Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

ΒΙΚΥ ΝΙΚΑΚΗ: «HΛΙΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ: Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΜΑΣ»



Σε λίγες μέρες καλούμαστε να εκλέξουμε το νέο Δήμαρχο της πόλης μας, που μαζί με το Δημοτικό Συμβούλιο, που αναδείχθηκε εν μέρει από την εκλογική αναμέτρηση της προηγούμενης Κυριακής, και τα Δημοτικά όργανα θα διοικήσει το Δήμο μας για τα επόμενα πέντε Έτη. Το Δήμαρχο που θα εξασφαλίσει την ποιοτική καθημερινότητα στον πολίτη, και θα θέσει ταυτόχρονα το Δήμο σε τροχιά ανάπτυξης μέσα από δομές κοινωνικής συνέργειας, ανθρώπινης αλληλεγγύης, σύγχρονης διοίκησης και καινοτόμων προτάσεων και πάντα εναρμονισμένα με τις αρχές της διαφάνειας και της δικαιοσύνης.
Ο ΗΛΙΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ είναι ένας νέος άνθρωπος, 38 ετών, με εμπειρία στη τοπική αυτοδιοίκηση, εργατικότητα και μεθοδικότητα, με δημοκρατικό πνεύμα συνεργασίας και ευρεία αντίληψη, που παρέχει τα εχέγγυα ότι οι άνθρωποι της γενιάς μας μπορούν να είναι Ένα Βήμα Μπροστά, αναλαμβάνοντας στα χέρια τους τη τύχη τους, πάντα με σεβασμό στο καταπίστευμα ζωής των γηραιότερων και με ευθύνη για το μέλλον των νεότερων.
Για την επιλογή της 25ης Μαΐου  δεν πρέπει να υπάρχει δίλημμα και
σας Καλώ όλους "Μαζί για την πόλη μας"
να εκλέξουμε το Νέο Δήμαρχο,
το Δήμαρχο της Γενιάς μας!

Βικτωρία [Βίκυ] Νικάκη
Δικηγόρος

Δημοτική Σύμβουλος Παπάγου-Χολαργού

15 σχόλια:

  1. Πολυ σωστα τα λογια της Βικης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όπως τα λες Βίκυ, "μαζί για την Πάρτη σας". Είσαι η μεγαλύτερη ντροπή της δημοκρατικής μας παράταξης. Να 'ναι καλά ο Λιάκος που βρέθηκες και στα 4 κατοστάρικα, γιατί υπό διαφορετικές συνθήκες θα σε πέρναγε μέχρι και η Μπουφούνου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εσυ προτιμας τον Τιγκα που ξεκινησε ηδη τα ψεμματα;; (βλ. ανακοινωση Δασκαλοπουλου)

      Διαγραφή
    2. Εσύ χαλάρωσε. Τη θεσούλα που σου έχει τάξει το παιδί του μπαμπά δεν θα τη χάσεις. Προφανώς και θα κερδίσει με 80-20 τον Τίγκα. Άλλο λέμε.

      Διαγραφή
  3. Εγώ προτιμώ το δήμαρχο της γενειάδας. Ψηφίζω το Ρεμούνδο με τα γένια !!!!! Στον 3ο γύρο (με πίτα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. συγκινήιηκα κυριά Βικάκη , ο Ηλιας του 16ου ή της 17ης Νοεμβρίου με τους παιδικους σταθμούς και τα καπη και τον ΔΟΜΕΚΠΑ πως διαολο λέγεται !
    φοβερή πείρα για διοικηση ενός δημου.
    τα πιστευετε αυτά που λέτε ;

    Από την εκλογική περιφέρεια Χολαργού με την παραταξη του Δεμερτζή "Συμπολιτεία Παπάγου- Χολαργου" ,τώρα στον υποψήφιο της γενιάς σου Ηλία Αποστολόπουλο τον οποίο όταν ήταν στη παράταξη του Νικολάου βρίζατε όλο το 24ωρο.
    Εσύ δεν ήσουν υποψήφια με το ΠΑΣΟΚ για Βουλευτής Β' Αθηνών ;
    Μήπως ήταν ο κλώνος σου ;

    Άκου να σου πω κοριτσάκι μου , αυτά πήγαινε πες τα εκεί που ξέρεις .
    Σε μας δεν πιάνουν .

    Απλά γουστάρετε καρέκλες και λεφτουδάκια και θεωρείτε ότι ο κάθε Δημος είναι το μέσο που θα σας στείλει κάποτε στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.
    Εφαλτήριο βλέπετε τον Δήμο.
    Τι έχεις κάνει βρε για τη γειτονιά μου που βρωμάει ;
    Θέλεις να σου φέρω στο σαλονι του σπιτιού σου ένα - δυο κάδους σκουπιδιών για να δεις τι ωραίοι και καθαροί είναι ;
    Θέλεις ;
    Άντε από εκεί που κάνεις και δηλώσεις ,καθεστωτική ε καθεστωτική που πότε πας με το ΠΑΣΟΚ και πότε με τη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, σα δε ντρέπεστε λίγο και εσύ και πολλοι από εσάς που το "παίζετε" στους πολίτες "υπεράνω" ενώ το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι η θεσούλα και τίποτα άλλο .
    θέλω να είμαι ευγενικός μαζί σου και ειλικρινά κρατιέμαι για να το κάνω και να διατηρήσω την ευγένεια αυτή αλλά δεν μπορώ να ακουω και να διαβάζω αρλούμπες όταν τόσα χρονια ιδεολογικά ησουν ΠΑΣΟΚ και τώρα πας με τη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
    Ίσως γιατί η "Ελιά" δεν κατέβασε υποψήφιο για δημαρχο ,δεν ξέρω τι να υποθέσω αλλά πάψτε όλοι σας να μας δουλεύετε.
    ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΔΟΥΛΕΜΑΤΟΣ,ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΙΣΜΟΣ ΦΙΛΕ ΣΥΝΔΗΜΟΤΗ !

    ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΛΕΕΙ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΤΗΣ .
    ΔΗΛΑΔΗ Ο ΓΕΡΟΣ ΚΑΙ Η ΓΡΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΤΟΥ , Ο ΝΕΟΣ ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ LASIX ΣΤΙΣ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ ΜΑΣ .
    ΤΙ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ;
    ΔΗΛΑΔΗ ΕΓΩ ΑΝ ΕΙΜΑΙ 50 ΕΤΩΝ , ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΙΟ ΝΕΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΝΩΡΙΜΟ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΝΑΝ ΠΙΟ ΠΕΠΕΙΡΑΜΕΝΟ ΑΛΛΑ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ !
    ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΤΗΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΟΓΙΑ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ CEO ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ !

    ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΑΠΟ ΠΑΝΩ ,ΤΙ ΛΕΣ ΒΡΕ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ;
    ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΚΙΝΗΤΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΙΝΕΙ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ;
    ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ ΜΙΛΑΜΕ .
    ΜΑΛΙΣΤΑ Ο ΓΙΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΤΗ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΚΟΝΤΕΥΕΙ ΤΑ ΔΥΟ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΤΣΑΟΥΣΑ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΗ ! !
    ΔΕ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ !
    ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ......ΕΛΑ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΑΚΟΥΜΕ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Άντε κοριτσάκι μου να πλύνεις κανένα πιάτο και άσε μας ήσυχους. Τι σου έταξαν πάλι, θεσούλα??? Ένα πράγμα να ξέρεις. Οι πολιτικοί...κωλοτούμπες όπως είσαι εσύ αλλά και πολλοί άλλοι της γενιάς σου, το μόνο που καταφέρνουν είναι να ξευτιλίζονται κι εσείς το καταφέρατε μια χαρά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αρχισατε τις σεξιστικες επιθεσεις ΧΑυγιτες του Τιγκα;

      Διαγραφή
    2. Ποια είναι η σεξιστική επίθεση ρε βλακέντιε ;
      Ο τρόμος σας έχει γίνει η χρυσή αυγή , τη βλέπετε και στον ύπνο σας που σας ξεφτιλίζει όλους μαζί ομαδικά.
      Τη καραμέλα την έχετε έτοιμη ,η χρυσή αυγή φταίει για τις κουράδες που κάνετε και κοντεύουν να φρακάρουν το αποχετευτικό του Χολαργού.
      Φταίει για όλα , ακόμα και για τα είδωλα σας στους καθρέπτες σας, γελοίοι ε γελοίοι.

      Διαγραφή
  7. φασιστακι του Τιγκα, τραβα να δεις αν ερχομαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αφου εσυ λες γατακι μου οτι επειδη λέει την αλήθεια ....ειναι φασιστακι του Τιγκα ....σου λέω και εγω τότε ....
      Ρε κουκουλοφόρε που εκαψες το δημαρχείο του Παπαγου ....και τους κάδους στον δημο μας .....έχεις και άποψη ;;;
      Ε για πες μου γατακι σ αρέσει η λάσπη .....;;; Που θες να περάσεις οτι τα σχόλια τα γράφουν άτομα απο την χρυσή αυγή ;; Λες και θα ασχολούνται με εμάς ;; Έλεος !!
      Την κουκούλα σου και σε άλλη παραλία ....!!! Γατακι μου εσυ !!!

      Διαγραφή
  8. Αφού μίλησε και η Νικάκη σωθήκαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δήμαρχος ποιάς γενιάς;Αυτής που αλλάζει ιδεολογία και παράταξη ανάλογα με τα συμφέροντά της;Αυτής που σπάνια εμφανίζεται στο Δημοτικό Συμβούλιο;Αυτής που δεν επιθυμεί να πάρει θέση για να μη φθαρεί;Οχι αυτή δεν είναι η γενιά μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Την εμπειρία, την εργατικότητα και την μεθοδικότητα την είδατε στο Δημοτικό Συμβούλιο, κα Νικάκη;Προσέχετε τον ανταγωνισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή