Σάββατο 24 Μαΐου 2014

ΠΑΠΑΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ: "ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΛΟΓΙΑ"! ΜΗΠΩΣ ΟΝΤΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΠΑΠΑΣ;

Η Νέα τάξη προωθεί μέσω πάπα 
το εμφύτευμα
Σε μια αμφιλεγόμενη κίνηση κατά την καθολική εκκλησία , ο πάπας Francis, υποστήριξε ξεκάθαρα και τάχθηκε υπέρ των τεχνολογιών RFID Chip και το εξαιρετικό δυναμικό που διαθέτουν για την ανθρωπότητα . 
 
Κατά τη διάρκεια της εβδομαδιαίας ομιλίας ο Ποντίφικας , μίλησε στο πλήθος για την άποψή του σχετικά με την τεχνολογία RFID και διαβεβαίωσε τους οπαδούς του ότι καμία πνευματική βλάβη δεν μπορεί να προέλθει από την υποδοχή του εμφυτεύματος RFID .
 
Όλα καλά σύμφωνα με την Έρευνα του
 
« Έχουμε εξετάσει τις γραφές καλά , και μπορώ με βεβαιότητα να πω ότι δεν υπάρχει τίποτα που να βεβαιώνει ότι τα τσιπ RFID είναι σατανικά . Αν μη τι άλλο , αυτές οι συσκευές είναι μια ευλογία από τον Θεό τον ίδιο ,ο οποίος τα παραχώρησε στην ανθρωπότητα για να λύσει πολλά από τα δεινά του κόσμου . ” συμπλήρωσε ο Πάπας 
Απευθύνθηκε στους ακροατές λέγωντας τους να είναι ανοιχτόμυαλοι σε αυτή την εποχή όπου λαμπρές και νέες τεχνολογικές προόδους γίνονται καθημερινά. 
 
Ο Επίσκοπος της Ρώμης εξήγησε στους παρευρισκομένους τον ενθουσιασμό του για την εμφύτευση RFID και πως θα καταστεί στο άμεσο μέλλον , υποχρεωτική η διαδικασία εμφύτευσης για όλους τους εργαζόμενους και τους κατοίκους του Βατικανού . 
 
Η Νέα τάξη προωθεί με έξυπνο τρόπο το εμφύτευμα
 
Τον περασμένο μήνα το NBC προέβλεψε ότι μέχρι το 2017 , κάθε Αμερικανός θα έχει αγοράσει ένα εμφύτευμα RFID . Δεν προκαλεί καθόλου έκπληξη , λαμβάνοντας υπόψη την συνεχώς αυξανόμενη εξάρτηση των ανθρώπων από την τεχνολογία . Με την έλευση προϊόντων όπως το Google Glass , η δημιουργία “ανθρώπων μηχανών” ζυγώνει κάθε μέρα . Η ευρεία εμφύτευση του τσιπ RFID σε όλους τους κατοίκους του πλανήτη , θα είναι ένα τεράστιο και ιστορικό άλμα για την ανθρωπότητα . συμπληρώνει το NBC , προπαγανδίζοντας υπέρ της εμφύτευσης.
 
Έχουν ήδη γίνει μαζικές δοκιμές εμφύτευσης RFID μικροτσίπ
 
Στα τέλη του περασμένου έτους, οι πολίτες της Hanna , δέχθηκαν την δοκιμή εμφύτευσης RFID στο σώμα τους . Κάθε πρόσωπο που διαμένει στη μικρή αυτή πόλη φέρει μια συσκευή RFID μεταξύ του δέρματος του αντίχειρα και του δείκτη τους , την οποία χρησιμοποιούν τόσο ως ταυτότητα , αλλά και σαν μέθοδο για την πληρωμή των αγαθών και των υπηρεσιών τους . Οι πολίτες της Hanna δήλωσαν πρόσφατα πως είναι υπερήφανοι καθώς είναι οι πρώτοι Αμερικανοί που έχουν λάβει το εμφύτευμα . 
Τα εργαλέια της προπαγάνδας για να αποδεχτούμε το “Χάραγμα”
 
Αρκετές πτυχές της σύγχρονης κοινωνίας μπορούν να βελτιωθούν με την εφαρμογή της τεχνολογίας RFID . Εγκλήματα όπως η απαγωγή και η κλοπή ταυτότητας , θα πάψουν να υπάρχουν . Στην υγεία , σε έκτακτης ανάγκης περιστατικά , όπου ο ασθενής είναι αναίσθητος , οι γιατροί θα μπορούν να σώσουν τη ζωή του , αντλώντας πληροφορίες από τη σάρωση chip RFID του , και για εκείνους τους ανθρώπους που αγαπούν τα ψώνια , δεν θα πρέπει ποτέ να μεταφέρουν τα χρήματα που μπορεί να κλαπούν , ή πιστωτικές κάρτες που μπορεί να χαθούν . Τώρα όλες οι τραπεζικές πληροφορίες σας είναι κυριολεκτικά στην παλάμη του χεριού σας . 
 
Η έγκριση και η ευλογία του Πάπα ,αλλά και το ενδιαφέρον του για την εμφύτευση RFID , θα σπρώξει τα μέλη της εκκλησίας σε μια ευρύτερη αποδοχή . Αυτή η κίνηση του ποντίφικα , θα μπορούσε ενδεχομένως να είναι η ώθηση που αυτή την στιγμή η ατζέντα χρειάζεται για να κερδίσει την αναγνώριση του εμφυτεύματος RFID από την πλειοψηφία των ανθρώπων. 
 
Εμείς ώς Χριστιανοί και ώς Έλληνες θα πρέπει να γυρίσουμε την πλάτη σε οτιδήποτε νεοταξικό που ενδεχομένως προσβάλλει τα πιστεύω μας αλλά και μετατρέπει τους ανθρώπους σε άμορφες μάζες έυκολα διαχειρίσιμες από τους άθεους παγκοσμιοποιητές … 
 
Και σου θυμίζω … Κοσμάς Αιτωλός  :    “Τον Πάπα να Καταράσθε διότι αυτος είναι η αιτία του κακού” 
Άρης Ιχθύς για το Πολεμικό Ημερολόγιο 
 
Με πληροφορίες από το αμερικάνικο nationalreport
 
Εμάς η απορία μας είναι, μήπως όντως πρόκειται για τον τελευταίο Πάπα που θα καταστρέψει την Καθολική Εκκλησία, όπως έχει προφητευθεί πό τον άγιο Μαλαχία. Όσο για το Rfid ιδού τι λέει η Αγία Γραφή και πέστε μας που βλέπει την ευλογία ο Πάπας.
 
16 καὶ ποιεῖ πάντας, τοὺς μικροὺς καὶ τοὺς μεγάλους, καὶ τοὺς πλουσίους καὶ τοὺς πτωχούς, καὶ τοὺς ἐλευθέρους καὶ τοὺς δούλους, ἵνα δώσωσιν αὐτοῖς χάραγμα ἐπὶ τῆς χειρὸς αὐτῶν τῆς δεξιᾶς ἢ ἐπὶ τῶν μετώπων αὐτῶν,  17 καὶ ἵνα μή τις δύνηται ἀγοράσαι ἢ πωλῆσαι εἰ μὴ ὁ ἔχων τὸ χάραγμα, τὸ ὄνομα τοῦ θηρίου ἢ τὸν ἀριθμὸν τοῦ ὀνόματος αὐτοῦ.  18 ῟Ωδε ἡ σοφία ἐστίν· ὁ ἔχων νοῦν ψηφισάτω τὸν ἀριθμὸν τοῦ θηρίου· ἀριθμὸς γὰρ ἀνθρώπου ἐστί· καὶ ὁ ἀριθμὸς αὐτοῦ χξς´. 
 
Για δες κάτι "συμπτώσεις" 2000 χρόνων! Τι "τυχαιότητες" σκαρώνει το Σύμπαν.
defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου