Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΤΟΥ ΤΙΓΚΑ!

Ανακοίνωση

Αγαπητοί Συνδημότες,
Με αφορμή ένα φυλλάδιο που από χθες το απόγευμα διανέμει ο υποψήφιος δήμαρχος Κων/νος Τίγκας στον Παπάγο και στο Χολαργό σχετικά με στήριξή του από επικεφαλής συνδυασμών, και μεταξύ αυτών και του κ. Χρήστου Δασκαλόπουλου, δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι είναι απόλυτα ψευδές αυτό που αναφέρετε στην ανακοίνωση, ότι τον στηρίζει ο Χρήστος Δασκαλόπουλος. Ούτε ο ίδιος ούτε ο Συνδυασμός “Δυναμική Πορεία” εξέδωσαν κάποια σχετική ανακοίνωση ή αποφάσισαν για οποιαδήποτε στήριξη.
Ζητούμε από τον κ. Τίγκα να αποσύρει άμεσα το φυλλάδιο αυτό και να διαψεύσει τη στήριξή του από το συνδυασμό μας και από τον επικεφαλής του Χρήστο Δασκαλόπουλο.

Αγαπητοί Συνδημότες,

Με αφορμή το παραπάνω γεγονός, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου μιλήσαμε για τις αρχές και τις αξίες που υπηρετήσαμε, χωρίς παρεκκλίσεις μέχρι και σήμερα. Στις 18 Μαΐου οι συμπολίτες μας έκριναν και αποφάσισαν. Ευχαριστούμε θερμά όσους μας τίμησαν με την ψήφο τους και αυτούς που μας στήριξαν στη δύσκολη προσπάθειά μας.

Σεβόμενοι αυτές τις αρχές και τις αξίες καθώς και το κάθε μέλος και ψηφοφόρο μας, δεν εκδώσαμε καμία ανακοίνωση, ούτε ως συνδυασμός ούτε προσωπικά ο Επικεφαλής Χρήστος Δασκαλόπουλος υπέρ κάποιου υποψηφίου Δημάρχου ή συνδυασμού που συμμετέχει στο β’ γύρο των Δημοτικών Εκλογών στις 25 Μαΐου.

Με εκτίμηση


Χρήστος Δασκαλόπουλος
Επικεφαλής Συνδυασμού Δυναμική Πορεία


32 σχόλια:

  1. Ψεύτης δηλαδή? ο έντιμος και αδιάφθορος κύριος Τίγκας?

    Ρε τι σου κάνει η καρέκλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΤΟΠΗ ΣΤΟΝ ΤΙΓΚΑ... πόσες κατασκευασμένες δηλώσεις θα αναρτήσεις ακόμα;; Με τέτοιο τρόπο θες να βγεις δήμαρχος;;; Δυστυχώς σε ξεμπροστιασαν για μια ακόμα φορά

      Διαγραφή
    2. ΚΑΙ Ο ΡΕΜΟΥΝΔΟΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΙΓΚΑ...

      χαχαχαχ γραψτο και αυτό τώρα που γυρίζει! ντροπή σε όσους μα ς θεωρούν βλάκες. Μαυρο στους ψευτες που γλυκοκοιτάνε την καρεκλα και κάνουν τα πάντα για να την κατακτησουν

      Διαγραφή
  2. Όπα άρχισαν οι κολοτουμπες;;;; Δασκαλοπουλε αστα αυτα τα ωραία πουστριλικια.....που έχεις μάθει μια ζωη να κανεις.....!
    Την μια είσαι αριστερός την μια ΠΑΣΟΚ την μια δεξια ;;; Μήπως εσκεμμένα περιμενες αυτο το φυλλάδιο .....και σου είπανε να βγάλεις ανακοίνωση κάποια γατακια.....;;; Τοσο λαμογιο είσαι ;;; Μπράβο σε κατι ναυαρχους που έχεις μπράβο στους χαζους ψηφοφόρους που πήγαν μαζι σου!!αυτοι όμως οι χαζοι ψηφοφόροι να ξέρεις οτι θα κάνουν κολοτουμπα και σε εσένα.....!! Εσυ όμως κανονικα με ολα αυτα που έχεις κάνει τα τελευταία δυο σχεδόν χρονια δεν θα έπρεπε καν να κατεβεις για δήμαρχος!! Α ναι ξέχασα σου είπε ο Φιλος σου ο ξυδης.....να κατεβεις για να διασπασεις τους ψηφοφόρους του Τιγκα στον παπαγο....και μετα να πας με τον αποστολοπουλο ,ξέρεις εσυ κάτω απο το τραπέζι .....!!! Τοσο λαμογιο είσαι .....κρίμα για τον σεβασμό της αρχές και τις αξίες που λες οτι έχεις !!!!
    Ευτυχώς που δεν εχουμαι την ιδια άποψη για το τι ειναι αρχές και αξίες !! Γατακι που εβγαλες και ανακοίνωση ....!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί ρε φερέφονο του, ο Στρατηγός Τίγκας από το ΠΑΣΟΚ δεν Ξεκίνησε κοντά στον Τσοχατζόπουλο και ποιός τον επανέφερε μήπως το ΠΑΣΟΚ;. Αυτός δεν είναι που μας μιλάειι τώρα για ουσιαστική ενωποίηση των Κοινοτήτων Παπάγου και Χολαργού και τα τσιράκια τηλεφωνούν στους συνδημότες μας και λένε οτι "ο συνδιασμός σας δεν βγήκε τώρα πρέπει να βγάλουμε Δήμαρχο Παπαγιώτη. Έχεις ακούσει φίλε την έκφραση όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα τον τρώνε οι΄κοτες!!!!!!.

      Διαγραφή
    2. Σωστά αυτός είναι κωλοτούμπας ενώ ο Αποστολόπουλος που έχει μαζέψει ότι υπάρχει και δεν υπάρχει είναι καλός.

      Διαγραφή
    3. φίλε μπερδέυεσαι η ΝΙΚΑΚΗ Υποψηφια βουλευτης ΠΑΣΟΚ ο ΒΑΛΥΡΑΚΗΣ , ο ΤΣΟΥΡΟΛΠΗΣ ο ΣΙΑΜΑΝΗΣ η ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ η ΜΩΡΑΙΤΗ δηλαδή η μεκα του ΠΑΣΟΚ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ στο ψηφοδέλτιο του Αποστολόπουλου δεν είναι ??

      Διαγραφή
  3. Ρε τον κ. ΤΙΓΚΑ ...Βγάζουμε και φυλλάδια χωρίς την έγκριση άλλων? Ετσι σε έμαθε ο στρατός??Ντροπή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ντροπή να συγκρίνεις τον Τίγκα με τον Δασκαλόπουλο. Όλοι μας ξέρουμε την πορεία του και το πόσο κωλοτούμπας είναι. Τον φτύνουν όλοι κι αυτός νομίζει ότι βρέχει!!!

      Διαγραφή
  4. Σύμφωνα με πληροφορίες τις επόμενες 2 ώρες αναμένεται και νέα διάψευση από άλλον Υποψήφιο Δήμαρχο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να ποιος ειναι ο Τιγκας.
    μαυρο επιτακτικα στον στρατηγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΥΡΙΕ ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΕ, ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΑΡΑΞΕ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ .
    ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΣΤΗ ΚΑΝΙΓΓΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΕΙΤΕ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗΣ Ή ΝΑ ΦΑΤΕ ΤΥΡΟΠΙΤΑ Ή ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ.

    ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΤΙΓΚΑ ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΣΤΟ ΟΤΙ ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΞΕ Ο ΞΥΔΗΣ.
    ΓΕΝΙΚΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΣΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΣΑΣ .

    ΘΑ ΑΠΟΤΥΧΕΤΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ .
    Ο ΤΙΓΚΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΑΣ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ, ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ.
    ΟΙ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΣΑΪ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.

    ΘΑ ΣΑΣ ΜΑΥΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΤΙΓΚΑ.
    ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΘΑ ΣΑΣ ΜΑΥΡΙΣΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΣΕ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ,ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΙΓΚΑ ΣΗΜΕΡΑ,ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ,ΘΑ ΤΟ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ .......!

    ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΔΩ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΧΑΡΗΚΑΝ ΚΑΠΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ "ΚΗΔΕΙΑ" ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ,ΟΤΑΝ ΕΜΑΘΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΚΕΧΡΗΣ,ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ,ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΝΩ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΠΟΛΙΤΩΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΙΓΚΑ ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ Ο ΖΗΚΑΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΕΔΗΛΩΣΕΝ ΟΥΔΕΤΕΡΟΤΗΤΑ !

    ΑΝ ΑΘΡΟΙΣΕΤΕ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΙΠΙΣΤΩΣΕΤΕ ΧΩΡΙΣ ΤΟ MAXIMUM, Ο,ΤΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΙΓΚΑΣ ΘΑ ΛΑΒΕΙ ΠΟΣΟΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ 38-45 % ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΛΕΥΚΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΚΥΡΟ ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ .

    ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΗΛΩΘΕΙ ΧΩΡΙΣ ΤΑΣΗ ΑΝΟΔΟΥ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΑΣΗ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗΣ ΜΕΤΑΞΥ 31,5 - 36%

    ΕΠΟΜΕΝΩΣ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΜΕ ΑΠΛΗ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΙΓΚΑΣ ΚΑΙ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕΒΑΣΤΗ .

    ΠΑΡ' ΕΠΙΠΤΟΝΤΩΣ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ,ΑΠΛΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΣΤΗ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΑ 12 ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ , ΤΑ 8 ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΙΓΚΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΤΑ 4 ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟ.
    ΤΟ ΚΟΥΦΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΝΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕ ΡΕΜΟΥΝΔΟ, ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟ ΑΝ ΛΕΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ Ο ΣΥΝΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΜΟΥ !

    .......ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ .

    ΚΑΙ ΜΗ ΔΩ ΝΑ ΔΙΝΕΤΕ ΠΑΛΙ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΣΤΟ ΑΒ ΓΙΑΤΙ ΟΠΟΙΟΝ ΔΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΒ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΘΑ ΤΟΥ ΚΟΠΑΝΗΣΩ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΟΤΙ ΒΡΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΕΝΩ ΘΑ ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΑΒ .
    ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΛΣΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΠΙΕΣ (ΧΟΛΑΡΓΟΥ) .

    ΕΠΙΣΗΣ , ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΣΚΑΜΑ ΜΕ ΑΜΜΟ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΤΟ ΑΛΣΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΤΟΥΡΑΝΕ ΚΑΙ ΧΕΖΟΥΝ ΟΙ ΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΞΕΜΠΑΡΚΟΣ ΣΚΥΛΟΣ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΒΓΑΙΝΕΙ.
    ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ,ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΣΟΒΑΡΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΔΕΡΜΑΤΙΚΕΣ Ή ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΑΝ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΤΡΑΦΩ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.
    Η ΕΠΟΧΗΣ ΤΗΣ ΑΝΟΧΗΣ , ΕΤΕΛΕΙΩΣΕ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕΣ .

    ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΘΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΣΤΗ ΣΚΑΤΟΑΜΜΟ ΣΤΟ ΣΚΑΜΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΙΣ ΠΑΠΙΕΣ ΚΑΝΕΝΑ ΤΟΞΟΠΛΑΣΜΑ Ή ΑΛΛΗ ΔΕΡΜΑΤΙΚΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑ .

    ΤΟ ΣΚΑΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΜΕ ΕΙΔΙΚΟ ΜΟΥΣΑΜΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΟΤΑΝ Η ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ ΠΡΩΪ ΜΕ ΤΗΝ ΈΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΝΤΑΝΤΑΔΕΣ,ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ,ΠΑΠΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ.....

    ...ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΛΙΓΑ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ. ΕΦΥΓΑ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δεν μπορεις να γραψεις σαν ανθρωπος ρε πηθικα; δεν διαβαζεται αυτο το συνοθυλευμα κεφαλαιων.

      Διαγραφή
    2. ΡΕ ΓΑΤΑΚΙ , ΔΕ ΜΑΣ ΧΕΖΕΙΣ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΤΙΚΑ ;
      ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΣ ΣΕ ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟ.
      ΕΓΩ ΠΗΓΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΠΡΕΣΒΥΩΠΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ.
      ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΓΑΤΑΚΙ ;

      Διαγραφή
    3. τραβα στο πλαισιο να αγορασεις κανενα caps lock παππουλη

      Διαγραφή
    4. Το ότι ο κ.Τίγκας είναι φασίστας το γνωρίζουμε?

      Διαγραφή
    5. Να και οι απειλές και εκβιασμοί Ζήτω ο Δήμαρχος ΤΙΓΚΑΣ και τα τσιράκια του. Θα μας κάνετε τα τρία δύο.
      "ΘΑ ΣΑΣ ΜΑΥΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΤΙΓΚΑ.
      ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΘΑ ΣΑΣ ΜΑΥΡΙΣΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΣΕ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ,ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΙΓΚΑ ΣΗΜΕΡΑ,ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ,ΘΑ ΤΟ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ .......!"

      Διαγραφή
    6. Εσύ που γράφεις με κεφαλαία γράμματα έχεις τρικυμία στο κρανίο. Μας φλόμωσες στα άσχετα πράγματα. Φαντάσου να έγραφες και πολλά...

      Διαγραφή
  7. Μετά την παραπάνω διάψευση του κ. Δασκαλόπουλου ας διευκρινίσει και ο Χαρούλης ότι η επιλογή του να στηρίξει Τίγκα είναι προσωπική και δεν εκφράζει τους συνεργάτες του στο συνδυασμό των 8 προτάσεων . Πάντα σε θολά νερά ψάρευες Χάρη, πάντα πισώπλατα χτύπαγες. Κάτι ξέρουν για τα χτυπήματα αυτά ο Σκούρτης και ο Δεμερτζής!

    Τι μας έμεινε λοιπόν κ. Τίγκα ? ο Νικολάου (καληνύχτα) και ο Κεχρής (κρίμα Γιάννη!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δυστυχώς για σένα φίλε μου, ζεις στον κόσμο σου. Η εμπάθεια δεν σε αφήνει να δεις την πραγματικότητα. Όταν μαζεύτηκαν οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι στο γραφείο του Δασκαλόπουλου μετά το αποτέλεσμα της Κυριακής για να αποφασίσουν το τι θα κάνουν, πλειοψηφικά είπαν ότι θα στηρίξουν Τίγκα. ( αν δεν το πιστεύεις ρώτησε τον Καρακώστα ). Αν στην πορεία, ο γνωστός σε όλους μας κωλοτούμπας Δασκαλόπουλος άλλαξε γνώμη διότι ο Ξύδης του τράβηξε το αυτάκι, ο Τίγκας δεν φταίει σε τίποτα. Γι΄αυτό να είμαστε πιο προσεκτικοί όταν ανοίγουμε το στοματάκι μας!!!

      Διαγραφή
    2. ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ , ΤΟ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΙ ΕΙΠΩΘΗΚΕ .

      ΑΠΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΑΝΕ ΠΛΑΤΕΣ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΤΗΡΗΣΟΥΝ ΟΥΔΕΤΕΡΟΤΗΤΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ "¨ΕΙΔΑΝ ΟΛΑ" ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΤΙΓΚΑ.

      ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΑΠΛΟ.

      " ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΟΥΤΕ ΕΣΥ ΦΙΛΕ ΞΥΔΗ,ΟΠΟΤΕ ΤΙ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΒΓΕΙ " ;

      Διαγραφή
    3. Εσείς είστε από μέσα κανονικά. Για να ψαχτούνε όλοι τους.

      Διαγραφή
    4. Αφού τα ξέρετε θα ξέρετε ότι είπε ότι δεν θα βγάλει ανακοίνωση. Και δεν έβγαλε πράγματι, μέχρι που ο Τίγκας έβγαλε το φυλλάδιο. Απλά.

      Διαγραφή
  8. Η ΕΚΛΟΓΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ , ΑΠΛΑ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ .

    ΤΟ ΔΙΛΗΜΜΑ ΤΟΥ ΣΚΑΤΖΟΧΟΙΡΟΥ ,ΜΑΚΗ ΣΤΟ ΕΧΩ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΕ ΜΑΙΛ.
    ΑΝΑΡΤΙΣΕ ΤΟ .

    ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πόσα πήρες ρε (αρχι)κωλοτούμπα Δασκαλόπουλε; Φαντάζομαι δεν χρειάστηκαν και πολλά, 'κανά δυο χιλιαρικάκια και δέκα μέρες καλοκαιρινές διακοπές; Είσαι πολύ πολύ ΦΤΗΝΟΣ. Πες επί τη ευκαιρία στο δικό σου τον Αποστολόπουλο και τον πεθερό του, ότι η φτήνια τρώει τον παρά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μπράβο στο Δασκαλόπουλο που δεν στήριξε κανένα. Αποδεικνύει ότι δεν μας θεωρεί πρόβατα. Αλλά κι αυτό σας πείραξε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΚΑΙ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΙΓΚΑ...

    χαχαχαχαχαχ βλάκες του Τιγκα σας ξεφτίλισε ο Δασκαλόπουλος άλλα δεν πειράζει ήρθε η ώρα να προσγειωθείτε γιατι την ψωνίσατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σωτήρης Μπαντουβάνος23 Μαΐου 2014 στις 4:19 μ.μ.

    Διαβάζω τα σχόλια που έχουν γράψει συντοπίτες μου, και ειλικρινά έχω μείνει άφωνος............

    Αυτό είναι τελικά το επίπεδο των ανθρώπων που ζούνε στην περοχή μας;;;;

    Βρίζουν και να χαρακτηρίζουν τους άλλους, που ούτε καν τους ξέρουν, μόνο και μόνο επειδή στις Δημοτικές εκλογές είχαν κάποια άλλη προτίμηση από τους ίδιους...........

    Και μετά την Κυριακή που μας έρχεται, υποτίθεται ότι όλοι θα πρέπει να εργαστούν και να συνεργαστούν για να γίνει ο τόπος μας ένα καλύτερο περιβάλλον για να μεγαλώνουμε τα παιδιά μας.......

    Πως ακριβώς ήθελα να 'ξερα θα το καταφέρετε αυτό, όταν έχετε σούρει ο ένας στον άλλον όλα αυτά που λέτε;;;;; Αλλά ξέχασα........ κρύβεστε πίσω από την ανωνυμία με την οποία γράφετε.......... δεν έχετε ούτε τα άντερα να βάλετε την υπογραφή σας και το ονοματάκι σας κάτω από τα λεγόμενά σας..........

    Τελικά, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ περίπτωση να βελτιθωθούν τα πράγματα, ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΒΓΕΙ.... γιατί υποστηρίζεται από άτομα όπως αυτά που βρίζουν και λασπολογούν κρυβόμενοι πίσω από την ανωνυμία τους..........

    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ...............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ντροπή σας, Χολαργιώτες! Κάποτε ανακατεύτηκα κι εγώ μ'αυτό που λέγεται Τοπική Αυτοδιοίκηση! Όμως εγκαίρως αποσύρθηκα γιατί δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου ούτε υβρίζοντα, ούτε υβριζόμενο! Δυστυχώς έχει υποβιβαστεί τόσο πολύ το επίπεδό μας το πολιτιστικό, κρίμα. Αφήστε τον κόσμο ελεύθερο να ψηφίσει ό,τι θέλει.ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ! Συμφωνώ απόλυτα με τον κ.Μπαντουβάνο.
    ΕΥΓΕ!!!!
    Μαριάνα Μοσχίδου κάτοικος Χολαργού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τώρα σοβαρά βγαίνουν όλοι και υπαγορεύουν ποιόν να ψηφίσουμε και τον βρίζουμε γιατί μας θεωρεί πρόβατα. Βγαίνει και ο Δασκαλόπουλος και λέει ‘‘δεν θέλω να καθοδηγήσω κανένα‘‘ και πάλι βρίζουμε; Δεν είναι κωλοτούμπας αυτός που σε παίρνει και σε πάει σε μία αντίπαλη παράταξη τη δεύτερη Κυριακή; Σοβαρά δεν το καταλαβαίνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΣΕΒΟΜΕΝΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΕΠΙΣΗΜΗ ΟΥΔΕΤΕΡΟΤΗΤΑ, ΑΝΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΙΓΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ...

    ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΛΕΟΝ ΟΤΙ ΠΡΟΔΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΞΥΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΩΣ ΑΝΑΧΩΜΑ ΣΤΟΝ ΤΙΓΚΑ , ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟ !!

    ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΤΩΝ ΚΩΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άλλο άρθρο διάβασες;;; Ακόμα και τώρα δεν ντρεπεστε να λέτε οτι σας στηρίζει πόσο πιο πολύ ρεζίλι να σας κάνει;;;
      Σας ειπε ΨΕΥΤΕΣ και ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟΥΣ, αν αυτό το εκλαμβανεις σαν στήριξη καλά κάνεις!
      Αλλά όλοι οι υπόλοιποι το εκλαμβάνουμε σαν άδειασμα και ξεμπρόστιασμα της αλαζονείας σας.
      ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ

      Διαγραφή