Τρίτη 20 Μαΐου 2014

«ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΥΣΤΙΚΟΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΠΛΗΡΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ»!

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις του στρατηγού ε.α. Γιώργου Αϋφαντή: Όπως ισχυρίζεται, «ο μυστικοσύμβουλος του Τσίπρα είναι άνθρωπος των εξουσιαστών και του κεφαλαίου. Παλαιότερα βρέθηκε δίπλα στον  Ανδρέα Παπανδρέου και μαζί κατέστρεψαν τη βιομηχανία και οικονομία της χώρας και μας υπερχρέωσαν  στο κεφάλαιο»!  
·        «Έχουν προγραμματίσει την πλήρη εξόντωση του Ελληνισμού με βασικό μοχλό τούς αλλοδαπούς και τον διαμελισμό της πατρίδας μας»
·        «Ουδέποτε θα τελειώσουν τα μνημόνια και το χρέος με την παρούσα “Δημοκρατία” και τα παρόντα πολιτικά κόμματα»
·        «Οι Έλληνες δεν πρέπει να ψηφίσουν κανένα από τα κόμματα της Βουλής γιατί ελέγχονται από το κεφάλαιο. Τα εκτός Βουλής κόμματα, δεν μπορεί ακόμη να τα ελέγξει…»

Συνέντευξη στον Μάκη Βραχιολίδη
vrachiolidis@yahoo.gr
«Οι δημοσιογράφοι και οι πολιτικοί γιατί κρύβουν επί 27 χρόνια, τον μυστικοσύμβουλο του Τσίπρα;», διερωτάται με συνέντευξή του στην «Ε.Ω. της Κυριακής» ο στρατηγός ε.α. και συγγραφέας Γιώργος Αϋφαντής, συνεχίζοντας: «Έχουν καθήκον να ενημερώσουν το λαό». Πρόκειται για τον μυστικοσύμβουλο του Τσίπρα, για τον οποίο, όπως επισημαίνει ο κ. Αϋφαντής είναι άνθρωπος των εξουσιαστών και της νέας τάξης πραγμάτων, έχει συμβάλει στην καταστροφή της οικονομίας της χώρας επί Ανδρέα Παπανδρέου, ο ίδιος έστειλε την Ελλάδα στα νύχια του ΔΝΤ και σήμερα ως μυστικοσύμβουλος του Αλέξη Τσίπρα θα επιφέρει το τελειωτικό χτύπημα στην Πατρίδα μας. Κρατούμε τις αποστάσεις μας, ωστόσο μένουμε εκστατικοί με τα όσα αποκαλύπτει ο Γιώργος Αϋφαντής.

Κύριε Αϋφαντή έχετε προβλέψει δεινά για την Ελλάδα και τον λαό τα οποία περιλαμβάνουν ακόμη και τον διαμελισμό της Πατρίδας μας. Οι επερχόμενες εκλογές μπορούν να αναστείλουν αυτό το ενδεχόμενο ή όχι;
Αϋφ.: Τα δεινά που γράφω στο βιβλίο μου, ΔΕΝ είναι προβλέψεις μου αλλά αντιγραφή του σχεδίου Φεντόρα, των κοσμοκρατόρων. Δυστυχώς, τον λαό μας τον έχουν προγραμματίσει για πλήρη εξόντωση με βασικό μοχλό τούς αλλοδαπούς και τον διαμελισμό της πατρίδας μας.
Οι επερχόμενες εκλογές είναι αποφασιστικές για τον Ελληνισμό, σωνόμαστε ή καταστρεφόμαστε τελείως. Εάν οι Έλληνες δεν ψηφίσουν ούτε ένα κόμμα της σημερινής βουλής, διότι είναι όλα, μα όλα όργανα του κεφαλαίου και ψηφίσουν ένα από τα νεοεμφανισθέντα στην πολιτική, και ας έχει και αυτό μέσα του κρυφούς πράκτορες, σώνεται ο Ελληνισμός, άλλως πεθαίνει.

Μα, και στα νέα κόμματα το κατεστημένο έχει τοποθετήσει ανθρώπους του, δεν είναι το ίδιο αν ψηφίσουμε ένα από αυτά;

Αϋφ.: Όχι, δεν είναι το ίδιο. Η βάσις σήμερα είναι να αντιληφθεί ο λαός ότι οι διοικήσεις όλων των σημερινών κομμάτων της Βουλής ελέγχονται απόλυτα από το κεφάλαιο και αν τα αρνηθεί όλα, ο λαός μας αποδεικνύει στους κατακτητάς μας ότι ξύπνησε και δεν τον κοροϊδεύουν άλλο και ότι έχει ενωθεί ψυχολογικά και θα τους αντιμετωπίσει ενωμένος.
Όσο για τους πράκτορές των που προώθησαν στους κόλπους των νέων πολιτικών παρατάξεων, δεν μας φοβίζουν διότι μέχρι να γίνουν οι βουλευτικές εκλογές θα τους έχουμε ανακαλύψει και θα τους απομονώσουμε τότε.

Βαδίζουμε προς τις εκλογές με την κυβέρνηση Σαμαρά να μιλάει για πρωτογενές πλεόνασμα και για την οικονομία που άρχισε να παίρνει… μπροστά! Ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα όλα αυτά στρατηγέ; Αν όχι, τότε γιατί τα λέει ο Πρωθυπουργός;

Αϋφ.: Το πρωτογενές πλεόνασμα, για μένα, είναι ένας όρος του γραφείου ψυχολογικών επιχειρήσεων των εξουσιαστών που τον μελέτησαν για να κοροϊδέψουν τους Έλληνας να ξαναψηφίσουν τα παλαιά κόμματα στις Ευρωεκλογές. Τον έδωσαν στο Σαμαρά και στους Ευρωπαίους και τον παπαγαλίζουν όλοι οι δούλοι των κατ’ εντολήν του Μεγάλου αδελφού. Αφήρεσαν τις ετήσιες υποχρεώσεις μας, τους τόκους των δανείων και έβγαλαν ένα δήθεν πλεόνασμα που το ονόμασαν πρωτογενές. Η αλήθεια είναι ότι ούτε έτσι έχουμε πλεόνασμα, το δέχονται όμως ως αληθές οι Ευρωπαίοι, κατόπιν εντολής του Μεγάλου αδελφού και το παπαγαλίζουν με βαριά καρδιά.
Την ανάπτυξιν δε και τις επενδύσεις, να εύχεσθε να μην έρθουν ποτέ έτσι που τις φέρνει η κυβέρνησις, διότι οι επενδυταί θα έρθουν ως επίσημοι πλέον κατακτηταί, θα μας πάρουν τις καλλίτερές μας παραλίες και πεδινές  εκτάσεις, για να στήσουν τις επιχειρήσεις τους. Και θα προσλάβουν ως εργατικό προσωπικό 90% αλλοδαπούς και τους μισθούς των δεν θα τους δίδουν εδώ, θα τους στέλνουν στις οικογένειές των στις πατρίδες των Πολωνία, Τσεχία, Αλβανία, κτλ., εδώ θα τους ταΐζουν στα δικά τους εστιατόρια και θα τους δίδουν ένα χαρτζιλίκι ημερησίως για ένα καφέ μόνον. Το σύστημα αυτό εφαρμόζουν ήδη στη χώρα μας από τριετίας εις τους αλλοδαπούς που εργάζονται στις τουριστικές τους επιχειρήσεις (ξενοδοχεία) στη Ρόδο, Κρήτη , κτλ. και έχουν αγοράσει άνω του 72% των ξενοδοχείων των ανεπτυγμένων τουριστικά περιοχών της χώρας μας.
Δια να έχουμε ανάπτυξιν για τους Έλληνες και όχι το διεθνές κεφάλαιο, θα πρέπει η Κυβέρνησις να νομοθετήσει: Πρώτον, να επαναφέρει όλα τα δικαιώματα των εργαζομένων που κατήργησε, άλλως θα τους ποδοπατούν οι κατακτηταί μας ως ταπεινούς δούλους των. Δεύτερον, να υποχρεούνται οι επενδυταί να επενδύουν στη χώρα μας αν όχι το 72% των κερδών των, τουλάχιστον το 50% και τρίτον, να προσλαμβάνουν υποχρεωτικώς  το 72% του εργαζομένου προσωπικού από γηγενείς Έλληνας. Εάν η Κυβέρνησις θεσπίσει αυτά, να χαίρεσθε για τις επενδύσεις, αν όχι, να κλαίτε. Φθάνει η κοροϊδία του λαού κύριε Σαμαρά, φθάνει, σκεφθείτε ότι πλησιάζει η ώρα της κρίσεως.

Ο Αλέξης Τσίπρας θα καταργήσει τα μνημόνια, όπως λέει; Τι πιστεύετε ότι θα κάνει εάν εκλεγεί Πρωθυπουργός;

Αϋφ.: Τους Πρωθυπουργούς στην Ελλάδα δεν επιλέγει ο λαός που τον κοροϊδεύουν και καμαρώνει και χειροκροτεί, τους επιλέγει το κεφάλαιο. Αυτό το αποδεικνύω ξεκάθαρα με ονόματα, χρονολογίες και μεθοδεύσεις στο βιβλίο μου «ΧΘΕΣ και ΑΥΡΙΟ», που κυκλοφόρησε προσφάτως.
Ο Ανδρέας Παπανδρέου έγινε Πρωθυπουργός με το σύνθημα «ΕΟΚ – ΝΑΤΟ το ίδιο Συνδικάτο», και αφού έγινε Πρωθυπουργός οδήγησε τους ψηφοφόρους του και φίλησαν τα…… πόδια των Ευρωπαίων και τα βρήκαν πολύ αρωματικά και έγιναν οι πιο φανατικοί φιλοευρωπαίοι και αυτοί, με την γενιά του Πολυτεχνείου, τους υπερδημοκράτες, μας έφεραν στην σημερινήν κατάστασιν. Είπα προηγουμένως ότι τους Πρωθυπουργούς μας δεν επιλέγουμε εμείς αλλά οι τραπεζίτες και το δικό τους γραφείο ψυχολογικών επιχειρήσεων ορίζει τα συνθήματα που θα προβάλλει ο υποψήφιος για να γίνει Πρωθυπουργός, τα οποία ενθουσιάζουν μεν το λαό για να τον ψηφίσει, δεν τον δεσμεύουν δε για να τα εφαρμόσει, ουδείς δε εξ αυτών εφήρμοσε μετά την εκλογήν του τις προεκλογικές υποσχέσεις του. Δεν σκέπτεται δε αυτός τα συνθήματα που θα προβάλει, αλλά του τα επιβάλλει ο σύνδεσμός του με τον Μεγάλο αδελφό, που είναι συγχρόνως και ο μυστικοσύμβουλός του.
Το δυστύχημα είναι ότι ως μυστικοσύμβουλο του Τσίπρα, οι εξουσιασταί μας προώθησαν τον …μικρόν!

Ποιος είναι ο…μικρός, δεν έχει όνομα ο μστικοσύμβουλος του Τσίπρα;

Αϋφ.: Δυστυχώς, φέρει το …ονοματεπώνυμό μου. Λέγεται Γιώργος Αϋφαντής και το ορθογραφεί ακριβώς όπως εγώ με «ϋ». Δεν πιστεύω ότι είναι αληθινό, του το έδωσαν σκοπίμως. 

Έχει ιστορία αυτός ο «Γιώργος Αϋφαντής», στρατηγέ ή είναι καινούργιος στα πολιτικά πράγματα;

Αϋφ.: Έχει πολύχρονη ιστορία. Μόλις τελείωσε τις διπλωματικές σπουδές του, τον έστειλαν στον Ανδρέα Παπανδρέου και ο Ανδρέας τον αποκαλούσε «Μικρόν» λόγω ηλικίας. Ο Ανδρέας και ο …μικρός- «Γιώργος Αϋφαντής» κατέστρεψαν την βιομηχανία και οικονομία μας και μας υπερχρέωσαν στο κεφάλαιο. Μετά, το κεφάλαιο έκανε Πρωθυπουργό τον Γεώργιο Παπανδρέου, μας έφερε το ΔΝΤ, την τρόϊκα και τα μνημόνια και μόλις τελείωσε εκεί η αποστολή του «Γιώργου», τον βρίσκουμε μυστικοσύμβουλο του Τσίπρα. Οι δημοσιογράφοι και οι πολιτικοί γιατί τον κρύβετε 27 χρόνια, ποιος σας υποχρεώνει, δεν έχετε καθήκον να ενημερώσετε το λαό;
Τώρα, θα πρέπει να περιμένουμε από τον Τσίπρα καλλιτέραν ζωήν ή πλήρη καταστροφήν του Ελληνισμού; Εις το ερώτημα αυτό παρακαλώ όλους τους Έλληνας να απαντήσουν όταν φθάσουν στην κάλπη, λίγο πριν ψηφίσουν και να το υλοποιήσουν με την ψήφον τους.

Ωστόσο, ο κ. Τσίπρας λέει ότι η κυβέρνηση Σαμαρά με το Μεσοπρόθεσμο υπέγραψε νέο μνημόνιο πίσω από τις πλάτες του λαού. Αλήθεια δεν λέει;

Αϋφ.: Λέει την μισή αλήθεια, διότι ολόκληρη δεν τον συμφέρει να την πει. Ολόκληρη η αλήθεια είναι το ότι ουδέποτε θα τελειώσουν τα μνημόνια και το χρέος με την παρούσα «Δημοκρατία» και τα παρόντα πολιτικά κόμματα. Με Κυβέρνησιν Τσίπρα θα αλλάξουν απλώς το όνομα, για να καμαρώσει ο Τσίπρας ως λέων και θα τα πουν π.χ. «νέες υποχρεώσεις» μας είναι ….η έναντι του νέου δανείου «δεσμευόμεθα» να…..προς τα εκεί μας οδηγούν τώρα να το θυμάστε, για να εκτονωθούμε πιστεύοντας ότι κάτι βελτιώσαμε.

Οι εκλογές αυτές, τελικά ποιες ευκαιρίες προσφέρουν στον λαό;


Αϋφ.: Αυτές οι εκλογές προσφέρουν την ευκαιρίαν της σωτηρίας μας από τα δεσμά της σκλαβιάς, ήτοι την μεγαλυτέραν ευκαιρίαν που θα μπορούσε να ονειρευθεί ο λαός μας, αρκεί να την αναγνωρίσει και να έχει το θάρρος να την αρπάξει, και να μην ψηφίσει κανένα από τα παλαιά κόμματα.

"Ελεύθερη Ώρα της Κυριακής"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου