Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ: "ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΕΣΒΕΥΟΥΝ ΤΟ...ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΟ ΔΙΝΟΥΝ ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΩΣ ΠΕΛΑΤΑΚΙΑ ΤΟΥ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ"

Η εφημερίδα μας αποκτά όλο και περισσότερους αναγνώστες. Γι' αυτό εφόσον μιλοούν επώνυμα οφείλουμε να τους δίνουμε βήμα. Ιδού λοιπό τιν πρεσβαύει ο αναγνώστης μας alexandroslazar:

Αγαπητοί αναγνώστες
Δεν είμαι κάτοικος Παπάγου Χολαργού αλλα της Κηφισιάς.
Διαβάζοντας αυτές τις μέρες την ιστοσελίδα σας λόγω ενός υποψήφιου που με ενδιαφέρει, εκπλήσσομαι  με το μένος  και την αγωνία των συνδυασμών που δεν πέρασαν στο δεύτερο γύρο να πάρουν θέση στήριξης,για τους δυο πρώτους συνδυασμούς.
Έτσι, αντιλαμβάνομαι γιατί δεν έφτασαν στη δεύτερη Κυριακή. Μάλλον φταίει ο εαυτός τους.
Μου κάνει εντύπωση που ενώ ο Δήμος Παπάγου Χολαργού που κατοικείται από δημότες με υψηλό πνευματικό επίπεδο, οι ηττημένοι συνδυασμοί της μειοψηφίας κόπτονται να εκλέξουν εν τέλει Δήμαρχο προερχόμενο από πολλές μειοψηφίες μαζί. Άντε αύριο να συνεννοηθούν στο δημοτικό συμβούλιο.
Και τέλος, αυτοί που πρεσβεύουν το καλό, το σύγχρονο και το ανανεωτικό να δίνουν γραμμή στους ψηφοφόρους ως πελατάκια του εκάστοτε υποψήφιου.
Σίγουρα όμως πιστεύω στο τέλος ο κάθε ένας θα ψηφίσει τον ικανότερο συνδυασμό  για τον τόπο του όποιος και αν ειναι αυτός.
Και κατι τελευταίο, τους πιο πολλούς αντιπάλους τους εχει ο ικανότερος.
Με εκτίμηση
Ένας δημότης....αλλού δήμου.

11 σχόλια:

  1. Δήμαρχος που υποστηρίζεται και από άλλους συνδυασμούς έχει ευρύτατη απόδοχή και αυτό σημαίνει πολλά.Αντίθετα, συνδυασμός αποτελούμενος από στοιχεία ετερόκλητα τα οποία προφανώς συνασπίζονται με στόχο την εξουσία, πώς θα συνεργαστούν;Μήπως αυτό δεν είναι και τόσο ανανεωτικό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δήμαρχος που στηρίζεται από αρχηγους άλλων συνδυασμών αλλά όχι από τον κόσμο τι είναι;;; ΤΙΠΟΤΑ
      Άρα μέχρι στιγμής η στήριξη στον Τιγκα είναι ένα ΤΙΠΟΤΑ. Σταματήστε κ Τιγκα να είστε αλαζόνας και περιμένετε την Κυριακή για να "πανηγυρίσετε"

      Διαγραφή
  2. Δηλαδή ο Καμίνης επειδή που τον στηρίζουν Κακλαμάνης και Σπηλιωτόπουλος είναι χειρότερος και λίγότερο ικανος απο τον Σακελλαρίδη ή δεν θα καταφέρει να διοικησει την Αθήνα ??

    εεεεε προσοχή μας βλέπουν και άλλοι ,μην άναρτούμε τόσο στρατευμένα άρθρα υπερ κάποιων ! μην πάιζεται με τη νοημοσύνη μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν σου περνάει καθόλου απ' το μυαλό, φίλτατε δημότη άλλου δήμου, ότι ενδέχεται ο υποψήφιος απέναντι στον οποίο αντιτάσσονται οι υπόλοιποι να είναι απλώς ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ; Και βεβαίως, δεν πρόκειται για μελλοντική συνεργασία σε επίπεδο διοίκησης. Ο εκλογικός νόμος είναι σαφής: ο συνδυασμός που θα προκριθεί τα παίρνει ΟΛΑ. Το γεγονός, ότι όλοι συμφωνούν ότι δεν θέλουν αυτόν τον ένα εκ των δύο που πέρασαν στο δεύτερο γύρο, και μάλιστα χωρίς ανταλλάγματα (δεν υπάρχουν άλλωστε αρκετά για όλους αυτούς), προφανώς, ...ΚΑΤΙ ΛΕΕΙ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνούν οι 3 αρχηγοί, την τελική επιλογή όμως θα την κάνει ο λαός σταματήστε να τους υποτιμάτε.
      Πολύ αλαζονεία χωρίς λόγο, την Κυριακή το βράδυ κάποιοι θα το μετανιώσουν που δεν προσπάθησαν να πείσουν τους ψηφοφόρους αλλά έπεισαν μόνο τους αρχηγούς των συνδυασμών.

      Διαγραφή
    2. Όντως, αυτό είναι το στοίχημα: να πειστούν οι ψηφοφόροι. Γιατί μετά θα είναι αργά. ...και "μετά την αποχώρηση από το ταμείον, ουδεν λάθος αναγνωρίζεται".

      Διαγραφή
  4. Εμένα πάντως κάτι μου λέει ότι όλοι συνασπίζονται στο πλευρό του ενός.
    Ήδη έχω ακούσει πολλά για δωροδοκίες, ρουσφέτια, ψέμματα κλπ, απο την πλευρά του συνδυασμού που βγαίνει πρώτος. Επίσης, δεν έμεινα ευχαριστημένος απο την δημαρχία του Ξύδη και δεν θα ήθελα μια συνέχεια στο ίδιο μοτίβο.
    Ως ψηφοφόρος ενός εκ των αποτυχημένων της πρώτης Κυριακής, θεωρώ θεμιτό το να εκφράζουν τη γνώμη τους οι υπόλοιποι υποψήφιοι. Θεωρώ και σωστή την επιλογή τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά κάνουν και λένε τη γνώμη τους, αν και επιφυλάσσομαι για τους λόγους που πήραν αυτή την απόφαση (πολλα ακούγονται για τα δωράκια κάτω από το τραπέζι).
      Το θεωρώ όμως προσβλητικό για τους ψηφοφόρους να τους θεωρούν δεδομένους επειδή ο αρχηγός θα τους πει τι να ψηφίσουν.
      Με θλίβει η απαξίωση της νοημοσύνης τους από τον Τιγκα, που πιστεύει ότι θα πάρει 60% επειδή τον στηρίζουν 3 συνδυασμοι...

      ΕΛΕΟΣ ΛΙΓΟΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΔΕ ΒΛΑΠΤΕΙ

      Διαγραφή
  5. Ευχαριστω τον φίλο απο την κηπουπολη....της κηφισιας, για το περίεργο ενδιαφέρον του....μάλλον θα ξέρει μονο το VERDE απο την περιοχή μας!!Σου εχω μια απάντηση σε αυτα που μας λες......και ειναι τοσο απλή..... Ασχολισου με τον δημο σου αδελφε....το τι κάνουμε εμεις εδω δεν νομίζω οτι σε αφορά .....!! Εαν όμως θες να μάθεις για μας , τότε θα έπρεπε να γνωρίσεις τον ξυδη .....και την εξυπνοτατη παγίδα που έστησε στους δημότες μας !! Στα λέω για να τα ψάξεις .....
    1) παγίδα = ψήφισε το Γ.Π.Σ . μονο για την περιοχή του Παπαγου .....λιγο πρην τις εκλογές ......τυχαίο δεν νομίζω ....! Γιατι το έκανε ; Πολυ απλα για να διχάσει τους δημότες του Παπαγου ,σε αφτους που θέλανε να παραμείνει ο συντελεστής δόμησης ,και αυτούς που θέλανε να μειωθεί !!αποτελεσμα του ηταν οι μισοί παπαγιοτες να πανε με (αυτόν που δεν το ψήφισε ) τον Τιγκα........ , και οι άλλοι με (αυτόν που το ψήφισε ) τον αποστολοπουλο....!!
    2) παγίδα = Ο νυν δήμαρχος ξυδης , έλεγε στα γατακια παπαγιοτες οτι ο Αποστολοπουλος ειναι παπαγιοτης (αυτο συμφέρει να το πιστεύουν οι παπαγιοτες που ήθελαν το Γ.Π.Σ) Και μετα έλεγε στον χολαργο οτι ειναι χολαργιοτης....!!
    Συμπέρασμα ....οι χολαργιοτες δεν θέλανε Ξυδικο-Παπαγιοτη!!! Με αποτέλεσμα να δώσουν την ψήφο τους στον αποστολοπουλο που νομίζουν ακομα οτι ειναι χολαργιοτης.....
    Εδω μπαίνουν και μισοι παπαγιοτες που πίστεψαν οτι τους κάνει καλο η αποδοχή του αποστολοπουλου στο να ψηφίσει υπέρ του Γ.Π.Σ.

    Ενω ο Τιγκας πάλεψε μαζι μονο με τους άλλους παπαγιοτες, και πολυ λίγους χολαργιοτες !
    Γιαυτο και είδες μεγάλα ποσοστά του αποστολοπουλου σε σχέση με όλους τους άλλους !!!

    Αυτα στα λέω για να πάρεις μια ιδέα για το τι έχει συμβει στον δημο μας!!! Βέβαια βλέπεις και την ποιότητα του δημάρχου μας.....γατακι ε;;; ο δήμαρχος !!!

    Άρα θα ηταν καλο να ξέρεις πως μας κοροϊδεύει ο δήμαρχος μας τοσο καιρο....!!! Θες δηλαδη να συνεχίσουμε την κοροϊδία .....αυτο ζητάς απο εμάς ;;; Να στηρίξουμε κάποιον που για να βγει δήμαρχος ,έπαιξε με το Γ.Π.Σ , και με το αν ειναι χολαργιοτης η παπαγιοτης ;;; Μαζι με τον Ξυδη ;;; Αυτός ειναι ο σεβασμός στον δημότη μας;; Σε εμάς δηλαδη ;;; Αδελφε μάλλον δεν σου τα είπανε καθόλου καλα για τα λαμόγια του δήμου μας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΩΣΤΟΣ !!! ΑΚΡΙΒΟΣ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βλέπω τα ξέρεις καλα τα του δημου και το τι κρυβεται πισω απο κάθε κίνηση κάθε υποψηφίου! Μάλλον είσαι και εσύ ένας από αυτα τα λαμογια που κράζεις? Λέω μήπως? Γι' αυτό ασε τα γατακια στην ησυχία τους και τρέχα να πιεις το γαλατάκι σου από κανέναν αρχιγάταρο!!!

      Διαγραφή