τους ναζί, τους ομοϊδεάτες της ΧΑ, για να ματοκυλίσουν τους λαούς.
ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΚΚΕ ΠΑΝΤΟΥ
ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑ ΕΙΝΑΙ 

8 σχόλια:

  1. ΚΑΛΑ, ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟ ΣΟΥ (ΑΠΟ)ΚΟΜΜΑ.

    ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΑΚΥΡΟ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΚΕ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΗ .

    ΘΑ ΛΕΓΑ ΤΩΡΑ ΚΑΜΙΑ ΧΟΝΤΡΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΠΡΩΪ ΠΡΩΪ ΑΛΛΑ ,ΑΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ .

    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΛΕΤΕ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ΜΕ ΜΠΕΣΑΜΕΛ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΡΠΙΟ @@ ΚΑΠΑΜΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο στο ΚΚΕ. Ξεκάθαρο όπως πάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ , ΦΑΕΙ ΣΤΗ ΜΑΠΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΜΑΠΕΣ ΤΩΝ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΩΝ ΣΟΥ ΣΤΑΛΙΝΙΚΩΝ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΩΝ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΔΙΟΤΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΙΣΤΕ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ , ΤΟ 16% ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ 6% , ΤΟ 11,13 % ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ 10,66 ΤΟΥ ΠΑΦΙΛΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ ;

    ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ Ο ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΟΤΑΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΦΑΣΙΣΤΑ , ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΕΛΙΟ ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΠΙΔΟΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Η ΟΠΟΙΑ ΜΕ ΤΟΣΟ "ΛΑΣΠΗ" ΑΥΞΗΣΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ .

    ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ ΣΥΝΤΡΟΦΕ ΣΤΑΛΙΝΙΣΤΗ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΤΗΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗΣ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝ ΑΥΤΩ ΧΩΡΩΝ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΕΛΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΟΒΙΕΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΗ ΧΟΥΝΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΣΧΕΔΟΝ 25-30 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ .

    ΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΣΑ ΝΑ ΒΑΖΕΤΕ ΤΟ ΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΟ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΝΑ ΤΙΣ ΛΕΕΙ , ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ .

    ΠΑΡΤΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΘΕΛΕΙ ΣΤΗ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ .

    ΤΟ ΑΚΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΕ ΦΑΣΙΣΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Α ρε κουκουέδες. Ποτέ δεν θα μπορέσετε να ενταχθείτε στην κοινωνία. Μια ζωή στο περιθώριο, με το ντουφέκι στον ώμο ή παρά πόδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΤΑΓΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΩΣ ΠΑΡΑΣΙΤΑ .
      ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΜΙΖΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΟΝΟΜΑ .
      ΠΕΡΙ ΑΥΤΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ.

      ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ,ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΣΤΗ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ , ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ ΕΝΩ ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ .

      ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Η ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΣ !

      ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΠΕΡΙ ΚΑΚΗΣ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ MEGA,ANT1,SKAI ΚΛΠ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ.

      ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΝΩ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ,ΑΠΛΑ ΑΠΟΜΥΖΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ ,ΔΕΝ ΤΡΩΝΕ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΦΑΓΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΤΡΩΝΕ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ.

      Η ΑΝΤΙΦΑΣΗ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ .

      ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΑΚΡΑΙΟΥΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΗΡΙΤΙΚΗΣ ΔΕΞΙΑΣ !

      ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ .

      ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΛΥΣΕΙ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΦΥΡΟΔΡΕΠΑΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΘΕΡΙΣΟΥΝ ΤΑ ΣΤΑΧΙΑ ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΓΡΟΤΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟ ΚΟΠΟ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΧΟΥΝΤΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΗΣ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ, ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΠΛΑ ΤΙΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΛΠ ΑΠΛΑ ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΩΝΟΥΝ ΤΟ "ΧΑΠΙ" .

      ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟ ΓΕΛΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.

      ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΠΟΥ ΠΙΝΟΥΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟ ΑΙΜΑ ΜΕ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΦΟΥ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΚΟΙΛΑΡΕΣ ΤΟΥΣ , ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΑ ΜΕ ΤΑ ΡΟΠΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΦΥΡΟΔΡΕΠΑΝΑ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΗ ,ΒΡΙΖΟΝΤΑΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΝ ΦΑΛΑΓΓΙ ΜΕ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ 500.000 ΚΟΣΜΟ ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ 6% ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΙΡΟ ΤΟΥ "ΝΩΕ"

      ΠΑΡΤΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΦΙΛΕ ΣΥΝΤΡΟΦΕ ........Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΝΑΕΙ .

      Διαγραφή
  5. ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΟΥ ΚΥΡΙΕ ΑΡΙΣΤΕΡΕ ΦΑΙΣΤΑ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΕ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ .


    ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΕΙ ΚΚΕ ΑΠΟ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΕΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΟ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ;

    ......ΑΚΟΥΩ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτή είναι η αποστολή του κκε στη χώρα και στους πολίτες,να τα κάνει όλα μπάχαλο.Αυτοι είναι οι μπαχαλάκηδες και όχι οι αναρχικοί ούτε οι χρυσαυγήτες.
    Η πολιτική του ελληνικού κομμουνισμού σταματάει εκεί που σταματούν τα ιδεολογικά τους συμφέροντα.
    Κριτικάρουν όλους και όλα και όταν είναι να κάνουν μια πράξη εθνική ,μια πράξη που να ξεθωριάσει αν θελετε το τοπίο αν όχι να το διαγράψει ωσ καθεστώς , κάνει όπισθεν ολοταχώς.
    Καμία συμβολη στην αναπτυξη της χώρας και στο κατεστημμένο που υπάρχει και φυσικά που τους βολεύει.
    Μια ζωή έτσι ήταν και θα είναι όσο τα ηνία του ΚΚΕ στην Ελλάδα θα τα έχουν οσφυοκάμπτες γενικοί γραμματείς που ζουν 500 χρόνια πισω απο τα βόδια.
    Τι να σου απαντήσει ο κακομοίρης ο Ρεμούνδος ;
    Πες του να πατε για διαδήλωση με τα κοκκινα πανό ,πες του να πάτε να δείρετε χρυσαυγήτες και θα έρθει.Αν του πεις να πανε οι εργάτες να κλείσουν το μετρό , θα παει ευχαρίστως γράφωντας στα παπάρια του εμένα και εσένα και όλους μας .
    Αν του πεις να βοηθήσει να μην βγουν τα λαμόγια και οι εργολάβοι θα σου πει αυτό που λέει η γραμμή του ΚΚΕ.
    Κόμμα χωρίς καμία ελαστικότητα ,χωρίς εθνική συνείδηση δεν μπορεί παρά να είναι φασιστικό και επικίνδυνο.
    Η κλανιάρα και η πορδιάρα όπως ελεγε η γιαγιά μου η συγχωρεμένη.
    Ο ένας φασίστας κατηγορεί τον άλλο φασίστα .
    Κλάνει ο ένας και το βαπτίζουμε ως κλανιά , κλάνει ο άλλος και το βαπτίζουμε ως πορδή.
    Γελοίοι είναι ,αυτό που τους διαφοροποιεί από τους αναρχικούς είναι μόνο το "δίκαιο του εργάτη" και η ιδεολογική πλατφόρμα που οι αναρχικοί δεν δέχονται ούτε τα κομμούνια.
    Να σας πω τη μαυρη αλήθεια , περισσότερο σέβομαι έναν αναρχικό (αν είναι σωστός) παρά έναν κομμουνιστή στην Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. συγνώμη... αλλά ο Ζήκας που διαφέρει? επειδή είναι ΣΥΡΙΖΑ? ξαφνικά δεν έγινε Σταλινικός, όταν ο Τσιπρας σε δηλώσεις του είχε πεί... "Δεν έπρεπε να παραδώσουμε τα όπλα στον εμφύλιο" ήταν δημοκράτης; ή μήπως να μην τα παραδώσουν γιατί ήταν των συνεργάτων τους Γερμανών; ΡΕ ΙΣΑ ΒΡΩΜΟΝ ΝΑΖΙΚΚΕΤΖΙΔΕΣ... ΣΤΑΛΙΝΟΧΙΤΛΕΡΙΚΑ σκουλίκια... δεν σας ξέραμε που γράφατε στον ριζοσπάστη να παραδώσουμε τα όπλα στους αδερφούς μας Ιταλούς; ρε... ο κόσμος έμαθε να διαβάζει ιστορια, απαταιωνίσκοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή