Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ¨Η ΤΙΓΚΑΣ;

Διαβάζοντας με προσοχή τις ανακοινώσεις των τέως υποψηφίων δημάρχων κκ Κεχρή, Νικολάου και Κουγιουμτζόπουλου με τις οποίες υποστηρίζεται ο κ. Τίγκας, διαπιστώνει κανείς ένα κυρίαρχο κοινό σημείο: αστήρικτες προσωπικές κατηγορίες κατά του κ. Αποστολόπουλου για διάφορα θέματα και καμία αναφορά στο πρόγραμμα του κάθε υποψηφίου.  Αγνοείται αυτό που πρέπει να είναι ο γνώμονας για το τι θα ψηφίσουμε,  δηλαδή το πρόγραμμα θέσεων του κάθε  υποψηφίου.  
Αυτό που ενδιαφέρει εμένα ως δημότη και κάτοικο αυτής της περιοχής είναι η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ που θα έχω στον τόπο αυτό.  Για μια καλή ποιότητα ζωής μετοίκησα από το κέντρο της Αθήνας στην περιοχή μας (ειδικότερα στου Παπάγου) πριν από 20 χρόνια και  για αυτή την ποιότητα ζωής δημιούργησα οικογένεια.  Για την διατήρηση αυτής της ποιότητας ζωής, ειδικά λόγω της απειλής της υπερδόμησης, αποφάσισα και  κατέβηκα υποψήφιος τοπικός σύμβουλος (με τον συνδυασμό του Δασκαλόπουλου). 
Αυτό, λοιπόν, είναι το διακύβευμα της εκλογικής αναμέτρησης της Κυριακής 25/5/14: η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ που ευαγγελίζεται ο κάθε υποψήφιος.  Και για να μάθουμε τις θέσεις του κάθε υποψηφίου, αρκεί να ξοδέψουμε λίγο χρόνο για να διαβάσουμε το γραπτό πρόγραμμα του κάθε συνδυασμού.   Είναι η πιο σημαντική κίνηση που πρέπει να κάνει ο εχέφρων δημότης πριν ψηφίσει κάποιον που θα τον ‘παντρευτεί’ για την επόμενη 5ετία.   Δεν με ενδιαφέρουν τα λόγια του αέρα (που συνήθως καταλήγουν σε λασπολογία) αλλά τα γραπτά κείμενα.  
Διαβάζοντας λοιπόν τα προγράμματα των δύο μονομάχων, η σύγκριση  για το ζητούμενο που είναι η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ,  για εμένα και τα παιδιά μου, είναι υπέρ του κ. Αποστολόπουλου.   Είναι σαφώς δομημένο  πρόγραμμα με φαντασία και ρεαλισμό, στοιχεία που δείχνουν ότι ο Αποστολόπουλος είναι πολύ μπροστά σε σχέση με τον αντίπαλο του. 
Βεβαίως όταν δεν μπορεί να υπάρξει κριτική με επιχειρήματα επί της ουσίας, ο καθένας μπορεί να λασπολογεί διαδίδοντας ότι θέλει…. 
Με εκτίμηση
Ηλίας Γ. Κουρεμένος
egkouremenos.blogspot.gr


9 σχόλια:

  1. ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΤΙΓΚΑ .
    ΒΕΒΑΙΩΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΑΣΠΟΛΟΓΕΙ ,ΔΙΑΔΙΔΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ.......

    ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
    ΓΙΩΡΓΟΣ Α. ΞΥΡΙΣΜΕΝΟΣ

    (EMAIL ΔΕΝ ΔΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΟΙ ΓΚΟΜΕΝΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΛΕΕΙ ΜΩΡΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΠΑΙΝΩ ΝΑ ΤΗΝ ΔΩ, ΠΑΙΖΕΙ ΣΕ ΤΣΟΝΤΑ) .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αυτα είναι τα σοβαρά πρόσωπα που στηρίζουν Τιγκα...

      Διαγραφή
  2. Κοίτα ένα εντελώς τυχαίο πράμα ρε παιδί μου, υποψήφιος του Δασκαλόπουλου να βγαίνει και να στηρίζει ανοιχτά Αποστολόπουλο, αφού το πρωί προηγήθηκε η νο 3.597 κωλοτούμπα του Χρηστάρα. Μας πείσατε κ. Κουρεμένε, τώρα θα ψηφίσουμε Αποστολόπουλο, για καλύτερη... ποιότητα ζωής. Ό,τι να 'ναι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. φαντασία πολύ σαφέστατα έχει το πρόγραμμα του κύριου Αποστολόπουλου αφού για να υλοποιηθούν 3 παιδικοί σταθμοί ένα Κολυμβητήριο και ο ηλεκροφωτισμός χρείαζονται του λάχιστον 10 εκατ ευρώ και ο Δήμος έχει μόνο 2 εκατ σήμερα , άρα θα πάρει νέο δάνειο 8 εκατ ευρω και στις άλλες κατηγορίες πολιτισμό αθλητισμό και πρόνοια οδοποιία δεν θα δώσει τιποτα για να κάνει μόνο και μόνο αυτός και η παρέα του βουτιές το καλοκαίρι !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΕ ΤΙΓΚΑ ΚΑΡΒΟΥΝΟ.......,

    http://www.youtube.com/watch?v=P1W6Tb35lSU



    ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΙΓΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ ΤΟΝ ΤΟΥΤΟΥΖΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είχε ομόλογα ο δόλιος. Του τα κούρεψε ο Βαγγέλης ο χοντρός και τον βάρεσε κατακούτελα ! :):)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δε θα αναφερθώ στο ότι η έννοια της ποιότητας ζωής μας προσδιορίζεται από 4ο ή 5ο όροφο...πόσο μάλιστα για την τεράστια απειλή της υπερδόμησης με την εξέλιξη της οικονομίας μας.

    Ας μας πει όμως ο κύριος Κουρεμένος υποψήφιος της Δυναμικής Πορείας του Χρ.Δασκαλόπουλου, που ήταν παρών στη συζήτηση της Τετάρτης μαζί με άλλα 65-70 μέλη του Συνδυασμού, αν ο κύριος Δασκαλόπουλος δήλωνε ότι στήριζε τον κ. Τίγκα και θα εξέδιδε την επομένη σχετική ανακοίνωση προσωπική καθώς ενώ οι περισσότεροι υποψήφιοι στήριζαν τον κ. Τίγκα υπήρχαν κάποιες εξαιρέσεις... όπως εσείς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΙΠΑΜΕ OXI χώνεψέ το...

      Διαγραφή
    2. Μεταξύ Χρηστάρα, Ηλία και Ξυδάρα γίνεται της αλλαξοπροδοσίας.Δεσμοί ....έργων και αυθαιρέτων.

      Διαγραφή